Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MamaTroje
    10. Listopad 2017. 21:14

Dođe mi da golim rukama zadavim muškarce koji vide da sam trudna i drsko mi se neće skloniti s puta nego ja zaobilazim njih.

dubek89
    10. Listopad 2017. 21:32

Pozdrav curke! Zanima me jel koja od vas isla na TORCH testiranje? I ako je, kakvi su vam nalazi? Ja sam trazila testiranje za toksoplazmu pa mi je ginicka ovo napisala.

Pixii
    10. Listopad 2017. 21:54

Nama je termin 9.2 i cekamo curicu 

• Bubamara86
    10. Listopad 2017. 22:03

dubek89

Pozdrav curke! Zanima me jel koja od vas isla na TORCH testiranje? I ako je, kakvi su vam nalazi? Ja sam trazila testiranje za toksoplazmu pa mi je ginicka ovo napisala.

Nisam radila TORCH, ali test na toksoplazmozu radim svakih par tjedana - napravljen mi je na pocetku trudnoce i kako nisam imala antitijela za nju, svakih par tjedana ga ponavljam tako da ako se slucajno zarazim, da se moze brzo reagirat (valjda ;) ). Ne znam kako rezultati izgledaju, idu direktno ginekologu i kako je sve dosad bilo ok, nije mi ih pokazivao niti ista javljao.

dubek89
    10. Listopad 2017. 22:13

Gdje si to radila za toksoplazmu? Tak je i meni s pocetka trudnoce negativno bilo za nju, i sad ju zamolim da ponovim a ona mi ovo da za sve zive bolestine. Pa me sad uopce strah testirati se da ne bi nekaj bilo :/

• Bubamara86
    10. Listopad 2017. 22:48

U Belgiji, ali mislim da bi trebala biti ista stvar. Ako su ti nalazi za sve druge bolesti na pocetku bili ok, nema ih potrebe ponavljati. Eventualno da se raspitas u nekom privatnom labiratoriju, sigurno testiraju sve te bolesti i odvojeno (i zamolis ginekologicu da ti da uputnicu 😊).

dubek89
    10. Listopad 2017. 23:08

A ti na zapadu to obavljas :) ma ja sam samo na toksoplazmu imala testiranje prije, na ovo sve me salje sad kad sam izrazila zelju da ponovim testiranje na toksoplazmu. Nis, odradit cu to i nadat se da ce sve negativno biti..

• Bubamara86
    10. Listopad 2017. 23:16

Ma sigurno je ok, kad nesto ne stima, odmah se skuzi... A sto se toksoplazmoze tice, frendica (lijecnica) mi je objasnila da su sase da se zarazis turbo male, treba se poklopit hrpa stvari, a cak i da se zarazis, nije 100 % da ce se prenijet na bebu - mene je to bas smirilo, u pocetku sam se brinula oko svega sto stavim u usta, ali sam se nakon toga malo unormalila 😁

dubek89
    10. Listopad 2017. 23:20

Haha pricaj mi, iscrpi me ova trudnoca s tim jelima, sto da unosim sto ne..mah! Jedno vrijeme me izludjivala ta toksoplazma, nisam bila bas normalna, al ajde kao smirilo se 😄 i vjerovat cemo tvojoj frendici 😊😊

dea32
    10. Listopad 2017. 23:43

Ja moram priznat da nisam radila nikakve testove na toksoplazmoze i sl. Jedino hormone stitnjace i triple test. Niti sam ja pitala, niti je on spomenuo da bi trebala. Nisam ni u prvoj trudnoci, tad sam samo za hepB i te gluposti na transfuziji..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.