Zadnjih par dana ne bas hvataju grčevi u listovima. Vec pijem dva magnezija dnevno, ima netko drugu ideju?
Cure, recite muževima da vam drže ogledalo dok se brijete.. ja drugačije ne mogu.. a šumaaa..
ajme palačinke.. danas mi se jede svašta slatko .. čak i kruh s domaćim pekmezom.. evo upravo sam pojela nekoliko komada adria pralina.. e sad će mi biti slabo od šećera..
LittleOne - kažu ti, na lijevi bok, lagano podignuto. Ako si prvorotkinja. Ako si višerotkinja onda su malo labaviji.
Frau_Mund6 - preporuke su da ih se ne stavlja u ležaljke već čim više na trbuh na pod na tvrđu podlogu. To naravno oko 3-4 mj tek. Ja sam ležaljke silno zagledavala za prvo dijete, a onda se ispostavilo da ionako kasni sa motorikom pa sam odustala.
LittleOne - osjetiš nisko željezo po slabosti, zadihanosti, lošoj koncentraciji, pucanje usana u rubovima, metalni okus, i sl.
Dalmatinka, mene zubno meso ubija. Ubijaaaa. Jučer gledam film, jedem kokice, zapne mi za meso i nastavi tako boliti sljedeća dva sata. Jedino mi pomaže četkanje poslije hrane. Onda mi krvari i osjetim krv u ustima cijelo vrijeme. Koma.
FrauMund6 - čitala sam neki tekst da školjke ne bi trebalo jer su kakti zagađene jer ih beru na upitnim mjestima. Ovo ostalo nisam ništa štedila. Npr. luda sam za ljutom hranom, tako da sam mazala kebabe pred porod kad se nisam otvarala. Ali nije pomoglo.
Mela, dodaj i nas, curica 3.2- osjetiš nisko željezo po slabosti, zadihanosti, lošoj koncentraciji, pucanje usana u rubovima, metalni okus, i sl.
Ja san pocela koristit zendium pastu i neman vise nikakvih bolova i krvarenja 😍
Joj Mela tebi se zgadila kava a ja cim primirisim kavu hocu popiti pa makar u ducanu hodam u redu u kojem stoji kava ja ju osjetim, kroz pakiranje!!), inace znam popiti kavu s mlijekom i neki dan sam uzela veliku s mlijekom u kaficu, popila u 3 gutljalja a poslije mi bilo zaooo….
Znam da neke zene popiju svaki dan crnu kavu, pa ne moze biti toliko stetno?
Moj problem je sladoled, kako da se zaustavim? 😂 Kile idu goreee, trbuh raste….vec si ne vidim pipi da se obrijem haha
Jeli i vama tako?
Hehehe ne samo da ju ne vidim nego to sad postaju teske akrobacije da ju o brijem….jadna ocerupana uzas😀..ali to nije sve odrezati nokte na nogama…i nalakirati ih ….eh i to je jedan od tezih podhvata😂😂
Meni nije probl depilacija vec rezanje noktiju...muku mucim sa zgaravicom i onda kad podignem nogu, stomak gurne zeludac i zgaravica krene.. koma
I ja obozavam vrganje…jela sam ih vec par puta i bilo je sve ok.
Nego ja jos uvijek imam napadaje na mandarine 😀
Ne moze skodit ak jedem svaki dan po pola kg???
Nekako su mi najfinije.
Moze ako imas zgaravicu ka ja hahah..ja ih obozavam, ali mi zgaravica ne dozvoljava da ih jedem :/
Ja san pocela koristit zendium pastu i neman vise nikakvih bolova i krvarenja 😍
Probam, hvala Dalmatinka
Joj Mela tebi se zgadila kava a ja cim primirisim kavu hocu popiti pa makar u ducanu hodam u redu u kojem stoji kava ja ju osjetim, kroz pakiranje!!), inace znam popiti kavu s mlijekom i neki dan sam uzela veliku s mlijekom u kaficu, popila u 3 gutljalja a poslije mi bilo zaooo….
Moj problem je sladoled, kako da se zaustavim? 😂 Kile idu goreee, trbuh raste….vec si ne vidim pipi da se obrijem haha
Jeli i vama tako?
Hehehe ne samo da ju ne vidim nego to sad postaju teske akrobacije da ju o brijem….jadna ocerupana uzas😀..ali to nije sve odrezati nokte na nogama…i nalakirati ih ….eh i to je jedan od tezih podhvata😂😂
Meni nije probl depilacija vec rezanje noktiju…muku mucim sa zgaravicom i onda kad podignem nogu, stomak gurne zeludac i zgaravica krene.. koma
Jooj i mene to muci... zgaravica me ubija... svaki dan, sta god da pojedem... i inace imam problem sa refluksom al sad bas gadno. Otkrila sam da mi sirovi dumbir pomaze, zvacek komadic, al ti sprzi usta ;D
url=https://lilypie.com]
Jeli i vama tako?
Meni nije probl depilacija vec rezanje noktiju…muku mucim sa zgaravicom i onda kad podignem nogu, stomak gurne zeludac i zgaravica krene.. koma
Jooj i mene to muci… zgaravica me ubija… svaki dan, sta god da pojedem… i inace imam problem sa refluksom al sad bas gadno. Otkrila sam da mi sirovi dumbir pomaze, zvacek komadic, al ti sprzi usta ;D
Meni mlijeko i tablete rennie.. danju izdrzim al navecer koma... 😓
Mela nema na cemu :)
Sortiraj odgovore
Najstariji