Lady cestitam na krstenju😀kako je proslo cjepljenje? Ajde na fejsu nam jos ti falis.... 😀 napisi sta su za kukice rekli😙
Nema me 2dana i samo jedna stranica vise za procitati. :( fali ono da dodjes i 20ak stranica progutas u roku keks i pola pozaboravljas xD
ma,nema do foruma.ja cu i dalje ovdje gledati jel se netko javio pa da se pridruzim xD :P
mi smo posluje groznog cijeplhenja i nuspojava napokon malo bolje...kupili smo mu puzzle za na pod pa sada uziva. :)))
Puse saljem svima koji jos prate a sada ode na jedan lijepi zasluzeni tus.nepamtim kada sam kosu zadnji puta oprala...hahaha :* ♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Evo nas..... Kukovi dobro!!! Nema gaća više!!! Ostaje nam vježbanje za hipertonus i cijepljenje u ponudi...
Kao je ostatak ekipe? Niš više ne znam...😢
Lady: bravooooo!nema gacaaa,nema gacaaa!napokon!sretna sam zbog vas! :)))
A sto se toce cijepljenja,zapalila ga temperatura na vise od 39.bilo nam je bas grozno i cijelu joc smo stavljali obloge na lice,jedino je tako kogao zaspati jadnicak.do jutra se snizila na 38 i tokom dana pala skroz.tekucu te kasnije i zelenu stolicu cjepljenju isto pripisujem.hvala bogu proslo je i sada je dobro.al da je bilo napeto,bilo je.
Sretno i vama u ponedjeljak! ♡♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Eh da,zakasnjele cestitke i od mene na krstenju! :)))
Just, hvala! Ajme pa nisam znala da vam je bilo tako grozno.....jadnicak mali....dal vam je svejedno rekla da na drugo idete s 4 mjeseca? I mi smo imali nakon prvog 38 temp. tako da očekujem i u pon isto. Niste htjeli čepić staviti? Meni je ped rekla ako bude 38.3 pola lupoceta. Negdje sam čitala da ak je bila jača reakcija na prvo da se drugo može prolongirati. Ali ni naša nije,tj.ja sam sama za tjedan dana zbog kukova.
Sortiraj odgovore
Najstariji