Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mela
    03. Studeni 2017. 11:27

dea32

Mela

Ovako to izgleda kod mene!

Ja bi rekla da je tp obican lipom-nakupina masnog tkiva. Najcesce ne boli i ne stvara smetnje, tebi bi eventualno mogla smetati zbog pritiska na ligamente i zivce. Moj muz ih ima po rukama i nogama po par komada

To se meni pojavilo prošli tjedan i nisam osjetila bol. Međutim sada ponekad zaboli, pogotovo kad hoću skupiti i ispraviti šaku. Ništa, nadam se da će se smiriti i proći to poroda, posle budemo vidjeli kako i što. 
    Hvala ti u  svakom slučaju.

dea32
    03. Studeni 2017. 11:30

TonkinaPrija

Ma naravno da ce proci. Hvala vam 😘 Na sipkovom sam caju, on je meni sto tebi kamilica. Jeste li sumnjale da sam danas imala bas isplanira cijeli dan s par ozbiljnih obaveza? 😥 Za razliku od ostalih dana kad googlam: sto raditi danas? 😁

To vecinom tako hoce kad isplaniras nesto..
    Kao i kasnije sa djetetom, isplaniras nesto, a ono nervozno zbog zuba ili dobije temp pa moras odgodit..

Mela
    03. Studeni 2017. 11:30

TonkinaPrija

Ma naravno da ce proci. Hvala vam 😘 Na sipkovom sam caju, on je meni sto tebi kamilica. Jeste li sumnjale da sam danas imala bas isplanira cijeli dan s par ozbiljnih obaveza? 😥 Za razliku od ostalih dana kad googlam: sto raditi danas? 😁

Brz oboravak želimo, a ozbiljne obaveze dođu na red drugi dan. 
    Najvažnije da sebe čuvaš i što prije ozdraviš.

• Aymee
    03. Studeni 2017. 12:38

Cure s pregledima, neka samo beboline napreduju a vjerujem da ce im i kilaza biti dobra. Moja dr. i privatni genijalni ginekolog uopce to ne spominju jer smatraju da bi nama trudnicama to samo izazvalo paniku.. 

Dea, sto se cjepiva tice, slazem se s tobom i drago mi je da si podijelila tu informaciju s nama. Meni je mama med. sestra i radi preko 30 godina i nikada se nije cijepila niti hoce.. 

Vezano uz kupone i popuste i sl., nasla sam bila negdje na net-u clanak neke trudnice koja je, doduse prije par godina, ispisala sve pogodnosti. Za Muller sam se prijavila na web-u i zasad dobila kupon s 15% popusta (imate napisano na kuponu na sto ne vrijedi)....

Aymee

• Aymee
    03. Studeni 2017. 13:23

Marijana07

jutro mame..imam pitanje..netko je jednom spominjao ovu kadicu..pa me zanima gdje je sve ima za kupit? Ja sam nasla u Lesnini ali bila je samo roza.

Marijana07, do 6.11. ima neki popust u Lesnina web shop-u, 15%, mislim. 

Aymee

Mela
    03. Studeni 2017. 13:32

Aymee

Vezano uz kupone i popuste i sl., nasla sam bila negdje na net-u clanak neke trudnice koja je, doduse prije par godina, ispisala sve pogodnosti. Za Muller sam se prijavila na web-u i zasad dobila kupon s 15% popusta (imate napisano na kuponu na sto ne vrijedi)….

Baš vezano za kupone za sad sam se i ja jedino prijavila za Muller, i na e-mail mi poslali kupon s 15 % popusta, koji mogu iskoristiti do 31.12.2017. i vrijedi u svim Muller poslovnicama u Hrvatskoj.
    Za dm baby bonus paket jel prijava ide putem neta, a paket uzimate u najbližoj poslovnici dm-a?

• Aymee
    03. Studeni 2017. 13:43

Mela

Aymee

Vezano uz kupone i popuste i sl., nasla sam bila negdje na net-u clanak neke trudnice koja je, doduse prije par godina, ispisala sve pogodnosti. Za Muller sam se prijavila na web-u i zasad dobila kupon s 15% popusta (imate napisano na kuponu na sto ne vrijedi)….

Baš vezano za kupone za sad sam se i ja jedino prijavila za Muller, i na e-mail mi poslali kupon s 15 % popusta, koji mogu iskoristiti do 31.12.2017. i vrijedi u svim Muller poslovnicama u Hrvatskoj.
    Za dm baby bonus paket jel prijava ide putem neta, a paket uzimate u najbližoj poslovnici dm-a?

Koliko sam shvatila DM, mislim da moze tako kako si napisala ili kod njih na terminalu sve obaviti.. Ali, ipak sam ja plava i trudna.. 

Aymee

Mela
    03. Studeni 2017. 14:03

, nisi jedina.. 
    Ma u biti dosta sam oglupavila što se tiče običnih stvari kako sam trudna.. Smiješna sam sama sebi, a na poslu se vadim na sve načine..
    Još kad se sjetim da sam prvi mjesec trudnoće polagala pravosudni ispit, a prije toga konstantno ponavljanje i spremanje jedno 3 mjeseca, dobro ja znam kako mi je ime 

neo
    03. Studeni 2017. 14:22

Aymee

Mela

Aymee

Koliko sam shvatila DM, mislim da moze tako kako si napisala ili kod njih na terminalu sve obaviti.. Ali, ipak sam ja plava i trudna..

Ja sam skinula od dm-a aplikaciju na trg.play i tako se prijavila...rekla mi je zena koja tamo radi da nemaju vise terminale...

url=https://lilypie.com]

neo
    03. Studeni 2017. 14:24

Pregled obavljen, zatvorena, beba po mjerama i sve je u redu. Tezak je 1400 g. A ja sam dobila u 3 tjedna 3 kg...juhuuuuu😢😕😠 uzas...moram jos u pon napravit urinokulturu...

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.