Dobila sam terapiju Mg 2 x 300, i mirovanje, ali mi o tome ništa nije rekla dok sam bila kod nje u kabini. Da nisam slučajno pogledala papir ne bih znala. Ne znam zašto mirovanje. Sve je uredno.
Prije par dana mi je suprug uzeo magnezij jer me počeo hvatati sindrom nemirnih nogu, ali to je onaj iz Konzuma, šumeći koji se otapa u vodi. Koje magnezije vi pijete? I zašto se daju uz mirovanje?
Ja pijen Solgar i super mi je. Pijen ga samo kad me vataju grcevi u nogama, nisan svaki dan jer mi nema potribe
Mozda je mirovanje radi neceg drugog?! Nez..
Ako sam dobro shvatila. Oprosti ako nisam 😐☺️
Jesi draga,curka je velika 14 god vec i bas ju pretjerano ne zanimamo a dečko je pet godina i jos uvijek mamina maza 😇😇😇
Ma draga bas su ti lijepa djecica ☺️😀
Na ovoj slici mi bas lice stvarno. Ne znam kalo uzivo, ali ovako su mi jaaaaaako slicni. Hheehhe
Sta kaze seka sto ce dobiti sekicu? Ipak ima 14 god, pubertet ☺️
MasaL dobro nam dosla 😊 slatka su ti dkecica, dobro si si poslozila 😉 taman da stignes uzivat u svakom pojedinacno.. moj dragi ima curku od 15 god i tocno znam sta znaci kad ih nezanimas 😁
url=https://lilypie.com]
Aymee hvala na popisu za rodiliste 👍
MasaL dobrodosla! Ma biti ce sa bebicom sve ok. Miruj i samo polako, drugi mjesec ce doci tek tako 😉
Hej curke,,da vam se pridružim i ja,,,24 tjedna sam,treca beba,jedan spontani prije ove trudnoće,37 godina tako da su ustanovili da je rizična trudnoća od samog početka,prošla probir,dobila onak malo lošiji nalaz ali nisam išla na amnio.jer vjerujem da će s bebicom biti sve u redu jer imam Hašimoto i uveden mi je inzulin na početku trudnoće pa vjerujem da je i zbog toga,,,na zadnjem pregledu prepisane mi Cordipin tab i mirovanje ali ne strogo jer sam uloživa za jagodicu prsta.Tablete nisam još počela piti jer se osjećam dobro,nemam nikakvu upalu ni bakteriju pa iskreno ne vidim još neku opasnost i nadam se da ne riskiram no potražit ću svakako još jedno mišljenje jer je moja dr poznata po tome da trpa tablete i kad nema potrebe a ove mi se baš ne sviđaju jer ima dosta nuspojava,,,ako ima koja mamica slična iskustva puno bi mi pomogla mada znam da je svaka trudnoća zasebna,,,veselim se druženju s vama
Dobrodosla..
Imas mozda visok krvni tlak? Zasto ti je propisan Cordipin? On je inace antihipertenziv-za snizavanje tlaka..
Za ostalo, samo prati terapiju i sto manje napora, bit ce sve ok..
Aymee, sto se tice popisa, super je.. Premda bih rekla da svedske pelene ne trebaju, siroko povijanje kukova se vise ne radi. I za pupak ne treba hidrogen, octenisept je dovoljan..
Ako sam dobro shvatila. Oprosti ako nisam 😐☺️
Jesi draga,curka je velika 14 god vec i bas ju pretjerano ne zanimamo a dečko je pet godina i jos uvijek mamina maza 😇😇😇
Ma draga bas su ti lijepa djecica ☺️😀
Na ovoj slici mi bas lice stvarno. Ne znam kalo uzivo, ali ovako su mi jaaaaaako slicni. Hheehhe
Sta kaze seka sto ce dobiti sekicu? Ipak ima 14 god, pubertet ☺️
Hvala ti,,pa seka iskreno nije baš bila oduševljena ni bracom jer je i između njih velika razlika a pogotovo sada kada je u pubertetu,ne tiče ju se baš što se događa oko nje,ali eto veseli se bar što je seka jer kaže da joj je i ovaj brat previše
Hej curke,,da vam se pridružim i ja,,,24 tjedna sam,treca beba,jedan spontani prije ove trudnoće,37 godina tako da su ustanovili da je rizična trudnoća od samog početka,prošla probir,dobila onak malo lošiji nalaz ali nisam išla na amnio.jer vjerujem da će s bebicom biti sve u redu jer imam Hašimoto i uveden mi je inzulin na početku trudnoće pa vjerujem da je i zbog toga,,,na zadnjem pregledu prepisane mi Cordipin tab i mirovanje ali ne strogo jer sam uloživa za jagodicu prsta.Tablete nisam još počela piti jer se osjećam dobro,nemam nikakvu upalu ni bakteriju pa iskreno ne vidim još neku opasnost i nadam se da ne riskiram no potražit ću svakako još jedno mišljenje jer je moja dr poznata po tome da trpa tablete i kad nema potrebe a ove mi se baš ne sviđaju jer ima dosta nuspojava,,,ako ima koja mamica slična iskustva puno bi mi pomogla mada znam da je svaka trudnoća zasebna,,,veselim se druženju s vama
Dobrodosla..
Imas mozda visok krvni tlak? Zasto ti je propisan Cordipin? On je inace antihipertenziv-za snizavanje tlaka..
Za ostalo, samo prati terapiju i sto manje napora, bit ce sve ok..
Aymee, sto se tice popisa, super je.. Premda bih rekla da svedske pelene ne trebaju, siroko povijanje kukova se vise ne radi. I za pupak ne treba hidrogen, octenisept je dovoljan..
Tlak mi je baš suprotno,dosta nizak,zato me i strah piti te tablete jer im je prvenstveno namjena da ga snižavaju i uz to povisuju šećer,a u biti sam ih dobila da se ne bi otvarala,,,kao preventivno
MasaL dobro nam dosla 😊 slatka su ti dkecica, dobro si si poslozila 😉 taman da stignes uzivat u svakom pojedinacno.. moj dragi ima curku od 15 god i tocno znam sta znaci kad ih nezanimas 😁
baš taman da u svakom uživaš kad onaj prije više nije za maženje
Blizi se sajam u st pa ko je blizu….
Ja cekam ovaj u zg…valjda ce bit kakvih pogodnosti da ne cekam bezveze 🤔😅
I mi
ako budu išle curke iz Splita, mogu nam javiti utiske i dojmove
Da,da znamo kaj mozemo ocekivati….😀😀😀
Dalmatinka je iz st ak se ne varam?!
Jesan
Javit cu vam 😘
Odlično, hvala Dalmatinka
Sortiraj odgovore
Najstariji