Mrs. Bešić, ja pijem sumeci mg, ali mislim da mi ne odgovara jer sam sva napuhnuta od njega.. U prvoj trudnoci kontrakcije su mi krenule tek od 34tt, nekako mi se cini da je sad rano.
I ja sam pila šumeći pa mi nije godio nikako, a ovaj mi je super sad što samo istresem vrećicu na jezik i to je to. Moja doktorica je meni rekla da su te kontrakcije normalne, svve dok nisu česte, bolne, i da nemam neki drugačiji iscjedak i sl. Rekla mi je da su tokom cijele trudnoće prisutne, al da se osjete tek kad je bebana veća. A ja čitam na netu da tokom tih kontrakcija beba ostane na kratko bez kisika pa ne znam, to mi nije spominjala da tako utiče :( to mi je najteže 😢
Pozdrav svima, evo da se i ja prikljucim iscekivanju nasih zimskih bebica.
Termin mi je 15.01., spol jos ne znamo. :)
Nova sam na klokanici pa nemojte zamjeriti ako sam preskocila upoznavanje, ne znam kako to ide... :D
Pozdrav svima, evo da se i ja prikljucim iscekivanju nasih zimskih bebica.
Termin mi je 15.01., spol jos ne znamo. :)
Nova sam na klokanici pa nemojte zamjeriti ako sam preskocila upoznavanje, ne znam kako to ide… :D
Dobro dosla😘
I ja sam pila šumeći pa mi nije godio nikako, a ovaj mi je super sad što samo istresem vrećicu na jezik i to je to. Moja doktorica je meni rekla da su te kontrakcije normalne, svve dok nisu česte, bolne, i da nemam neki drugačiji iscjedak i sl. Rekla mi je da su tokom cijele trudnoće prisutne, al da se osjete tek kad je bebana veća. A ja čitam na netu da tokom tih kontrakcija beba ostane na kratko bez kisika pa ne znam, to mi nije spominjala da tako utiče :( to mi je najteže 😢
Ma ne vjerujem da ostaju bez kisika, misic maternice se stisne ali ne i pupkovina.. Moj savjet ti je manje citat kaj pise na netu, cisto zbog stresa..
Meni nisu bolne, al budu neugodne, pogotovo kad sam u parku sa djetetom.
Radosna, cestitam na trudnoci. I ja sam se prije par dana prikljucila.. Tu smo da podijelimo sto nas muci i budemo podrska.
Dobrodosle nove cure 😃
Jeste pocele osjecat pokrete? Ja stalno osluskujem ali jos nista. Drugi tjedan idem na kontrolu pa jedva cekam da vidim mrvu.
url=https://lilypie.com]
Dobrodosle nove cure 😃
Jeste pocele osjecat pokrete? Ja stalno osluskujem ali jos nista. Drugi tjedan idem na kontrolu pa jedva cekam da vidim mrvu.
Hvala.. Ja osjecam bebu od 15tt s obzirom da mi je druga trudnoca, sad sa 25tt udara na sve strane. U prvoj sam osjetila tek oko 19/20tt. Takoder je razlika u polozaju posteljice, ako je sprijeda, udarci se malo kasnije osjete jer ona 'amortizira' pokrete bebe. Za pocetak je to kao da te nesto skaklja unutra (leptirici)..
Pozdrav cure u dobrodošle :)
Ja ni sama ne znam osjecam li bebicu,pa sam se dosta brinula,al sam bila na pregledu u ponedjeljak pa mi je rekla doktorica da do kraja tjedna cu je sigurno osjetiti,da je jako ziva i stalno mijenja polozaje i udara nogicama :)
Pozz svim novim curama...i starim.😘
Da li ste poceli prikupljati i pripremati stvarcice za bebe?
Marijana, osobno jos nisam jer se ustrucavam i bojim (moje fiks ideje hahah). Tako da cemo pricekati barem 10.mjesec :)
Nisam ni ja jos... mislim da ima vremena kad ove vrucine popuste. Termin mi je 17.01. tako da cemo pricekat. Makar sam se vec odlucila kakav cu krevetic i koja kolica. 😃
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji