Lady, jeste se cijepili? Ako jeste, kako je malecka?
07.12.2015. A <3
Lady; javi kako je proslo. :***
♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Nama noc bila ludnica..jucer je po danu odspavao 4h,valjda se naspavao pa se budio po noci svakih sat-dva.nisam se smjela pomjeriti od njega pa sam ga cak u jednom navratu ponjela u viperu samnom na wc.cini mi se da nam slavni skokic sa 3mj.predhodi.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Joj jesmo.....opet temp.dobila 38..sad je opet pala sama od sebe....spava na meni, tak je i zadnji put puno spavala...ja cijelu noć nisam oka sklopila
Imamo 6680g i 63cm😁.
Dobili smo uputnicu za uzv mozga i fizijatra (sad prek soc) bez obzira što smo privatni išli. Ped nam je stvarno ok za sada. I ona je sada rekla za hipertonus.
Justsmile,drz te se...moguće da je skokic iako i moja je jučer bila sva nikakva, možda zbog vremena.
Pozz svim mamama i bebama..nije me bilo jaaako dugo, jednostavno ne stignem uz malenu i ostale obaveze. Sad cu probati sve procitati zaostatke :) Skuzila sam da ste sada na fejsu, poslala sam zahtjev LiniKarolini za prijateljstvom, tako sam skuzila da me se moze dodati u grupu jelda?
Pozdrav i od nas
lady baš mi je drago da ste se riješili gaćica, curka ti super napreduje, a ostalo će se rješiti..
Ovaj put je i moja imala temp,ali za razliku od prošlog puta bila je nervozna i cendrava ajme..
Sve u svemu super napreduje, malo nas je zezalo spavanje 2 tjedna i po danu i po noći opet sisa i samo sisa, sada je ajmo reć ok, uskoro krećemo sa dohranom, pedica je rekla prije 3 tjedna već da možemo krenuti,ali sačekali smo bar još malo, sada mislim da smo spremni, vidjet ćemo :)
Jedva čekam da nam se pridružiš :*
Mia007 da da može te dodati ona ili bilo tko drugi, super da si opet sa nama na fejsu je bolje jer smo sve opuštenije :)
ovdje je pusto skroz
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Lady: evo me,nikako da stignem odgovoriti.super za kg.i centimetre. :)
Nama definitivno skokic u pitanju,nervoza,bez mene ni sekunde nemoze a sika je u punom pogonu xD drzimo se i nadamo se da ce brzo proci.evo danas nam tocno 3mjeseca.ajme kako to vrijeme leti...
slini na veliko i trpa ruke u usta pa sve kontam da nam se zubici formiraju.
puno pusa vam saljemo. ♡♡♡♡
Pozz cure! Ja sam ovdje nova. Čitala sam vas cijelu trudnoću, a iz nekog blesavog razloga nisam nikad tipkala... Sad sam se napokon odvažila! :)
Moj malac ima 3 i pol mjeseca i pravi je vražičak! Patimo se svake noći puno... Zaspe obično oko 20h-21h i odspava 3 sata max, zatim siki, spajki još kojih sat i pol, dva i onda kreće ludnica. Budi se svakih 10-15 min, traži siku i ne želi se umiriti nikako drugačije. Ja sam već mrtva jer ovo traje nekih mjesec dana. Da se razmijemo, nikad nije nešto posebno spavao ali ovo je nemoguće. Vidim da je umoran, ali odjednom počne lamatati nogicama, rukicama, diže noge, vrti glavu i budan je. Nekako ga umirim, najčešće dojenjem, ali nakon 15ak min krene opet... Ima li koja od vas savjet za mene? :(
I vidim da spominjete grupu na FB. Mogu i ja tamo? Znam da sam nova, ali jako bi bila sretna da me pustite u grupicu!
Sortiraj odgovore
Najstariji