Meni se u prvoj trudnoći do 6mj trudnoće uopće nije vidio pupo, daska daska. Na porodu s 37tt anesteziologmepito ko ide rodit, on il ja jer je on imo puno veći trbuh od mene hahahha a sad u drugoj već se s nekih 8tt pomalo vidio a sad s 14tt imam maalog pupicu :)
Ja danas imam tako cudan odjecaj u trbuhu, kao da me sve grebe i rasteze.
Meni se u prvoj trudnoći do 6mj trudnoće uopće nije vidio pupo, daska daska. Na porodu s 37tt anesteziologmepito ko ide rodit, on il ja jer je on imo puno veći trbuh od mene hahahha a sad u drugoj već se s nekih 8tt pomalo vidio a sad s 14tt imam maalog pupicu :)
Ja sam rodila s 35t, dobila 5 kila u trudnoci, niti jedne strije, a sad vec imam skembetinu sa 7t
Ja sam u prvoj trudnoći imala ogroman trbuh, doslovno su ljudi mislili da nosim blizance. Bas sam bila ogromna i jos uz to natečena, faca izobličena. Sad sam 12tt i čudni trbuščić. Gittin je mala beba za moj 😂 Stavit cu vam sliku, kad otkrijem kako se to radi 😂😂
%5BURL=http://imageshack.com/f/poWrxKokp%5D%5BIMG%5Dhttp://imagizer.imageshack.us/v2/150x100q90/924/WrxKok.png%5B/IMG%5D%5B/URL%5D
Hm, očito ne znam staviti sliku :( kad se klikne na link se otvori slika. Barem meni, nadam se i vama
Hm, očito ne znam staviti sliku :( kad se klikne na link se otvori slika. Barem meni, nadam se i vama
Ja nisan uspila otvorit :/
Jutrić! Joj ja sam imala veliki trbuh u prosloj trudnoci a cini mi se da cu i u ovoj. Osim trbuha, u trudnoci sam nagomilala i 22 kila 😱 Znaci cijeli zivot iman 60kg na 1,77 i sada zatrudnim sa 64 kg (ostala mi 4 od prosle trudnoce), i nabacim odmah u startu jos 3!!! Trenutno sam na 67... kako je krenilo, ovu trudnocu cu zavrsit kao stokilasica 😩😂 ocekujte me posli u zivotu na vagi 😂😂😂 bogu fala, strija nemam a i mazala sam se bademovim uljem.
Pantelija, ti si prava sretnica s kilazom!!! Zavidim ti!
Anitram, ni ja sliku ne mogu otvoriti
Danas mi je pregled, tresem se ko prutić!
Lunale, sretno na pregledu. Meni je u ponedjeljak pa se vec tresem.
A sto se tice kilaze, mislim da cu u ovoj natuci bar 20 kila
Sortiraj odgovore
Najstariji