Jako je varljivo vrijeme za nas a kamoli za njih. Al bude se uskoro to ustabililo, nadam se.
Mene ulovila prehlada al hvala bogu maloj nije nista. Valjda ni nece ( četvrti dan prehlade mi.je).
Jel idu kome zubici? Ima nešto na biljnoj bazi za mazati?
Steta.da su curke na fb. Citala sam redovito al nisam stigla i čitati i pisati jer ste bas bile aktivne.
Bas sam se nadala da cu i početak dohrane proći s vama ;-)
Mery: ima nas jos ovdje,samo se nesmijemo predati i potpuno zapustiti temu.svaki puta kada ucitava stranicu ja molim boga da je netko jesto napisao. :D
mi smo danas bili u bodiju i preko kratkoj majici,hlacice i prekriven debljom dekom.pamucna tanka kapica i to je to.vidim da je uzivao a cim se pocelo mraciti pozurili smo kuci da mu ipak nebi bilo hlsdno. Ma stvarno je bas bzvz ovo prijelazno vrijeme,jedva cekam da bas fino zatopli.
kada cete vi krenuti sa dohranom?
mene moji vec nekoliko dana ubijaju u pojam sa vodom i cajem.da moram davati,da ce mi djete biti zedno...itak...nedam se,drzim se jos ali mi bas dizu tlak sa spiminjanjem po cijele dane...
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
O znam kako ti je. Mene su isto gnjavili do nedavno sa vodom i čajem. Al se nisam dala. Uvijek neki savjeti jer mi "mlade" mame nista ne znamo.
Moja mala ima 4 i pol mjeseca. Nisam joj jos pocela davati. Mislim početi kad navrsi 5 mjeseci. Moram jos dobro proučiti kako i sta ;-) dobro mi napreduje na sisi, cak mi konacno malo bolje spava noću.
Iskoristite jos danas lijepo vrijeme, od sutra opet malo kisa
Mery to ti je previse odjece. Pogotovo strample. Mi idemo van kao po kuci, carapice, hlacice, bodi bez rukava i preko majca ili bodi dugi rukav. Tanka kapica uvijek. Najjednostavnije je ponketi dekicu pa samo prebaciti preko bebe ako mislis da joj je hladno. Pogotovo u kosari gdje au jako dobro zasticeni.
Mi s dohranom krecemo jos malo, za kojih tj dana kada napuni 5mj
Mislim si da joj nije previše jer joj na strampice stavim skroz one.tanke hlacice ko tajice. Al je skroz otkrivena u kosari. Znaci maknem joj onu navlaku koja zatvara košaru
Isli danas produžiti porodiljni, za drugih 6 mjeseci ;-) jadne mame koje moraju ići nakon 6 mjeseci raditi. Ne mogu zamisliti da je za mjesec dana ostavim nekome na čuvanje :-/
Mrkvica s cime ces početi dohranu? Gdje budes nabavila namirnice? ;-)
Pozdrav curke
Bas smo se ovdje nesto prorijedili Meni isto fali iscitavanje stranica i stranica,al sta je tu je. Ovih dana je i vrijeme lijepo,cak i pretoplo za ovaj dio godine,pa smo svi vecinom u setnjama. Kaj se tice oblacenja bebe,ja se isto mucim s tim..nisam sigurna jel mu pretoplo il prehladno,bojim se da se ne prehladi na ovom vremenu. Moj malac jedan dan super,tak dobar da mama stigne sve po kuci napravit,a drugi dan pak ne mogu mrdnut od njega.
JustSmile,nas je doktorica cijepila,jer kao nije bio jako prehladen. Kad vi imate cijepljenje ?
Lady dodji nam na fejs😁
Isto dodjem procitati al nemam bas sta pisati jer je pustos...
Mene s dohranom od 2mj.tlace i odupirem se i nastavit cu..nista osim siisice u usta jos nije dobio 😀😀😀
Za van ima hlacice body na duge i majicu preko i na glavi kapica i po potrebi dodam dekicu i to je to..ja hodam u kratkim pa mislim da je njemu to dosta...
Ekipa evo i nas....ma pišem s moba jer je laptop na popravku i jedva i ovo uspijemo na forumu a kamoli face....tako da stižem čim uspijem😆
Ja isto oblacim ko Mrkvica za van.
Inače, mi od danas službeno imamo hipertonus, vježbe kod fizijatra 1Xtjedno i doma serije 2-3 puta po pola sata😕
Aleksandra:rekla je da ako se ovaj tjedan prehlada ne pojavi da dodjemo.nije nista szrasno,tu i tamo zakise ali to je normalA.svaki dan sam odgadjala pa eto,sutra idemo.pozelite nam srecu.ponjet cu mu njegovog legu linu plisanog za utjehu.uhuh.
sto se tice promjene kao vrojeme za raspolozenje i rad,potpuno te razumijem.jucer nervozan,po danu nikako zaspati...pa nosaj pa izvodi gluposti...nista ne pomaze ali zato danas spava na to i da mu samo siku pokazem xD
Mery: ma najgore mi je ono:ja sam svojoj cerki (koja sada ima 40ak god) dala sa 2mjeseca piti.djete ti je zedno,jadan mali,pa gle kako je vruce vani...umoci u kuhanu vodu par puta kamilice da dobijes blagi caj i sipas u bocicu...
neznas sto mi je bilo gore od navedenog...sveki nakon toga dosla i kaze idemo kuhati vodu.mm kaze na to:kakvu vodu?ona mu kaze tako i tako...a on njoj: necemo mu vodu ni caja davati,ako mu od tog nesto bude opet ces reci jadno dijete,nesto nije u redu s njim...i kraj price...za sad :P
Eh da,mrkvice: kod nas si postala glavna tema,tj.tvoji kiseli krastavci. XD tko god spomene dohranu i glad i mlijeko mm kaze: sad mu jos i jedan kiseli krastavac daj pa ce biti super...sveki vec mraci na spomen kiselog krastavca xD nekonta foru... :P
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Sortiraj odgovore
Najstariji