Lady bas nedostajes na fb
Cestitam na krstenju bebaca.
Pa odlicno za gace. Nema viseee weeeeeee
Sad moze nesmetano nogicama lamatati.
Dodi nam
Mi smo inace dobro.
Preko dana imamo neka 3 spavanca. Kad je sve ok naravno ;)
Prvo cijepljenje smo prosli bez temp. Nadam se da cemo i drugo odraditi bez problems. Jede spava i kaka. To je nas dan hahaha
Lady: ma mi zaspali bez temperature.nije je bilo ni na vidiku i kada sam se probudila da ga provjerim imala sam sto opipati.vruc da vrucji nemoze.odmah cepic dala i obloge stavljala.naruceni smo za iduce 9.6. Ali ako nebudemo ovdje a uvjerena sam da necemo,najvjerovatnije cemo odgoditi.strah me tog iduceg iskreno.uhuh...
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Lady odlicno za kukice i slobodne nozice😘😘😘😘😘😘
Mi smo super... imamo 66.5cm i 6700kg . I dalje popodne spava na meni iskljucivo..lagano vise nece ni kolica nego se nositi..okrece se na sve strane...ma pravi mali lopov... 😁
Lady: to za obuc i mene pati.jicer sam si kupila neku mornarsku haljinu bez naramenica za ljeto bas zbog tog.samo siku izbacim,bez skidanja,navlacenja... :D
i moj poceo sliniti na veliko,trpa sve u usta.nekako mi rano krenuo ali hajde,mozda nam i zubici krenu ranije,daj boze :D
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Ĺady sad ce sve nadoknaditi...i okretanje i vrcenje..😁😁😁
A ja jedva nadjem i sad majice u kojima bi mi bilo.lako dojit a za svecano ne zelim jos niti misliti.. mi imamo jednu svadbu tek krajem 9mj.do tad imam vremena😂
Lady, bravo za gace .. i cestitke za krstenje..i da te utjesin: nisi jedina koja nije bila na frizuru hahah :D
07.12.2015. A <3
Sto se tice frizure:kao da me struja opalila;svaka dlaka svoju politiku vodi xD
Lady nemas pojma koliko me razveselilo procitati da ste skinuli gacice i da je s kukicima sve okej
Sto se tice cjepiva moja P nije imala reakciju ni na jedno dosada. Ono sa 6mj nas ocekuje 15.5. Ne mogu reci da me nije stah ali nadam se da ce proci kao i ova dosada. Nasa pedica je prosli put bas pitala jel bilo kakve reakcije na proslo cjepivo ja rekla nista kaze ona onda cemo ju cijepiti danas. U slucaju reakcije malo odgodi.. svida mi se to, iako mislim da joj nis nebi bilo i da je imala temp.
Sortiraj odgovore
Najstariji