Dan zenske !!!
Ja kuham rucak,peglam ves i citam klokanicu,3 u 1 Misko je napokon zaspao,bas je bio nervozan,cak se je i na cike ljutio,tako da se nadam da ce bit bolje volje kad se probudi.
Slucajno stisnula posalji,a nisam zavrsila
Kod nas je vrijeme bas bezveze,malo oblacno,pa malo sunce,al zato vjetar puse ko lud. Nazalost ni danas nista od setnje,a bas sam se veselila da cemo malo izaci iz kuce.
MeiMei,probat cu s naparenom kupaonicom,jer nemamo inhalator. Gdje ste ga vi nabavili i koliko ste ga platili ?
Just smile 210kn je 400ml krema, ja sam je uzela na snizenju. Mislim da ti do 31.3 traje u svim ljekarnama farmacia. Imaju 30%na sve mustela proizvode, pa sam tako kremu 400ml i mlijecno ulje za kupanje uzela za 266kn a inace je samo ulje za kupanje oko 160kn.
Aleksandra:sjecam se da je neka cura na zimskim bebama na trudnoci prodavala inhalatore za 200kn.tada mi to jije bilo ni na kraj pameti ali sada bi dobro doslo.pogotovo za tu cijenu ako su po ovoj u ljekarni.probaj potraziti,u trazilici.i ja cu.koja prva nadje,da link. Sretno sutra.javim ujutro kako je nama proslo.uhuh...
Meimei: i meni je danas poceo odizati glavu i nikako se nije dao uspavati Pa smo odcorili u marami 2h.jel faza to sa podizanjem glave ili je gospodin shvatio da tako moze nespavati i da je zanimljivo drzati glavu do iznemoglosti neznam...vidjet cemo...nadam se da je samo faza :D
hvala ti,ma oko moje,svaki dan se cudim i zahvaljujem Bogu kako smo ga takvog lijepog napravili. :D ♡♡♡♡♡ pa se ja i mm zezamo i kazemo mu da se ne umisli: a jesi juzaaann i tuzannn.bjak bjak xD
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Goga32 se zove cura.nasla sam,evo link:
https://klokanica.24sata.hr/forum/pretraga?query=prodajem+inhalatore
Ali nemogu joj nikako poslati poruku u inbox.kako?ako tko uspije,nek biljezi i mene na kupnju. :)
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Dobro jutrooo.
Bili kod doktorice,nista od cjepljenja jer mu je grlo malo crvenkasto pa da nebi bilo problema kasnije,moramo se javiti iduci tjedan.
imamo 5600kg i 63smo visoki.10cm u 2mjeseca. :))))
Eh da,dobili smo recept za zeljezo.moramo ga piti od 3.mjeseca svaki dan povecavati za 2kapi do 25.jer neide to zeljezo od 6mj?a i toliko sam se nacitala o zelenoj kakici,tvrdoj stolici zbog zeljeza da me strah davati.iskustva?savjeti?
To ona meni dala zato sto dojim,100%, vidi se po njoj da je zagovornik ad-a i tablica.rekla je da to koristimo i da cemo poslije ici na krvnu sliku da vidimo jel ok ili nije.nema logike...ja sam citala da netreba zeljezo do dohrane...nekontam...
Sortiraj odgovore
Najstariji