Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LittleOne
    03. Studeni 2017. 18:23

Zakasnila sam ali evo, i ja sam lupocet popila negdje u 4.mj trudnoce, dok je rekla da je oke. Drz se

Orangina
    03. Studeni 2017. 18:50

Cure, molim savjet. Pojavile su mi se ispucane kapilare na nogama, plave i ljubicaste. Ne zelim da se prosiri jer je bas ruzno. Sto da radim? 

03. Studeni 2017. 19:04

Orangina stvarno nznm sta bi ti rekla, nemam iskustva s tim, jedino znam da pokusas sto vise lezati na lijevom boku i mozda ona krema kestenova hmm

TonkinaPrija
    03. Studeni 2017. 19:30

Orangina, i meni. Na gleznjevima i s druge strane koljena. Nisam nasla ni jedan poseban savjet. Ako saznas javi.

03. Studeni 2017. 19:43

Mela ako se ne varam ti si napisala da si imala veci tlak i slazem se sa svime napisanim. Meni dr mjeri tlak na kraju pregleda,na kraju svega. Ali isto tako mi je pregledala i neki protok, ne mogu se tocno sjetiti naziv, na desnom dijelu stomaka, i rekla mi da mi se necw razviti tlak u trudnoci, da se to treba pregledati jer pokazuje hoce li se razviti tlak ili nece pa ako pokaze da hoce da se bude spreman. Pa sad nznm jesu li vama cure to pregledali. 

Orangina
    03. Studeni 2017. 20:02

Dazi gledala sam neku kremu "za umorne noge" ima unutra kesten...
    Za ovaj pregled sto si napisala nisam znala. Jesu to protoci pupcane vrpce? 

TonkinaPrija i meni tako ispod koljena ali na bedrima su boze sacuvaj 😢 Ako saznam sto - javim!

03. Studeni 2017. 20:08

Orangina

Dazi gledala sam neku kremu "za umorne noge" ima unutra kesten…
    Za ovaj pregled sto si napisala nisam znala. Jesu to protoci pupcane vrpce?

TonkinaPrija i meni tako ispod koljena ali na bedrima su boze sacuvaj 😢 Ako saznam sto - javim!

Eto,jedino znam da te kremw od kestena su dobre za vene i slicno. Nadam se da ces naci nesto sto ce ti odgovarati. 
    Hm, mislim da ne jer mi posebno uvijek gleda pupkovinu,posebno posteljicu, posebno protoke bebine razno razne, i posebno mi je to gledala. I rekla je da mi je jako otvoren i sirok i da mi se 99% nece razviti tlak u trudnoci, a da je taj protok suzen bi se tlak razvio

LittleOne
    03. Studeni 2017. 20:14

Joj meni je gin rekla za to nesto vezano uz tlak, kao da cemo to iduci put na uzv gledat, tad cu bit 30tt. Za vene ne znam sta bi rekla, mozda dic noge lagano u zrak? 

Elena288
    03. Studeni 2017. 21:31

Curke nije cudno da se vene stvaraju u trudnoci. Mojoj mami su se u sve tri pogorsavale ... nema tu nekog lijeka nego kasnije operacija ... mozda neke kremice ublaze. 
    Ja sam bas danas nekako nasekirana, inace mi je bebica jakoooo zivahna doslovno me po cijeli dan udara i stomak se mice ... danas ga bas slabo osjetim... znam da postoje dani kad se to desava al ne mogu si pomoci ...

Mela
    03. Studeni 2017. 21:35

Dazi

Iii nadam se da si uspjesno zavrsila to razdobljeee 😁😁

Jesam, uspješno sam položila i doslovno se oporavljala mjesec dana. Kada bebica dođe onda mama Dazi spremi se za učenje. Znam mnogo frendica koje su uspjele spremiti ispit uz bebu. Samo je bitno redovno učenje i ponavljanje. Kao i što sama znaš, sve je obimno i treba vremena da se složi. 
    Slobodna sam podijeliti informacije što te čeka 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.