Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    01. Travanj 2016. 15:56

lady jesmo bolje smo hvala Bogu :)  pusa vama dvjema
    i ostalim mamama i bebama

da bar i ostale curke dođete na fb, ja jedva do laptopa dođem :( a preko moba mi neće prihvatit post

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Tyna24
    01. Travanj 2016. 21:41

aleksandra,ja pijem prenatal...a i vise ne pazim na prehranu.jedem sve..al npr,ako kuham grah,jedem ga jedanput..ili bilo kaj drugo a znam da smeta bebaču...mora se malo privikavati,a i meni su vitamini potrebni..ima ti grčeve ili? Ja sam probala na fejs al nemogu naći stranicu..heh..neznam koja mi je napisala nek ju dodam za prijatelja,pa sam ju trazila i pronaslo mi ih puno s tim imenom tak da neznam koha je...

axia
    02. Travanj 2016. 08:24

tyna, dodaj menee, davor ana.

Lady, daj i ti slozi neki fake face, faliiis

Alekssandraa
    02. Travanj 2016. 15:32

Dan zenske 

Nema me ovdje dva dana,al sve sam uspjela brzo procitat,bas je ovdje nekako pusto  Mi smo 31.navrsili 2mj.,imali smo kontrolicu i cijepljenje. Malac je u noci dobio temperaturu i nogica mu je dosta naotekla,stavljali smo cepice i hladne obloge,tako da se sad situacija smirila. Jos uvijek mu je mjesto uboda dosta naoteceno i crveno,nadam se da je to normalno. Danas nam je dosta nervozan,sve se bojim da je rijec o skoku s 9 tjedana  Rucak se tek sad kuha,pa kad se mama i tata napapaju idemo u setnju. Kako vi provodite ovaj vikend ? 

JustSmile,draga  Mi smo sad na 6,100 kg i 62 cm,dobio je u mjesec dana 1,150 kg i 6 cm..Ja sam zadovoljna,malo nam je bucmast,al neka je...kad on prohoda,sve ce to otici. Buco nas mali  Mi do sada nismo imali grcice...sto ne znaci da ih jos necemo imat,al eto,mozda nas zaobidu. Ja nikako ne mogu poslat Gogi 32 poruku,da pitam za inhalatore..ne znam u cemu je problem 

Mrkvice,i meni dode tu i tamo slabo,moguce da mi je od umora,a i nekako sam uvjerena da mi fale neki vitamini. Moram nesto podhitno pocet pit,a najvise od svega mi fali vitamin sunce 

Tyna24
    02. Travanj 2016. 18:29

Axia,dodala sam te ako to jesi ti

@JustSmile@
    02. Travanj 2016. 21:26

Evo i nas napokon,nikako se javiti.cijeli dan smo vani,ili u setnji ili na balkonu pa ni nestignem do moba doci. :) ovaj moj uhvatio ritam zadnjih tj.dana da zaspe prvo spavanje u 18 xD pa budjenje oko 22(evo upravo sjedim kraj njega oprane kose i cekam,vidim da sanja papanje.mljacka :D) onda oko 23,00 odspava do 5 pa do 7 i onda ustajanjee.mali ranoranilac.moguce je da ga vanjski svijet umori pa zato tak rano se uspava.neznam..

Aleksandra: vauuu. :) ♡ pravi veliki momak a mladji od mog.hehe,buco mali. :) neka neka.bitno da su nam zivi i zdravi;mrsavi,debeli,mali,veliki...,srecice nase!savrseni su!
    a ipak ga je bocnula takvog prehladjenog?O ljubav...jel proslo?nas ceka iduci tj.uhh.
    Neznam,ni ja joj nemogu poslati poruku,neznam u cemu je fora i kako sada uopce doci do nje. -.-

Nisam jos uzela zeljezo..u ponedjeljak cu potraziti misljenje druge dr.koja je kao maloj meni bila pedica ali je sada u opcoj pa nemozemo kod nje ali mi sigurno moze dati neki savjet a i preporuciti drugu,bolju doktoricu.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    02. Travanj 2016. 21:29

pepita:drago mi je da je mala bolje. :) ♡ 

Laku i mirnu noc vam zelim! :) :*

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Tweety88
    02. Travanj 2016. 22:48

Pozdrav svim dragim mamicama 
    Evo i ja se javljan nakon sto godina hehe..ako me se uopce jos itko sica  ..citala san ja redovito, al jednom kad pocnes zaostajat, tesko je nadoknadit stranice hehe..barem je bilo, al cini se da se sve u medjuvremenu preselilo na fejs :( ..ja odlucila pocet pratit od zadnjih par stranica, a ono sta san priskocila malo po malo citat jer mi je draze citat sta se trenutno dogadja s drugim bebicama i upijat korisne savjete, posto su bebice istih uzrasta hehe :)..poslala san sinoc Lini Karolini na fejs da me doda u grupu, al ne znan zasto nije jos odg pa ne znan moze li to neka druga ucinit ili.. ?
    Inace, mi smo krstenje obavili jos 21.02. Na zadnjem pregledu A je ima 6400g i 65 dug ..iduci pregled (s 4 miseca) nam je u cetvrtak..nismo se jos cijepili i taaako :/

07.12.2015. A <3

axia
    03. Travanj 2016. 00:11

Tweety, dodaj me i ti da te ubacim

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.