Zimske bebe 2017/2018

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Jana78
    07. Srpanj 2017. 09:54

ivona0704

Ian bas je zao i stvarno sam mislila da toga na ovom forumu vise nece biti. Bas mi je zao jer akobse ne varam bilo je to u 10 tt. Uf. Drzi se i nadam da se da ces se skoro vec oporavit.
    Ja sad moram malo pohvalit svog socijalnog ginekologa, vidim da dosta ih dosta nije bas odusevljeno sa soc gin,dok moj koji me vodi je jedini gin u gradu kojeg imamo, zivim u Omišu, malo je rec da je vrhunski. Sve objasni uvijek mu je osmijeh na licu, i uvijek ima koji minut vise ako se ima koje dodatno pitanje.
    Jana za gljivice izbjegavaj slatko u sirokom luku i sto vise jogurta konzumiraj. A za cajevac prvi put cujem trebalo bi mozda googlat malo o tome.

Sto je nabolje obozavala sam slatko, ali kako sam ostala trudna uopce ga ne jedem, nikako. Pijem čak i probiotike u kapsulama, svaki dan jednu, tu i tamo za dorucak ili veceru jogurt i one se opet uhvatile!
    Da bas sam krenula istrazivat o cajevcu... Little one imam ja i kantarionovo samo pomijesano s maslinovim, sta mislis da mogu i to? Ma sve cu stavit samo da odu.. inace nije da me nesto svrbi ili pecka..

• Teaa1
    07. Srpanj 2017. 10:06

Gitta sad si me malo utjesila, makar probat su sa necim blazim, aqua maris znam da ne pomaze, nocas sam probala bez..i naravno nista nisam spavala! Ocito su mi se i sinusi zacepili a cujem da se i u trudnoci zna nos zacepit od sirenja krvnih zila! Sta se tice ultrazvuka i pregleda...nekako smatram da je sto manje ic to bolje da se prcka..a i ultrazvuk nije da bas nije bezazlen sve to zraci, mislim naravno svatko od nas zeli znati dali je sve uredu i nema ljepse kad vidis svog andela na ekranu, al netreba pretjerivat pogotovo u pocetku, tako je i meni moja ginekologica rekla! Inace isto idem kod soc. i mislim da s njima treba ostro ( naravno svaka cast iznimkama) ali doktori, ne samo soc. vec i privatnici su si poceli dozvoljavati svasta jer misle da su Boga za bradu primili, nazalost nagledala sam se svega i iskusila na vlastitoj kozi, ispada da smo svi neskolovani i glupi, a pola bolesti o kojima neznaju ukucaju u google i citaju...tako da netreba se dat zajeb..., poslusat njihov savjet ali uvijek nakraju odlucit sam!

Mrs. Bešić
    07. Srpanj 2017. 10:11

Gitta

Mrs. odakle si iz bosne? Ja sam isto ponosna bosanka koja je živila u lijepoj našoj i sad živi "gore" 😂😂

Ja sam iz jednog malog grada Lukavac se zove, 15ak km udaljen od Tuzle 😊 gdje si ti bila u BiH?? 

Belle84
    07. Srpanj 2017. 10:22

Anitrammm sad iduci tjedan cu ponoviti bris pa cemo vidjeti. Mi imamo odnose sa zastitom samo jer nam je tako savjetovala doktorica. Mislim da smo kod iste doktorice u Ginekosu😊

Gitta
    07. Srpanj 2017. 10:23

Mrs. Bešić

Gitta

Mrs. odakle si iz bosne? Ja sam isto ponosna bosanka koja je živila u lijepoj našoj i sad živi "gore" 😂😂

Ja sam iz jednog malog grada Lukavac se zove, 15ak km udaljen od Tuzle 😊 gdje si ti bila u BiH??

Znam gdje je to mjesto 😊 ja sam iz žepča, mm iz zenice 😊

• ivona0704
    07. Srpanj 2017. 10:46

Gitta

Mrs. Bešić

Gitta

Evo se prijavljujue jos jedna, ja sam iz Zenice,samo zadnjih 20 god zivim u Omisu. 😍. 

Mrs. Bešić
    07. Srpanj 2017. 10:55

Gitta

Mrs. Bešić

Gitta

A pa nije to daleko maltene komšinice 😂😂😂

Mrs. Bešić
    07. Srpanj 2017. 10:56

ivona0704

Gitta

Mrs. Bešić

Gitta

Evo se prijavljujue jos jedna, ja sam iz Zenice,samo zadnjih 20 god zivim u Omisu. 😍.

Zenica je prelijep grad skoro sam išla prvi put, a i Omiš bi rado posjetila 😁😁

• anitrammm
    07. Srpanj 2017. 10:59

Belle84 Sretno, javi kad dođe nalaz 😊

suza4
    07. Srpanj 2017. 12:18
    Cure ja se prosli tjedan zalila kako imate stomake,(cak i neke koje su manje trudne od mene)a ja nista.Evo meni je u roku 3dana narastao stomak,odjednom,prosli tjedan se uopce nije poznao...sad smo 15+1
    Cure ja se prosli tjedan zalila kako imate stomake,(cak i neke koje su manje trudne od mene)a ja nista.Evo meni je u roku 3dana narastao stomak,odjednom,prosli tjedan se uopce nije poznao...sad smo 15+1
  • Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.