Pozzz!!! Nadam se da niste sve na fejsu... Nego moja malena sad ima puna tri miseca, zadnjih 10ak dana skoro po danu i ne spava osim na ciki... Evo je sad skoro dvi ure ciki i spava... Pokusale smo ic u setnju, al' to je propalo jer je sefica vristala pa smo se vratile kuci... Jel i vama bilo tako, jel to skok u razvoju!?
Očito sam ovdje samo ja......nikako da otvorim fake face. Pokušavamo čim više iskoristiti vrijeme a i malena traži više igranja i skratila je podoje....
Falite mi😥
Lady i ti namaa ❤❤
Otvori kako je i mali debeli i pinky pik. Isti nick kao na klokanici.
Lady ❤️
Dodjem ja svako toliko citati postove ovdje, ali prorijedili su se... 😔 tamo nam je jednostavnije postavljati pitanja i dijeliti informacije, a stignemo se našaliti 😉
Cekamo te 😘
Bas je pusto ovdjE.fali malo iscitavsnja.nas isto tek ceka skok i sve me strah.uhuh.ma hajde,prezivjet cemo. ♡♡♡ :*
Fionita: Drzi se.i javi kada prodje. :) ♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Netko je već pitao ali nisam vidjela komentare. Il sam preskočila ili nitko nije pisao. Kako oblačite bebe sad dok idete van? Na suncu je prevruće a u hladu dok malo zapuše vjetar nije baš ugodno.
Ja sam svojoj ostavila kako je i doma, bodi, tanka majica,strampice, tajice i stavila sam joj jedino malo deblje carape i tanku pamučnu jaknicu. Na glavi ima tanku kapicu. Nadam se da je to ok. Jos smo u kosari. Ne buni se
Spava ;-)
Sad sam vidjela bebicu manju od moje, u sportskom dijelu kolica, bez kape. Pa ti znaj
E mama mama nista.ne znas :-p
Mery ja sam pitala za oblacenje. Izludit ce me sad ovaj prijelaz. Na suncu vruce, u hladu vec treba rukav vise... Ja svojoj ne oblacim strample. Npr. Dolje hlace trenerkica, gore dugi bodi i preko dux sa kapuljacom. Kapicu ne stavljamo jer i ne idemo bas na jaki vjetar vani. Racunam da joj ne treba kapica na plus 25. Ali pazim da nismo na promaji. Vozimo se u jaju pa eventualno po nogicama prebacim tanku dekicu al jaako tanku... Kad dodjemo kuci bude topla tako da racunam da je to ok. Ali izludit ce me ovaj prijelaz dok se ne skinemo u kratki rukav. Strah me da je slabo obucem i da se prehladi..
Sortiraj odgovore
Najstariji