Ima li vas da ste odbile neku pretragu? Trebala bih vaditi hormone štitnjače, a tako mi se ne ide gore u Vinogradsku, em mi uzme pola dana, em me strah onih kabineta koji zrače. Znam da je strah neopravdan, ali ipak.
Ima li vas da ste odbile neku pretragu? Trebala bih vaditi hormone štitnjače, a tako mi se ne ide gore u Vinogradsku, em mi uzme pola dana, em me strah onih kabineta koji zrače. Znam da je strah neopravdan, ali ipak.
Odradi hormone štitnjače, svakako se nalaz radi iz uzorka krvi, nema zračenja. Imaš i mogućnost i privatno odraditi, ako ne želiš po bolnicama hodati.
Dobrodosle nove cure 😃
Jeste pocele osjecat pokrete? Ja stalno osluskujem ali jos nista. Drugi tjedan idem na kontrolu pa jedva cekam da vidim mrvu.
Ja sam 17 tt, još ne mogu potvrditi da osjetim, druga mi je trudnoća, par večeri sam imala osjećaj nekog škakljanja ali možda je to bio i rad crijeva
Dobrodosle nove cure 😃
Jeste pocele osjecat pokrete? Ja stalno osluskujem ali jos nista. Drugi tjedan idem na kontrolu pa jedva cekam da vidim mrvu.
Ja sam 17 tt, još ne mogu potvrditi da osjetim, druga mi je trudnoća, par večeri sam imala osjećaj nekog škakljanja ali možda je to bio i rad crijeva
Hm,nadam se da cu i ja uskoro osjetit. Za sada je to samo probadanje tu i tamo i malo zatezanje.
url=https://lilypie.com]
Ja sam odbila samo kombinirani probir..mislim da bi ostale pretrage trebalo radit.
url=https://lilypie.com]
Nisam ni ja jos… mislim da ima vremena kad ove vrucine popuste. Termin mi je 17.01. tako da cemo pricekat. Makar sam se vec odlucila kakav cu krevetic i koja kolica. 😃
Ja sam se odlucila za krevetic..a kolica se jos dvoumim ...ostalo nista nisam ni gledala...ima vremena jos😀
Ja sam odbila samo kombinirani probir..mislim da bi ostale pretrage trebalo radit.
Ja nisam nista do sad odbila..ali sad kad sam bila na kombiniranom znam kakvo je to sr....😀 odbila bi sigurno.
Curke, hvala na dobrodoslici. :)
U cetvrtak smo bili na pregledu i osim sto je beba jako zivahna i napredna, kaze doktorica da bi mogla biti curica.
Ovo mi je prva trudnoca no bebu sam pocela osjecati dosta rano. Prvi put na moru, bila sam u 16tom tjednu. To je bilo kao neko skakljanje, sitno, sitno. Sada sam 19+6 i osjecam je podosta, pogotovo kada jedem ili se tusiram.
Sto se pregleda tice, odbila sam ih dosta. Trebala sam na gastroskopiju i jos neke preglede i to cu preskociti dok ne rodim. Tegobice koje imam su ionako samo sada prisutne, inace ne, pa mi je bez veze trositi terapiju i dodatno muciti bebu lijekovima. Dovoljno mi je bockanje svaki dan :D
MamaTroje, na vasem mjestu bih otisla izvaditi hormone posto su bitni za trudnocu ,a i ako imate hormonalnih tegoba, zasto da se mucite. Koliko se sjecam iz iskustva, nije jako komplicirano, jedino to penjanje do Vinogradske :)
Pozz svim novim curama…i starim.😘
Da li ste poceli prikupljati i pripremati stvarcice za bebe?
Sve stvari imam od prvog djeteta.. Jedino kad saznam spol cu kupiti nesto robice, s obzirom da je prva curka ljetna beba a ovo ce bit zimska..
Hvala žene. Morat ću se natjerati nekako.
Samo da vrućine prođu. Ne mogu ni spavati. Jučer sam bila budna od pola tri do četiri ujutro, ustala se oko pola sedam, i cijeli dan imam energije, i sada bih trebala biti mrtva umorna i opet ne mogu zaspati. Al' ću zato sutra sigurno ko premlaćena hodati okolo.
Sortiraj odgovore
Najstariji