@TonkinaPrija,
Nadam se da si bolje i da se temperatura snizila. Još jednom brz oporavak želimo.
Mela ako se ne varam ti si napisala da si imala veci tlak i slazem se sa svime napisanim. Meni dr mjeri tlak na kraju pregleda,na kraju svega. Ali isto tako mi je pregledala i neki protok, ne mogu se tocno sjetiti naziv, na desnom dijelu stomaka, i rekla mi da mi se necw razviti tlak u trudnoci, da se to treba pregledati jer pokazuje hoce li se razviti tlak ili nece pa ako pokaze da hoce da se bude spreman. Pa sad nznm jesu li vama cure to pregledali.
Jesam, jučer kada sam bila na kontroli tlak mi je bio 140/90. Evo maloprije sam bila u dežurnoj ljekarni i izmjerila 116/64. Tako da je vjerovatno onaj osjećaj straha kad dođem kod doktora, pa ću naredni pregled reći da mi se izmjeri poslije. Svakako ću pratiti svaki dan ovaj tjedan, ako bi se povećalo otići ću mu, kao što mi je rekao. A eto vidiš, to mi nije gledao niti mi je šta govorio o tom protoku.
Ja sam bas danas nekako nasekirana, inace mi je bebica jakoooo zivahna doslovno me po cijeli dan udara i stomak se mice … danas ga bas slabo osjetim… znam da postoje dani kad se to desava al ne mogu si pomoci …
Mi smo evo tek sada završili sve obaveze i maloprije došla doma. Jutros od pola 7 na nogama i baš se osjećam iscrpljeno i umorno. Ne znam jel to mi umislimo ili to "postaje" prirodno, ali sam u panici kada se ne javi pola sata ( a nisam paničar )
Ja sebi uvijek govorim nemoj biti nasekirana, što više osmijeh na lice i kad bi najradije plakala, da beba osjeti samo sreću.
Zato mama Elena: "Razvučem osmjeh i briga me...."
Za kapilare bojim se nema lijeka, moze se samo malo mozda ublaziti. Vise je to genetski. Vise odmarati, noge na poviseno. Moze se tusirati noge naizmjence sa toplom pa hladnom vodom da se potakne cirkulacija. Iako bi najbolje bilo nositi stezne carape ili zavoje kao za vene, to je prevencija na neki nacin..
Elena, i moj bebac se smiri kad sam ja pod stresom ili uplakana.. Osjete oni sva nasa raspolozenja.
Mela i Dea hvala na utjesnim rijecima... ja tek krenula spavati i evo bolje je stanje probudio se maleni, valjda je spavao... al mi je strasan osjecaj nepomican stomak... evo sad napokon udara ponovo! 😁
Laku noc cure ,
Brz oporavak curama koje su bolesne, paracetamol
Je dozvoljen u trudnoci! I ja sam ga 2-3 puta pila za glavobolju, bitnije je sniziti temperaturu ispod 38!
Puno sam bolje. Zaspala u 19 sati i nisam se mrdnila do 4. Sad zujim po kuci bezveze. Hvala svima na podrsci. Nadam se da je najgore proslo. Btw Danas sam kuma na piru. Samo su maticar i vecera u pitanju pa cu prezivit. Nosim sa sobom dvopek 😧
Puno sam bolje. Zaspala u 19 sati i nisam se mrdnila do 4. Sad zujim po kuci bezveze. Hvala svima na podrsci. Nadam se da je najgore proslo. Btw Danas sam kuma na piru. Samo su maticar i vecera u pitanju pa cu prezivit. Nosim sa sobom dvopek 😧
Drzim fige da se nece viroza vratiti. Ako mozes naruciti nesto van dogovorenog, probaj rizoto neki lagani.. Bolje nego dvopek.
Tako je i meni bilo kad sam bila kuma na svadbi. Cijeli tjedan sam se mucila sa zelucanom virozom, nista nije pomagalo. Hvala Bogu pa je isto bio samo maticar i vecera.. Prvi put bila kuma i onda sranje.. Doslovno..
netko je napisao da dr gleda protoke, posteljicu, pupkovinu, dosta detaljno, sviđa mi se, tko je to tako precizan ako nije tajna? privatno ili?
je li moguće da je stolica crna od Heferol tableta željeza ? nadam se da mi je to od toga..
netko je napisao da dr gleda protoke, posteljicu, pupkovinu, dosta detaljno, sviđa mi se, tko je to tako precizan ako nije tajna? privatno ili?
je li moguće da je stolica crna od Heferol tableta željeza ? nadam se da mi je to od toga..
Hej ninaleonita86 ☺️
Ja sam to napisala. Doktorica je divna,pravi strucnjak. I od samog pocetka su mi pregledi detaljni, obavezno 50 min budem na pregledu.
A doktorica je privatno,da. U umagu. ☺️
Mislim da ti stolica moze biti tamnija od heferola,da.
Ja sam promijenila dva privatna i oba su bila jako detaljna. Ak si u zg mogu preporučiti podobnika.
Ja opet danas pohrala ikeu
Sortiraj odgovore
Najstariji