Meni je termin 6. 12. zapravo imam dva termina - 4. i 8. 12., pa sam ja uzela sredinu.
Čekamo curu!!
Da li vi isto imate osjećaj kao da se beba buni kad malo poludite i počnete vikati na muža, da joj nije baš po volji, ako uopće imate takvih trenutaka bijesa ..?? hm.. možda sam u manjini..
Pozdrav curke! Zanima me jel koja od vas isla na TORCH testiranje? I ako je, kakvi su vam nalazi? Ja sam trazila testiranje za toksoplazmu pa mi je ginicka ovo napisala.
Dubek neznam za TORCH ali ja dajem krv svaki mjesec da kontroliraju toksoplazmozu, prvi put me doktorica slala sama i nisu nasli antitijela pa sad do kraja trudnoce testiraju na to.
Dobila sam i upute za higijenu, to prenose macke pa nije preporucljivo npr.cistiti im wc u trudnoci, onda za hranu-svo voce i povrce dobro oprati, npr.stavis malo sode bikarbone u vodu ili bijelog octa, onda nista sirovo ne jesti, mlijeko i mlijecni proizvodi moraju biti pasterizirani....sad ako se drzis bas svega onda imas dosta prehrambenih ogranicenja ali kako meni mama kaze: mi smo jeli sve u trudnoci pa ste zivi 😂😂
Dea32 – dječak – 04.12.2017Dazi- curica – 07.01.2018
Balda – curica – 11.01.2018
Neo – dječak –17.01.2018
Mlada mama – dječak – 26.01. 2018
Teddy Bear – curica – 30.01.2018
LittleOne - dječak - Siječanj 2018
Mela – curica – Veljača 2018
Frau_Mund6 – curica – 09.03.2018
Mela mozes i mene staviti, po zadnjem uzv termin je 17.01.i neznamo spol 😅 roditi cu u inozemstvu a jos razmisljam dali u bazenu ili normalno. Htjela bi sto prirodnije bez epiduralne i rezanja....
Izvinite nije me bilo neko vrijeme, sad sam procitala sve zaostatke, sto stvari se dogadalo oko mene, beba je na srecu ok ali koliko je stresa dozivjela skupa samnom to nije normalno.
Pisala sam na pocetku da mi pada kosa na krugove i to je sad toliko grozno da moram nositi kape jer je vidljivo. Pa testiraju me na razne stvari, stitnjaca je ok i po njima to je autoimuno i od stresa.
I pojavio mi se kao neki prist na stidnoj usni desno, ne boli, ne svrbi, mislim mozda je od brijanja?
Onda me beba budi po noci, toliko lupa da ne mogu opet zaspati 😳 Blazeno drugo stanje 😂
Dea32 – dječak – 04.12.2017
Ninaleonita86 – curica – 06.12.2017
Dalmatinka – curica – 31.12.2017.
Dazi- curica – 07.01.2018
Balda – curica – 11.01.2018
Radosna055 – curica – 15.01.2018
Neo – dječak –17.01.2018
Orangina – 17.01.2018.
Mlada mama – dječak – 26.01. 2018
Teddy Bear – curica – 30.01.2018
LittleOne - dječak – 17.01.2018
Mela - curica - 06.02.2018.
Pixii – curica- 09.02.2018
Bubamara86 – curica - 12.02.2018.
Frau_Mund6 – curica – 09.03.2018
Dobro jutro curke, nadam se da ste lijepo spavali? Nova listu nam je tu i nadam se da nisam nekog zaboravila.
Slazem se s Neo
A gdje cete roditi? Ja cu ili u Izoli ili u Puli,nisam jos definitivno odlucila iako bih trebala vec polako. Haha
Porođaj vjerovatno u inostranstvu, jer planiram raditi do blagdana i onda siječanj iskoristiti za pripremu za porod. Iako si mislim ima još vremena, ali zaista tako mi vrijeme brzo prolazi. Imam si osjećaj da tjedni kao u sekundi prođu.
Nekako zasad curke prevladavaju :D
Ninaleonita89, ja sam skuzila da ako sam lose volje, placem il u nekoj depri da se mali toliko smiri, ko da g nema. Onda ga satima ne osjetim. Ili prije i tokom odnosa se bas uznemiri, lupa nenormalno
Torch nisam radila. Moja gin nije rekla a ja nisam trazila
Mi cekamo curicu, a termin je 12.2. - taman da Valentinovo slavimo utroje 😊
Bubamara 12.02.. na moj rođendan. Divnoooo
Nekako zasad curke prevladavaju :D
Ninaleonita89, ja sam skuzila da ako sam lose volje, placem il u nekoj depri da se mali toliko smiri, ko da g nema. Onda ga satima ne osjetim. Ili prije i tokom odnosa se bas uznemiri, lupa nenormalno
Torch nisam radila. Moja gin nije rekla a ja nisam trazila
Da curke su nam u većem broju.
A kod mene pak poslije odnosa se tako uznemiri, to nam je jedno pola sata konstantno lupanje
Mlada mama – dječak – Siječanj 2018
Dea32 – dječak
Dazi- curica
Mela – curica – Veljača 2018
Neo - dječak
Mi cekamo djecaka
Sortiraj odgovore
Najstariji