Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Mrkvica2
    13. Prosinac 2015. 11:12

Evo cure nase teme i ovdje pa mamice javite se kada uhvatite vremena 

@JustSmile@
    13. Prosinac 2015. 11:55

Sad imam 2stranice otvorene na mobu. :D i dalje budno pratiti i jedne i druge. :p nek nam je sa srecom i ovdje i nikada se ne uljenile pisati. :p
    ♡♡♡♡♡

Mrkvica2
    13. Prosinac 2015. 13:18

:) just smile :)

Sad imam 2stranice otvorene na mobu. :D i dalje budno pratiti i jedne i druge. :p nek nam je sa srecom i ovdje i nikada se ne uljenile pisati. :p
    ♡♡♡♡♡

Ovako i ja hehe, mislim da cemo i ovdje ispuniti puno stranica pogotovo kada se sve preselite ovamo 

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

gagicamamica
    13. Prosinac 2015. 12:30

Pratim vas....nadam se da cemo i mi uskoro imati nova iskustva za ovu temu...😘😘😘

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

@JustSmile@
    13. Prosinac 2015. 13:36

Uh,uh.jedva cekam. :) eto i mene za kojih mj.ipo,osim ako se ne odluci ranije iznenaditi. :p

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

MaliV
    13. Prosinac 2015. 15:57

I ja sad imam dva otvorena taba na mobu 😄 Ja se nadam da ce malac pricekati jos bar tjedan dana, pa vam se pridruzim, do tad pusa za sve mamice (i kuglice koje prate) 😘😘

lady6
    13. Prosinac 2015. 17:21

Evo i nas

lady6
    13. Prosinac 2015. 17:21

Evo i nas

Mrkvica2
    13. Prosinac 2015. 18:21

Lady ajde da ti tu odgovorim.. podoji mi traju dosta kratko sada 10-15minuta. Redovito se bar jednom zagrcne a meni je to bas smijesno hehe a kad dode sebi nastavi cikiti. Kasnije stuca i to mi je preslatko. Kad se najede proteze se prvo, pa ju dignem da podrigne. A grci mi se ovako i inace pa bude nervozna pa onda prducka ili kaka i sve bude super 

lady6
    13. Prosinac 2015. 20:38

Znaci sve isto ko i moja. A jel uvijek dizes na podrigivanje? Ja imam problem s tim. Zaspi na ciki a kad ju stavim na rame toliko s pocne boriti i meskoljiti i micati glavom da se bojm da joj s nekaj s kraljeznicom ne dogodi

mmama2
    14. Prosinac 2015. 08:06

lady6

Znaci sve isto ko i moja. A jel uvijek dizes na podrigivanje? Ja imam problem s tim. Zaspi na ciki a kad ju stavim na rame toliko s pocne boriti i meskoljiti i micati glavom da se bojm da joj s nekaj s kraljeznicom ne dogodi

slobodno okreni bebu prema naprijed, da je tvoje tijelo drži da se ne može izvijat, samo pazi da ti ne sjedi na ruci.. bebe tako isto podriguju

url=https://lilypie.com]

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI