Hej Neo bas sam citala na drugoj temi,tvoj problem. Nedaj se. Osobno,evo ja sam ti vec tri dana zakovana za krevet i to samo na lijevom boku, ne zbog problema koji imas ti,ali razumijem te donekle. Odem do kupatila i eventualno do stola jesti.
Tebi bih savjetovala da se ne brines,biti ce to u redu,a ti lijepo lezi i uzivaj. Gledaj na to kao na neki godisnji hehhe a mislim da smijes se otici otusirati i slicno,al mozda da ti dragi pomogne da se ne naprezes
Citala sam za tvoj problem...ma joj,uvijek nesto mora zezat...
Vecinom lezim,dignem se samo do wc-a i napravim krug po kuci na par min i to je to.
Osim kaj sam danas u bolnici izgubila 3 sata i bila na nogama dok sam docekala pregled 😈
url=https://lilypie.com]
Neo, sta je bilo?
Bila sam na kontroli u cetvrtak kod svog gina i kao sve ok,bebica raste.....i onda šok. Pocela se otvarat iznutra,cerviks 28,4 mm. Danas bila u bolnici na pregledu,napravili mi briseve i ultrazvuk. Poslali me doma mirovat do petka. Onda ce mi opet izmjerit cerviks i vidit nalaze briseva. Ako je kakva bakterija lijecit cemo ju i to je onda uzrok otvaranju.
Ako se stanje do petka ne promijeni kaj se tice otvaranja nece me dirat a ako se budem dalje otvarala onda slijedi seklaz...😢😢😢
Biti ce to u redu neo, sigurna sam
Drzim ti fige i samo uzivaj i lezi.
Pozdrav svima. Meni je sad u ponedjeljak pregled,ulazim u 20tt. Kako su mi mucnine prestale nelad prije 5 tjedana ko preporodjena,jos sam sad na odmoru,pa se bas odmaram i uzivam. Nego ima par dana da me nekako stomak steze,ali nije bolno vise neugodno,odjednom mi se i ukazao,mada sto se tice kilaze,sada sam na -3kg jer sam u startu od povracanja izgubila nekih 5kg. Uglavnom uzimam magnezij,ponekad i do dva,i pase mi pravo,radi probave ali i ostalog.
Danas me je cijeli dan neki umor drzao,bas sam jedva cekala djevojcicu iz vrtica pokupiti i leci sa njom spavati.
Od iduceg tjedna pocinjem opet raditi,ali mislim da cu nekako najduze izdrzati tamo do 11mjeseca. Imam jos dosta odmora,iskoristi cu i to pa onda bolovanje do poroda otvoriti.
Saljem vam svima puno poljubaca i pozdrava. Drago mi je da je grupa ostala iako je otvorena na facu (koji ne koristim). Samo da mi izguramo do kraja i neka su nam se ziva i zdrava djeca rode. 😘😘😘😘😘
Pozdrav svima. Meni je sad u ponedjeljak pregled,ulazim u 20tt. Kako su mi mucnine prestale nelad prije 5 tjedana ko preporodjena,jos sam sad na odmoru,pa se bas odmaram i uzivam. Nego ima par dana da me nekako stomak steze,ali nije bolno vise neugodno,odjednom mi se i ukazao,mada sto se tice kilaze,sada sam na -3kg jer sam u startu od povracanja izgubila nekih 5kg. Uglavnom uzimam magnezij,ponekad i do dva,i pase mi pravo,radi probave ali i ostalog.
Danas me je cijeli dan neki umor drzao,bas sam jedva cekala djevojcicu iz vrtica pokupiti i leci sa njom spavati.
Od iduceg tjedna pocinjem opet raditi,ali mislim da cu nekako najduze izdrzati tamo do 11mjeseca. Imam jos dosta odmora,iskoristi cu i to pa onda bolovanje do poroda otvoriti.
Saljem vam svima puno poljubaca i pozdrava. Drago mi je da je grupa ostala iako je otvorena na facu (koji ne koristim). Samo da mi izguramo do kraja i neka su nam se ziva i zdrava djeca rode. 😘😘😘😘😘
Teddy samo uzivaj i odmaraj. A sto se tice toga stezanja,mislim da je to normalno.
Ehh ako moras na posao iduci tjedan, onda sada stvarno maksimalno uzivaj i odmaraj.
Puno poljubaca i za tebee 😘😘😘😘
Ajme neo, koma. Bas mi je zao ali sigurna sam da ce sve biti oke.. Ja evo dobila zeleno svjetlo da ne moram vise mirovat i sad lagano u akciju. Krecem vjezbat iduci tjedan, krecu radovi u kuci.. Bit ce zanimljivo. Al mi je kondicija u takvoj banani da nakon 10min setnje moram odmorit al dobro, ja sam nakupila i vec nekih 7kg..
Ajme neo, koma. Bas mi je zao ali sigurna sam da ce sve biti oke.. Ja evo dobila zeleno svjetlo da ne moram vise mirovat i sad lagano u akciju. Krecem vjezbat iduci tjedan, krecu radovi u kuci.. Bit ce zanimljivo. Al mi je kondicija u takvoj banani da nakon 10min setnje moram odmorital dobro, ja sam nakupila i vec nekih 7kg..
Zbog cega si morala mirovat? U kojem su ti tt?
Ja sam vec 8 u plusu.
Hej cure..
Ja sam u utorak bila na pregledu kod svog gin-a i kaze da imam laganu upalu na grlicu maternice i da sam se krenula otvarat a tek sam 27tt. Tako da sam i ja na mirovanju, sto je uz dijete od 2 god nemoguce, ali mirujem koliko mogu. On se nada da ce otvaranje stat nakon antibiotika pa drzimo fige da tako i bude. Takoder imam kontrakcije i dalje, iako su se malo smanjile jer uzimam mg direkt.
Za zgaravicu meni pomaze progutati par zrna rize, stane za 15tak min.
Neo, drzim fige da sve prode ok, bit ces u mojim molitvama.. 😇
Hej cure..
Ja sam u utorak bila na pregledu kod svog gin-a i kaze da imam laganu upalu na grlicu maternice i da sam se krenula otvarat a tek sam 27tt. Tako da sam i ja na mirovanju, sto je uz dijete od 2 god nemoguce, ali mirujem koliko mogu. On se nada da ce otvaranje stat nakon antibiotika pa drzimo fige da tako i bude. Takoder imam kontrakcije i dalje, iako su se malo smanjile jer uzimam mg direkt.
Za zgaravicu meni pomaze progutati par zrna rize, stane za 15tak min.
Neo, drzim fige da sve prode ok, bit ces u mojim molitvama.. 😇
Hvala Dea! Ma i ja vjerujem da ce sve biti ok...
Jos cemo na kraju prenest 😀
Nadam se samo da necu bas morat skroz do kraja mirovat jer neznam ko ce to sve pripremit i obavit shopinge...
Nemam jos nista doma od stvari
Sortiraj odgovore
Najstariji