I ja obozavam vrganje…jela sam ih vec par puta i bilo je sve ok.
Nego ja jos uvijek imam napadaje na mandarine 😀
Ne moze skodit ak jedem svaki dan po pola kg???
Nekako su mi najfinije.
Mislim da nam ne mogu naškoditi, ipak su pune vitamina.. Ista sam, stalno ih jedem
I ja sam kao "prehladjena".
Osjecam da mi je nos zacepljen povremeno i tako mi je od pocetka. Drugih simptoma nemam 😊
Vjerujem da je povezano.
Imam jedno pitanje? Je li moguće da mi je od trudnoće nos kao začepljen, mislim jesam ja bila prehlađena, ali ovo već 4 tjedna traje, a osjećam se dobro, ostalih simptoma prehlade nemam. Kao neka lagana zaglušenost u ušima, a muž mi je komentirao da sam neku večer hrkala, a nikad do sada nisam. Jer mi se to pogotovo navečer javlja, u neka doba osjetim da na usta dišem, u nosu nema sekreta već onaj glupi osjećaj zaštopanosti. Nadam se da sam uspjela objasniti
Poslije prehlade meni je nos curio skoro 3 tjedna. Ne koristimo antibiotska sredstva niti lijekove, tako da je normalno da oporavak duže traje. Sve je to ok
I ja obozavam vrganje…jela sam ih vec par puta i bilo je sve ok.
Nego ja jos uvijek imam napadaje na mandarine 😀
Ne moze skodit ak jedem svaki dan po pola kg???
Nekako su mi najfinije.
Mislim da nam ne mogu naškoditi, ipak su pune vitamina.. Ista sam, stalno ih jedem
I meni jako pasu. Fino, osvjezavajuce. Svaki dan ih kupujem.
Nektarine sam tamanila prva 4 mjeseca, sad ih ne mogu ni pogledati.😲
Mandarine ne mogu naskoditi jer od sveg voca imaju najmanje kalorija i vitaminska bomba su. Jedino nisam sigurna za omjer fruktoze na kolicinu pa tko ima problema sa secerom bolje da se raspita. Nista nije apsolutno. ☺
LittleOne to sam i ja procitala ali mislim da stvarno ne treba biti problema ako se tu i tamo popije kava.
Marijana07 😂 lakiranje noktiju? Pffft sto je to..odrezem ih kako-tako, noge u stranu pa dignem stopalo na drugo koljeno....bas su akrobacije!
dea33 daj javi ako te muz obrije kako je proslo jer mene je cak strah njega to pitati haha
Frau stavi sliku obavezno 😉
MamaTroje nazalost dok nisam znala da sam trudna sam popila par casa alkohola, a znam da toliko steti!
7
LittleOne to tebi bila posljednja vecera palacinke, dobra si! 😁
TeddyBear da to je od trudnoce, zacepljen nos, ili da curi, sinusi, krvarenje iz nosa, osjetljivost i krvarenje desni...pumpamo vise krvi i hormoni cine svoje, zbog estrogena imamo vise sline i sluzi.
Mozete koristiti fiziolosku otopinu ili obicni Aqua Maris za nos
LittleOne to sam i ja procitala ali mislim da stvarno ne treba biti problema ako se tu i tamo popije kava.
Marijana07 😂 lakiranje noktiju? Pffft sto je to..odrezem ih kako-tako, noge u stranu pa dignem stopalo na drugo koljeno….bas su akrobacije!
dea33 daj javi ako te muz obrije kako je proslo jer mene je cak strah njega to pitati haha
Frau stavi sliku obavezno 😉
MamaTroje nazalost dok nisam znala da sam trudna sam popila par casa alkohola, a znam da toliko steti!
7
😀😀a uhvati me tako nekad da se malo sredim jer imam osjecaj da izgledam kao da me poplava izbacila...kao ono trudnice sjaje..zrace..mos mislit😀...i blazeno stanje...jedva cekam da taj blazeni dio prode😐...
LittleOne, ja se planiram napucati u McDonaldsu slj tj nakon testa.
Teddy, kišem često i snažno, ali nije začepljen.
Orangina, i ja sam u prvoj trudnoći dok nisam znala. Kasnije me oblijevao hladni znoj. I danas si predbacujem da sam je možda zaribala jer fas (fetalni alkoholni sindrom) može imati jake posljedice, ali i gotovo neuočljive.
Postoji nesto sto se zove trudnicki rinitis ili tako nesto ;) ugl zacepljenje nosa koje je izazvano trudnocom ;) proguglajte o tome ;) nista neobicno niti ista opasno ;)
Moje je misljenje da je secer ubojica i da je puno gori od alkohola.. al ga jako tesko izbacujem ;( lakse sam prestala pusit nego izbacila secer iz prehrane ;( bas me muci...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji