Evo cure nase teme i ovdje pa mamice javite se kada uhvatite vremena

Sad imam 2stranice otvorene na mobu. :D i dalje budno pratiti i jedne i druge. :p nek nam je sa srecom i ovdje i nikada se ne uljenile pisati. :p
♡♡♡♡♡
Sad imam 2stranice otvorene na mobu. :D i dalje budno pratiti i jedne i druge. :p nek nam je sa srecom i ovdje i nikada se ne uljenile pisati. :p
♡♡♡♡♡
Ovako i ja hehe, mislim da cemo i ovdje ispuniti puno stranica pogotovo kada se sve preselite ovamo

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Pratim vas....nadam se da cemo i mi uskoro imati nova iskustva za ovu temu...😘😘😘

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Uh,uh.jedva cekam. :) eto i mene za kojih mj.ipo,osim ako se ne odluci ranije iznenaditi. :p

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
I ja sad imam dva otvorena taba na mobu 😄 Ja se nadam da ce malac pricekati jos bar tjedan dana, pa vam se pridruzim, do tad pusa za sve mamice (i kuglice koje prate) 😘😘

Lady ajde da ti tu odgovorim.. podoji mi traju dosta kratko sada 10-15minuta. Redovito se bar jednom zagrcne a meni je to bas smijesno hehe a kad dode sebi nastavi cikiti. Kasnije stuca i to mi je preslatko. Kad se najede proteze se prvo, pa ju dignem da podrigne. A grci mi se ovako i inace pa bude nervozna pa onda prducka ili kaka i sve bude super

Znaci sve isto ko i moja. A jel uvijek dizes na podrigivanje? Ja imam problem s tim. Zaspi na ciki a kad ju stavim na rame toliko s pocne boriti i meskoljiti i micati glavom da se bojm da joj s nekaj s kraljeznicom ne dogodi
Znaci sve isto ko i moja. A jel uvijek dizes na podrigivanje? Ja imam problem s tim. Zaspi na ciki a kad ju stavim na rame toliko s pocne boriti i meskoljiti i micati glavom da se bojm da joj s nekaj s kraljeznicom ne dogodi
slobodno okreni bebu prema naprijed, da je tvoje tijelo drži da se ne može izvijat, samo pazi da ti ne sjedi na ruci.. bebe tako isto podriguju

url=https://lilypie.com]

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji