Bok svima !
Nama noc bas i nije bila idealna,dosta budenja,tako da su mama i tata bas neispavani Nadamo se da ce ova noc biti bolja. Mi smo prije sat vremena krenuli u setnju,vani takvo divno vrijeme,kad gledas kroz prozor,al kad izades takvo razocaranje,vjetar ne posustaje. Napravili par metara i vratili se nazad u kucu i sad se vec neko vrijeme uspavljujemo,ali bezuspjesno. Kaj nam znaci kaj je vani tak toplo,a ne mozemo uzivat u suncu
Ja tak nervozna,a i glavobolja me muci...mislim da i malca muci ova juzina.
Curke,jel pijete kakve vitamine ? Ja se tak lose osjecam,a i dosta pazim na hranu koju jedem,zbog dojenja...i zbog toga imam osjecaj da mi fale neki vitamini.
JustSmile,cestitam,super napredujete Moj malac je prehladen,malo mu je bolje,ali i dalje cistimo nosic,tako da i mi vjerojatno danas necemo imat cijepljenje. Bas sam u strci sad,tako da cu poslje probat poslat poruku za inhalator. Javim se navecer,poslje pregleda. Saljem puse i ugodan dan vam zelim !
Pozz i od nas...ovdje stvarno zatišje...
Mi smo ok...Niš novoga....
Pepita, nadam se da ste bolje
I ostatak bubane ekipe......mi još nismo bili prehladeni i nadam se da će tako i ostati
Pusee
Da, zatisje.
Fali mi onih prekonekoliko str dnevno...
Citam ja ovo al stalno smo vani pa ne mogu pisat...
Mi smo danas obavili zadnje na rebru (uzv bubrega) i sce je ok...
Saljemo puse ..
Akeksandra:kako je proslo?koliki ste? :)
I ja bih taj inhalator pa ako se cujes sa njom,molim te spomeni i mene. :) :*
Mi smo danas bili u setnji,stavila tetru preko otvorenog dijela kosare i momku nije pirilo :D obavili soping u konzumu,to je prespavao,sveukupno 3h bili van kuce,papao putem,ma milina,uzivancija.samo da ostane i da se jos poboljsa vrijeme,stvarno mi je dosta i kuce i hladnoce.
kada potrosimo stelatopiu,testiramo mixa baby,cula sam da je njihova kozmetika predobra za ad.kupila danas uljni gel za tusiranje i kremice jer sam imala popust 30% pa cemo vidjeti. :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
aleksandra: zaboravih napisati da ja popijem vitamine one iz dm-a: a do z mama,to sam pila i u trudnoci a i sada kada se sjetim.xD
meni djabe sto pazim na prehranu,on se grci i sa mojom hranom i bez,bas sam probala svasta izbaciti pa da vidim do ceg je..ali cini se da je samo do njegovog probavnog sustava i mogu se slikat...izdrzati dok ne prodje...zato se nemoj izgladnjivati i pojedi nekada nesto iz gusta!
jao ljudi moji oslo svih 12kg sto sam dobila u t.a meni se cini jos i vise.danas prvi puta obukla hlace,ostala sam paf zbog pilecih nozica ...-.- xD a jedem sve i redovno...dajte mi savjet za debljanje.hahaha.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Evo i mene malo tu..
Dajte javite cure ako uspijete naruciti kakvi su inhalatori.
Just smile jos nisam cula da netko propisuje zeljezo bez napravljene krvne slike.. ja ne bih davala ili bi inzistirala na krvnoj slici. I super za napredak. Lijepo rastete.
Sto se tice debljanja.. pa ubiti bi trebale jesti vise nego prije jer dojenje zahtjeva 500 dodatnih kalorija dnevno. Kod mene se ustrucavanje od hrane nije pokazalo produktivno za njenu probavu. Jednostavno taj period sam prode.
Vitamine ne pijem,mozda bi bilo bolje da pijem. Imam vrtoglavice i napade slabosti a ks mi je okej. Valjda premorenost i cesto puta glad kada ne stignem jesti..
Setnja.. vjetar nas drzi doma. Ako je zatvorim skroz u kosaru da joj ne puse divlja jer nista ne vidi pa nista od toga. A itoliko jako puse da meni nije ugodno hodati po tom vjetru. Dzabe sto je toplo.
Lady jel beba uhvatila neki raspored? Kako si ti?
Mrkvice, draga, dobro je, ne žalim se. Preko dana još uvijek spava na meni ali ostalo ok, noći su dobre a i van hoće ići u marami. Čekamo pregled fizijatra, pa krštenje, pa cijepljenje, pa kontrola kukova. Kako ste vi, Jel bilo regresije sna?
Axia,baš mi je drago da je sve ok.
Just, ja isto ne bi davala željezo. Kad smo na hitnoj vadili krv, željezo je bilo super a isto je samo na cici i moje željezo je na nekoj nižoj granici tak da.....
Joj bas mi je drago da bar u marami mozete sada van. Sjecam se da si pricala da stalno place vani.. kada je kontrola za remencice? Kako se nosi curka s njima, jel se malo navikla? Bas super za noci, nama su ajmo rec nepromjenjene. Budi se 3 puta i dalje.. sve se nadam smanjiti ce ali nikako pa nikako. Preko dana zato ne spava nista.. 30min max. Svaka 2-3h otprilike corne malo i to je to. Ali navikla sam vec.. ako legnem kraj nje sama se budim na 30min.
Dobar dan vam mamice! Nama isto vjetar omeo setnju,gadna je Dalmacija uvik neki vitar puse!
Mrkvice ja isti problem s mojom imam,jucer smo setale ja je zatvorila u kosaru da joj ne puse al frajerici nije odgovaralo jer nista ne vidi!
Kako ih vi sad oblacite za vani? Kako u kuci? Ja vise nisam pametna kako ju obuc cini mi se sa je pretoplo oblacim. Uvijek je navucem a to joj ocito ne odgovara i uhvati je nervoza od puno slojeva.
Sortiraj odgovore
Najstariji