Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Gitta
    07. Lipanj 2017. 17:01

I ja se veselim velikom trbuhu, 😉

• Jelena​
    07. Lipanj 2017. 17:44

Meni se u prvoj trudnoći do 6mj trudnoće uopće nije vidio pupo, daska daska. Na porodu s 37tt anesteziologmepito ko ide rodit, on il ja jer je on imo puno veći trbuh od mene hahahha  a sad u drugoj već se s nekih 8tt pomalo vidio a sad s 14tt imam maalog pupicu :) 

07. Lipanj 2017. 20:11

Ja danas imam tako cudan odjecaj u trbuhu, kao da me sve grebe i rasteze. 

07. Lipanj 2017. 20:15

Jelena

Meni se u prvoj trudnoći do 6mj trudnoće uopće nije vidio pupo, daska daska. Na porodu s 37tt anesteziologmepito ko ide rodit, on il ja jer je on imo puno veći trbuh od mene hahahha a sad u drugoj već se s nekih 8tt pomalo vidio a sad s 14tt imam maalog pupicu :)

Ja sam rodila s 35t, dobila 5 kila u trudnoci, niti jedne strije, a sad vec imam skembetinu sa 7t

• anitrammm
    07. Lipanj 2017. 20:58

Ja sam u prvoj trudnoći imala ogroman trbuh, doslovno su ljudi mislili da nosim blizance. Bas sam bila ogromna i jos uz to natečena, faca izobličena. Sad sam 12tt i čudni trbuščić. Gittin je mala beba za moj 😂 Stavit cu vam sliku, kad otkrijem kako se to radi 😂😂 

• anitrammm
    07. Lipanj 2017. 21:03

%5BURL=http://imageshack.com/f/poWrxKokp%5D%5BIMG%5Dhttp://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/924/WrxKok.png%5B/IMG%5D%5B/URL%5D

• anitrammm
    07. Lipanj 2017. 21:05

Hm, očito ne znam staviti sliku :( kad se klikne na link se otvori slika. Barem meni, nadam se i vama

07. Lipanj 2017. 23:18

anitrammm

Hm, očito ne znam staviti sliku :( kad se klikne na link se otvori slika. Barem meni, nadam se i vama

Ja nisan uspila otvorit :/

Lunale
    08. Lipanj 2017. 08:38

Jutrić! Joj ja sam imala veliki trbuh u prosloj trudnoci a cini mi se da cu i u ovoj. Osim trbuha, u trudnoci sam nagomilala i 22 kila 😱 Znaci cijeli zivot iman 60kg na 1,77 i sada zatrudnim sa 64 kg (ostala mi 4 od prosle trudnoce), i nabacim odmah u startu jos 3!!! Trenutno sam na 67... kako je krenilo, ovu trudnocu cu zavrsit kao stokilasica 😩😂 ocekujte me posli u zivotu na vagi 😂😂😂 bogu fala, strija nemam a i mazala sam se bademovim uljem. 
    Pantelija, ti si prava sretnica s kilazom!!! Zavidim ti!
    Anitram, ni ja sliku ne mogu otvoriti 
    Danas mi je pregled, tresem se ko prutić! 

08. Lipanj 2017. 09:05

Lunale, sretno na pregledu. Meni je u ponedjeljak pa se vec tresem. 

A sto se tice kilaze, mislim da cu u ovoj natuci bar 20 kila 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.