Lady:kako vam je ustanovljen hipertonus?na konto cega?kakve su vijezbe?sto se radi?
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Puno pusa svima. 😘
Mi danas imali pregled i cijepljenje... Mrvica je plakala, a skoro i ja s njom 😢 bas mi je bilo stresno, vjerojatno vise nego njoj. Pipam je, ali i dalje mi se čini da nije vruća tako da se nadam da nećemo morati spuštati temperaturu 😒
Za 5 dana ce 3 mj, visoka je 61 i ima 6100, opseg glavice 40. Rekla je pedica da super napreduje i da do 6 mj ne treba dohranu... Eventualno ako su velike vrućine da je vise stavim na cicu ili dam koju žličicu vode...
Danas smo bile i šetnji, samo je bodi dugih rukava imala i tanke hlačice. Uzela sam dekicu ako zatreba i jos jednu majicu, ali nije trebalo nista, toplo je bilo. Pitala sam pedicu trebam li joj i dalje stavljati kapu, rekla je da ne. Tako da smo danas i bez kape setale!
Mi smo sumnjali i išli danas privatni na pregled kod fizijatra. Glavni pokazatelji su izvijanje u luk i sakice, palac gua unutra i stisne ih dosta čvrsto mada nije to stalno, kad je na trbuhu onda glumi avion, širi ruke i diže noge, a oslonac bi trebao biti na laktovima. Vježbe su različite, plus baby handling. Najviše se baziraju na otvaranje šakica i sprječavanja izvijanja u luk.
Ajmo pomoć..... Kako imate otvoreni porodiljni? Od kad do kad i kada ga treba produžiti? Ja sam otvarala 45dana prije i na doznaci mi je do 12.4. Malena ima 6.mj.4.6. Na neti piše sa djetetovih 5.mj produžiti ali to mi 4.5. Kako u firmi riješiti? I koji dokumenti su potrebni. Navodno kopija rodnog lista i njihov formular. Teško mi je to preko moba istraživati. Hvala unaprijed
Meni su prestali davati savjete u vezi vode al je aktualno zašto maloj nedam da sjedi. Da smo svi mi sa 5 mjeseci sjedili.
Lady porodiljni treba produžiti prije nego beba navrsi 5 mjeseci. Moja 19.4 ima 5 mjeseci ali ne možemo iduci tjedan nikako ici pa smo otisli danas. Nitko nas nije nista pitao niti tražio. Zena nam je dala dva obrasca koje smo ispunili i to je sve. Rekla da budemo rješenje dobili doma. Ponesi za svaki slučaj kopiju rodnog lista. Citala sam da su prije tražili i ugovor o radu. A firmi valjda treba poslati rješenje kad stigne. Nisam sigurna, moram se raspitati ;-)
Porodiljni treba produziti prije nego beba napuni 6 mj. Najbolje otici prije 5,5 mj. Tako sam ja, a i sve jesenske mame. Sto se tice papira, mi jesenske smo zakljucile da je u svakom uredu drugacije, traze razlicite papire pa je zato najbolje da odete i pitate sto vam je potrebno.
Ok..a što je s poslom? Ako mi je doznaka do 12.4. Dijete ima 5 mj. 4.5.
Evo i nas...upravo obavili cjepljenje,poceo je plakati prije nego mu je krenula dati bocu i onda skupa sa tim placem jos vise kada ga je ubola,cudila se koju glascinu ima..ma meni se srce lomi...mm rekao da na iduce sa 4mj.on neide,pretesko mu je.uh uh...a kak je meni.sto se mora,mora se.. zaspao cim smo izasli iz ambulante i sad spava na meni.
Nadam se da cemo izbjeci temperaturu.
i mene zanima to za porodiljni.takodjer sam osla 45dana prije.7.12.mi je poceo porodiljni a mali se rodio 25.1.
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Baš je pusto ovdje
Nisam se dugo javljala jer mi je većinom mob u rukama, jer na laptop ne stignem
Gabriela je postala pa neću reći zahtjevna nego traži više pažnje, da joj se priča i zabavlja, počela je sve više brbljati najčešće ama ama, gmiže po krevetu kao mala gusjenica, rotira se na sve strane, ma ludilo.. trenutno opet imamo problema sa spavanjem, opet je sisa u igri zadnjih skoro tjedan dana (cca otkad smo se vratili od mojih), sve u svemu zaljubljena sam nju nenormalno...
pratim ja tu stanje iako ne mogu postat preko moba :/
ne znam koja još nije na fb jedino lady znam da ti nisi, bilo bi lijepo da nam se pridružiš :* kako ste vas dvije? jeste bile na pregledu i cijepljenju
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Pepita, draga fali mi ovaj forum a fb ću otvoriti kad mi laptop poprave. Ali.tjedan imamo cijepljenje u utorak i kontrolu kukova u srijedu plus što idemo na vježbe jednom tjedno i domavjezbamo a malena je opet u korak s tvojom. Zahtjeva puno pažnje a cica je u akciji ko i do sada.
Jučer smo se krstili. Bilo je jako lijepo i malena nije ton proizvela u crkvi pa čak ni kad su je polijevali vodom. Poslije smo imali doma feštu i sve je odradila bez suza a u 22 smo se povukle.
Pusa svima
Lady cestitam na krstenju😀kako je proslo cjepljenje? Ajde na fejsu nam jos ti falis.... 😀 napisi sta su za kukice rekli😙
Sortiraj odgovore
Najstariji