Divne vijesti Neo. Ma bravo za bebicu dragu .
Svakako mi mame se dotjeramo poslije trudnoće
Pregled obavljen, zatvorena, beba po mjerama i sve je u redu. Tezak je 1400 g. A ja sam dobila u 3 tjedna 3 kg…juhuuuuu😢😕😠 uzas…moram jos u pon napravit urinokulturu…
Bravo za bebicu!!! Sam nek je zdrava, bude joj udobnije s tih 3kg vise 😀 a i ne cini mi se previse, racunaj da je tu i plodna voda.. mislim da prosjek beba i plodna voda do kraja trudnoce dodu do cca 9 kg
url=https://lilypie.com]
Drage moje koje ste bile na pregledima super da je sve u redu, to je najbitnije.
Neo ma nemoj se opterecivati sa kilogramima, vazno da je s bebicom sve u reduu ☺️🤗
Na brzinu ulijecem samo jer je muz ovih dana bio kuci pa smo se druzili ☺️😀
Mela ajmee polagala pravosudni. Bilo bi lijepo cuti sto me ceka hehheh iako jos ne mislim bas na njega,ali...
Dea, u kojem si podrucju? Meni je frendica doktorica om i vec mi je neugodno jer zovem samo kad imam neku potencijalnu bolest
Radim kao prvostupnik sestrinstva u Jedinici intenzivnog lijecenja na Rebru. Radimo napredno odrzavanje funkcija organa u zatajenju, spadamo pod Kliniku za unutarnje bolesti
Moram iskoristit priliku da pohvalim intenzivnu na rebru. Baka mi je bila tamo prije par godina skoro mjesec dana i nikad nisam susrela tako ljubazno osoblje, dobru opremu ma sve pohvale. Ne znam u kojem je odjelu bila ili kako je to podijeljno ali morala sam pohvaliti, bas smo bili odusevljeni.
Dea, u kojem si podrucju? Meni je frendica doktorica om i vec mi je neugodno jer zovem samo kad imam neku potencijalnu bolest
Radim kao prvostupnik sestrinstva u Jedinici intenzivnog lijecenja na Rebru. Radimo napredno odrzavanje funkcija organa u zatajenju, spadamo pod Kliniku za unutarnje bolesti
Moram iskoristit priliku da pohvalim intenzivnu na rebru. Baka mi je bila tamo prije par godina skoro mjesec dana i nikad nisam susrela tako ljubazno osoblje, dobru opremu ma sve pohvale. Ne znam u kojem je odjelu bila ili kako je to podijeljno ali morala sam pohvaliti, bas smo bili odusevljeni.
U svakom slucaju, lijepo je cuti pohvalu..
Evo sad i temperatura 38. Mogu li je spustat s Lupocetom? Jel itko do sada imao tenperaturu?
Evo sad i temperatura 38. Mogu li je spustat s Lupocetom? Jel itko do sada imao tenperaturu?
U trudnoci jedino lupocet i lekadol smijes... reagiraj sto prije
url=https://lilypie.com]
jutro mame..imam pitanje..netko je jednom spominjao ovu kadicu..pa me zanima gdje je sve ima za kupit? Ja sam nasla u Lesnini ali bila je samo roza.
Marijana07, do 6.11. ima neki popust u Lesnina web shop-u, 15%, mislim.
e bas ti hvala..budem pogledala🤣
Sortiraj odgovore
Najstariji