Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    03. Studeni 2017. 14:39

Divne vijesti Neo. Ma bravo za bebicu dragu
    Svakako mi mame se dotjeramo poslije trudnoće 

• Frau_Mund6
    03. Studeni 2017. 14:52

neo

Pregled obavljen, zatvorena, beba po mjerama i sve je u redu. Tezak je 1400 g. A ja sam dobila u 3 tjedna 3 kg…juhuuuuu😢😕😠 uzas…moram jos u pon napravit urinokulturu…

Bravo za bebicu!!! Sam nek je zdrava, bude joj udobnije s tih 3kg vise 😀 a i ne cini mi se previse, racunaj da je tu i plodna voda.. mislim da prosjek beba i plodna voda do kraja trudnoce dodu do cca 9 kg 

url=https://lilypie.com]

03. Studeni 2017. 15:13

Drage moje koje ste bile na pregledima super da je sve u redu, to je najbitnije. 
    Neo ma nemoj se opterecivati sa kilogramima, vazno da je s bebicom sve u reduu ☺️🤗
    Na brzinu ulijecem samo jer je muz ovih dana bio kuci pa smo se druzili ☺️😀
    Mela ajmee polagala pravosudni. Bilo bi lijepo cuti sto me ceka hehheh iako jos ne mislim bas na njega,ali...

03. Studeni 2017. 15:14

Iii nadam se da si uspjesno zavrsila to razdobljeee 😁😁

LittleOne
    03. Studeni 2017. 15:34

dea32

LittleOne

Dea, u kojem si podrucju? Meni je frendica doktorica om i vec mi je neugodno jer zovem samo kad imam neku potencijalnu bolest

Radim kao prvostupnik sestrinstva u Jedinici intenzivnog lijecenja na Rebru. Radimo napredno odrzavanje funkcija organa u zatajenju, spadamo pod Kliniku za unutarnje bolesti

Moram iskoristit priliku da pohvalim intenzivnu na rebru. Baka mi je bila tamo prije par godina skoro mjesec dana i nikad nisam susrela tako ljubazno osoblje, dobru opremu ma sve pohvale. Ne znam u kojem je odjelu bila ili kako je to podijeljno ali morala sam pohvaliti, bas smo bili odusevljeni.

dea32
    03. Studeni 2017. 15:52

LittleOne

dea32

LittleOne

Dea, u kojem si podrucju? Meni je frendica doktorica om i vec mi je neugodno jer zovem samo kad imam neku potencijalnu bolest

Radim kao prvostupnik sestrinstva u Jedinici intenzivnog lijecenja na Rebru. Radimo napredno odrzavanje funkcija organa u zatajenju, spadamo pod Kliniku za unutarnje bolesti

Moram iskoristit priliku da pohvalim intenzivnu na rebru. Baka mi je bila tamo prije par godina skoro mjesec dana i nikad nisam susrela tako ljubazno osoblje, dobru opremu ma sve pohvale. Ne znam u kojem je odjelu bila ili kako je to podijeljno ali morala sam pohvaliti, bas smo bili odusevljeni.

U svakom slucaju, lijepo je cuti pohvalu.. 

TonkinaPrija
    03. Studeni 2017. 17:23

Evo sad i temperatura 38. Mogu li je spustat s Lupocetom? Jel itko do sada imao tenperaturu?

• Frau_Mund6
    03. Studeni 2017. 17:29

TonkinaPrija

Evo sad i temperatura 38. Mogu li je spustat s Lupocetom? Jel itko do sada imao tenperaturu?

U trudnoci jedino lupocet i lekadol smijes... reagiraj sto prije 

url=https://lilypie.com]

TonkinaPrija
    03. Studeni 2017. 17:40

Evo popila. Hvala.

Marijana07
    03. Studeni 2017. 17:42

Aymee

Marijana07

jutro mame..imam pitanje..netko je jednom spominjao ovu kadicu..pa me zanima gdje je sve ima za kupit? Ja sam nasla u Lesnini ali bila je samo roza.

Marijana07, do 6.11. ima neki popust u Lesnina web shop-u, 15%, mislim.

e bas ti hvala..budem pogledala🤣

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.