Meni treća, u biti prva je bila missed ab, druga živa i zdrava djevojčica.
I meni druga,prva je bila missed tako da na sve pusem😤😞al guram polako..ja
Mislim da cu ic na taj trudnicki
Ja mislim da ja necu.. nisan nesto zainteresirana 😂
Znam kako vam je nakon missed ab-a.. Ja nakon poroda imala 3,zadnji lani u 12 mj.. Sad se stvarno nadam da ce sve proci dobro.. Svaki dan si dajem fragmin i sve nade ulazem u njega.. Iako su mi par ginica rekli da uz njega svaka trudnica do kraja dobro odrzi trudnocu i sve prode dobro.. :)
Sta se tice tecaja,ja sam dobila potvrdu,i svakako ako netko ne zeli na tecaj preporucam da proba dobit potvrdu i da povede muza ili nekoga sa sobom... Iskreno,nece muz puno pomoc,bol ce bit ista,ali psihicki je puno puno lakse.. Ja nikad necu zaboravit kako je moj muz pomicao stolicu sve dalje kako je porod bio sve blizi,na kraju sam se skroz okretala da vidim di je 😂 ali je izdrzao haha
Vidim da gitta sve biljezi,a ja nisam rekla pa eto da i ja kazem.. Prvi pregled imala sa nekih 3tj i nesto,tad se nije vidilo nista,i narucivali me svakih 3dana... Tek sa 5+5sam vidjela svoju bebicu i da kuca ❤... Iduci pregled mi je 2.8 i tada cu biti 7+6.. Sta se tice mucnina,imala sam ih par dana,sad samo nemogu jesti ujutro,hrana me odbija.. Ali ne brinem jer mi je i s malim tako bilo prva 3mj..Od prvog dana si uzimam prenatal od elevita i moja gin di idem privatno je rekla da ga pijem do kraja trudnoce tako da cu je poslusati :D
Na komplikacijama sam ostala prekjucer,jer je visokorizicna trudnoca,a neki dan sam se i srusila na poslu pa sam odlucila ne riskirat..
Citam vase postove od pocetka,i nekako mislim da sam najmladja u ovoj grupi barem za sada.. U 9mj punim 23god ;)
da da pratim vas sve i sve čitam, ali ne bilježim ovo više na forumu nego na fejsu i tamo imamo svoju grupu...
meni je druga trudnoća, s prvom imam zdravog dječaka koji sad ima 14 mjeseci, hehehe ima nas još mladih ovdje, meni je 26. g. ;)
da da pratim vas sve i sve čitam, ali ne bilježim ovo više na forumu nego na fejsu i tamo imamo svoju grupu…
meni je druga trudnoća, s prvom imam zdravog dječaka koji sad ima 14 mjeseci, hehehe ima nas još mladih ovdje, meni je 26. g. ;)
Ja sam u petom napunila 27.g ;)
Znam kako vam je nakon missed ab-a.. Ja nakon poroda imala 3,zadnji lani u 12 mj.. Sad se stvarno nadam da ce sve proci dobro.. Svaki dan si dajem fragmin i sve nade ulazem u njega.. Iako su mi par ginica rekli da uz njega svaka trudnica do kraja dobro odrzi trudnocu i sve prode dobro.. :)
Sta se tice tecaja,ja sam dobila potvrdu,i svakako ako netko ne zeli na tecaj preporucam da proba dobit potvrdu i da povede muza ili nekoga sa sobom… Iskreno,nece muz puno pomoc,bol ce bit ista,ali psihicki je puno puno lakse.. Ja nikad necu zaboravit kako je moj muz pomicao stolicu sve dalje kako je porod bio sve blizi,na kraju sam se skroz okretala da vidim di je 😂 ali je izdrzao haha
Mene taj missed bas potopio ful al nekako sam pustila to sa strane makar stalno pusem na sve..jer je uvijek taj strah prisutan...tako da sve znam kako je..
Sta se tice tecaja,ja sam dobila potvrdu,i svakako ako netko ne zeli na tecaj preporucam da proba dobit potvrdu i da povede muza ili nekoga sa sobom… Iskreno,nece muz puno pomoc,bol ce bit ista,ali psihicki je puno puno lakse.. Ja nikad necu zaboravit kako je moj muz pomicao stolicu sve dalje kako je porod bio sve blizi,na kraju sam se skroz okretala da vidim di je 😂 ali je izdrzao haha
Mene taj missed bas potopio ful al nekako sam pustila to sa strane makar stalno pusem na sve..jer je uvijek taj strah prisutan…tako da sve znam kako je..
Znam da... Meni je sad u 12 mj kad sam imala spontani,bas sve ispalo kad sam isla na tus.. Posteljica i sve... Muz i ja drzali u ruci.. Danima sam plakala,ali sad se nadam najboljem.
da da pratim vas sve i sve čitam, ali ne bilježim ovo više na forumu nego na fejsu i tamo imamo svoju grupu…
Da li mozes i mene dodat?
Sortiraj odgovore
Najstariji