Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marijana07
    27. Kolovoz 2017. 09:21

dea32

Marijana07

Pozz svim novim curama…i starim.😘
    Da li ste poceli prikupljati i pripremati stvarcice za bebe?

Sve stvari imam od prvog djeteta.. Jedino kad saznam spol cu kupiti nesto robice, s obzirom da je prva curka ljetna beba a ovo ce bit zimska..

To ti je super..Moje prvo dijete ce sad 14 god😀 tako da sam odavno sve njeno podjelila..a posto sad nosim decka moramo u "plavi" shoping.😆

Teddy Bear
    27. Kolovoz 2017. 11:45

Ja imam curicu od 3 i pol godine. Isto je zimska beba. Sad ne znam spol,ali cemo dosta robice moci iskoristiti ako bude i deckic. Ostalo sve imam za bebu,tako da ne moram neku posebnu kupovinu obaviti. 

dea32
    28. Kolovoz 2017. 10:32

Marijana07

dea32

Marijana07

Sve stvari imam od prvog djeteta.. Jedino kad saznam spol cu kupiti nesto robice, s obzirom da je prva curka ljetna beba a ovo ce bit zimska..

To ti je super..Moje prvo dijete ce sad 14 god😀 tako da sam odavno sve njeno podjelila..a posto sad nosim decka moramo u "plavi" shoping.😆

Samo polako, stignu se popratiti i akcije. A imas i pomoc u nosenju vrecica kasnije. 
    Jel se starija seka veseli braci? 
    Moja ce, kad rodim, imati 2,5 god. Bojim se da ce bit zesce ljubomore, nadam se da cu uspjet balansirat izmedu njih dvoje. 

Radosna055
    29. Kolovoz 2017. 10:32

Evo, ja se bas spremam za malo vecu kupovinu. Nisam jos imala bebu, a prijateljice vec imaju veliku djecu pa nista od posudbe. Jucer sam ponosno sastavila popis, od A do Z. 
    Htjela sam odugovlaciti sa kupovinom jer nikad se ne zna no to je toliko stvari da sad vec moram poceti gledati.Jako se veselim i nadam se da cu sve pribaviti na vrijeme :D 

Marijana07
    29. Kolovoz 2017. 11:49

dea32

Marijana07

dea32

Marijana07

Samo polako, stignu se popratiti i akcije. A imas i pomoc u nosenju vrecica kasnije.
    Jel se starija seka veseli braci?
    Moja ce, kad rodim, imati 2,5 god. Bojim se da ce bit zesce ljubomore, nadam se da cu uspjet balansirat izmedu njih dvoje.

Za sad se veseli😀..ali budemo vidjeli kad braco stigne kako ce biti..Navikla je biti sama i da se sve vrti oko nje 😀

• dpopovic
    29. Kolovoz 2017. 14:00

Pozz curkee
    Evo da se i ja priključim 
    Da malo ubijem vrijeme sad dok sam doma
    Prva trudnoćaa, termin 29.12 ( dan prije muževog ročkasa ) 
    Curka jee i jako jako sam uzbuđena al ujednoo i sva u strahuu

• Lela
    29. Kolovoz 2017. 15:28

Pozdrav :) 
    i meni je prva trudnoca, curica, termin 28.11. (2 dana nakon godisnjice sta smo se upoznali ja i dragi) :D
    Bojala sam se i ja prva 2-3 miseca, al evo zadnja 2 miseca nekim cudom nije me strah uopce :)

dea32
    29. Kolovoz 2017. 15:46

Danijela Popović

Pozz curkee
    Evo da se i ja priključim
    Da malo ubijem vrijeme sad dok sam doma
    Prva trudnoćaa, termin 29.12 ( dan prije muževog ročkasa )
    Curka jee i jako jako sam uzbuđena al ujednoo i sva u strahuu

Dobrodosla.. 
    Mislim da smo sve nekako malo bile u strahu u prvoj trudnoci. Ipak si usla u svijet koji ti je na neki nacin stran.
    Cega te tocno strah? Mozda mozemo kako pomoci primjerom ili iskustvom, objasniti ili eventualno dati podrsku..

LittleOne
    29. Kolovoz 2017. 16:15

Ja sam vec krenula s nabavkom. Iskusne mame, koliko robice mi treba u velicini 56, odnosno koliko treba prosjecnoj bebi da dostigne 62? Mjesec, dva? 

• Lela
    29. Kolovoz 2017. 16:57

sta cete od robice pripremit za bebaca za izlazak iz bolnice? kad ce vani biti brrr...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.