Ja bi tribala roditi u prvom mjesecu al neznam tocan datum jer ce biti ugovoren carski rez.al po ultrazvuku je 26.1.
Ja bi tribala roditi u prvom mjesecu al neznam tocan datum jer ce biti ugovoren carski rez.al po ultrazvuku je 26.1.
Sina opet 😊
Moram vas pitat kolike su sanse da se nevidi druga beba na ultrazvuku?
Imam osjecaj od pocetka trudnoce da ih je dvoje.i sad po nacinu kretanja sam zakljucila da ih je dvoje ili da nosim hobotnicu xD jer nemoze po nikakvoj logici beba u 25tt biti na toliko mista u isto vrime …nezz kako da vam objasnim.na pocetku trudnoce su rekli da nisu sigurni ali da postoji mogucnost da su dvoje.i posli niko to nije spominjao nego je navodno jedna beba…u obitelji mi je preko 50posto blizanackih trudnoca pa me to dodatno baca na razmisljanje.
Vjerujem da bi do sad vidjeli, ako vec ne cijelu bebu onda bar da beba ima ono 4 ruke, 2 srca i sl pa dalje trazit precizniji uzv ili nesto.. Ja bebu osjecam svugdje, upire se iznad pupka i istovremeno se glavom namjesta po mjehuru, sa desne strane izbavi guzu i sl.. Doduse, u vecem sa tjednu nego ti ali i ranije mi je bilo tako..
Ja nosim decka ovaj put.. 😊
Mlada mama – dječak – Siječanj 2018
Dea32 – dječak
Dazi- curica
Mela – curica – Veljača 2018
Neo - dječak
Mi cekamo curku ;) bar po zadnjem nalazu...
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji