Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LinaKarolina
    29. Ožujak 2016. 15:01

Eh da..nisam dobro profil ucitala.
    Nego Meimei i Juicy posaljite mi tu poruku s imenom i prezimenom..i opisom slike na fb pa vas dodam.
    Mei i pod tvojim imenom ima puno profila pa ne znam koji je :-)

lillany
    29. Ožujak 2016. 15:15

MaliDebeli to si ti na faceu?

Pepita2109
    29. Ožujak 2016. 16:25

Helloou sisters bome je pusto ovdje
    Napokon se i ja dohvatila laptopa, pa curkama koje nisu na fb ( zasad ) Sretan Uskrs
    Nama je cijeli tjedan bio katastrofalan iako sam bila kod svojih, malena prehlađena jako, ja virozu neku želučano-crijevnu, muž isto prehlađen, na kraju sam se uz virozu i prehladila pa možete mislit kak mi je.. nisam jela prilagođenu hranu za tegobe pa još to vučem sa sobom, tek sam danas krenula sa čajem, dvopekima i sl. stvarima..osjećam seee očajnooooo
    ne stignem baš na laptop, a nažalost preko moba mogu samo čitat.. pusa svimaaa

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Alekssandraa
    29. Ožujak 2016. 20:37

Pozdrav curke ! 

Pepita,zelim vam brz oporavak! Moj malac je isto prehladen vec par dana,preko dana je tako tako,al po noci koma. Stalno kaslje,hropce,nosic mu je zastopan...ma uzas. Bas sam zalosna i nikakva,sve radim sta je u mojoj moci da mu pomognem...tako mi ga je tesko takvog gledat. Cijeli dan samo cmizdrim 

MaliDebeli,bas mi je drago za porodiljni...Ja ne mogu zamisliti da idem poslje 6 mj.radit. Kod nas je bio dogovor da cu bit doma 9 mj.,pa da onda idem radit,a da ce svekrva cuvati malisu,al nema sanse. Meni srce preskoci 5 puta u jednoj minuti,kad vidim kak ona njega drzi,ko bebu od 6,7mj,uopce mu ne pridrzava glavicu...vristala bi !

JustSmile,draga,sretno vam !!!  Mi smo naruceni tek u pola 6,a ja jedva cekam da prode taj dan,mada me bas zanima koliko smo narasli i dobili na tezini. Mi smo vec na 62,a neka robica nam je vec mala,ovisno o proizvodacu. Malisa je bas buco,pa napokon mogu zacepit usta onima koji su mi govorili da nemam mlijeka,pa zato place. Ne znam jel ikome od njih jasno da mala beba mora plakat,zato je i beba..aaaa,sta bi im sve rekla ! 

Sonja8
    29. Ožujak 2016. 21:37

Dobra vecer svima 😊
    Iako nisam pisala tu par dana, ja čitam i dalje, nego jednostavno za ti napisati tekst treba vise vremena, a ove dane (praznične) smo imali goste/bili u gostima, i tako nikako napisati nesto...☺️
    Moja mrvica je zaspala, ali je jos na meni... Jučer smo se tako od 9 do 11 uspavljivale. Zaspi na meni, spustim je pa se probudi (ili odmah ili kroz par minuta), i tako par puta. Luda sam došla! Na kraju je zaspala oko 11 i nagradila me spavanjcem bez buđenja do 6, zatim cicanje i spavanjac do 9 pa do 10.30. Onda smo se spremile za van i bile vani do 5. Uživale smo. 😊 malo u kolicima, malo u marami... Iskoristile smo dan. Poslije sam vidjela da mi je čak i dobila malo boje u licu (tamnoputa na mamu i tatu pa brzo lovi boju 😉) 
    Kao sto rekoh, sad cekam povoljno vrijeme da je mogu spustiti pa da nastavi spavati...a mm i ja mozda pogledamo koji filmic ☺️
    Juicyfruit, drago mi je da si nam se vratila ❤️
    Ugodnu vecer svima 😘

• moki6
    30. Ožujak 2016. 10:38

Mameee vracajte se na klokanicu. Vi ste moje najdraze štivo kad muz dodje s posla i preuzme malenu, iako sam povremeno pisala uvijek sam vas citala  falite uz kavicu...
    Ima li dezurnih? Mi za mjesec dana krecemo s dohranom,iskusne mame sto,kako i s cim krenuti? 
    Lijep pozdrav svima 

@JustSmile@
    30. Ožujak 2016. 10:47

Haloo,haloo! Evo i nas.jucer i danas zeli samo meni u ruke tko god ga primi dreka.ako i bude miran nekome,moram ja biti u blizini da me vidi.prati me i okrece se za 360 gdje god da idem.bas mi je drago da je napokon svijesniji svega i prati i smije se bas onako od srca ,te kada mu nesto smeta,namjerno kao "place" da ga se dozivi i uzme u ruke.muger mali,pametnica,mamina ljubav! :)))
    jutros sam na njega stavila velikog plisanog haskija,gledao ga je i pricao s njim dobrih 20min.nakon duuugo vremena sam se uspijela nasminkati ko covjek. :D xD

Mrkvice: ako si tu mozda De mi reci koliko si platila stelatopiu veliku od 500ml?cini se da nam pomaze,izbije crvenilo,namazem i za kratko vrijeme prodje.

svaku vecer spava s nama,kada ga probam prebaciti u krevetic-plac.kako da ga sad naviknem opet na krevetic.uh,uh...

Meimei;jesi ju probala stavitu na stomak?

Zelim vam svima lijep dan!

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

LuKi5
    30. Ožujak 2016. 12:46

Prvo da vam se ispricam na offtopicu. :)

Nisam htjela otvarat zasebno temu, zanima me ako je tko od mama koje imaju starije klince koristila  guralicu, tocnije tricikl.
    Moj L ima 21 mjesec, uzeli smo mu taj tricikl jer je prerastao kolica, a u setnji bi se samo nosio na rukama, muz po cijeli dan radi, a kupovina potrepstina 
    je nemoguca misija s njim na rukama. Njemu se svida taj tricikl, sve super, sav je uzbuden kad primi volan pa ga vrti okolo, ali su nam problem njegove noge, koje stalno drzi na podu, digne ih malo na ono postolje za noge pa ih opet spusti na pod, tako da je voznja nemoguca misija, sad me zanima kako ga nauciti da ne moze suljati noge po podu vec da ih drzi gore na tom postolju, ja mu ih konstantno vracam gore, a on ih opet spusta, objasnjavam mu da se ne moze voziti dok su mu noge na podu, hoce li on to usvojiti s vremenom? Je li itko imao slicnih problema?

14.06.2014. L ♥

• MeiMei
    30. Ožujak 2016. 13:21

Pozdrav mamice!

Aleksandraa, da li ga inhaliraš? Mojoj je to najviše pomagalo. Sve što u nosu je pokakala, baš se u peleni sve vidjelo, puno tih šmrkljića. Ako nemaš inhalator onda probaj u kupaonici upariti malo pa s njim tamo malo biti.
    Sonja, i moja je tak par dana imala fazu da se probudi čim ju spustim u kinderbet. Sad se buni, ali zaspi bez podizanja.
    Pepita, vas je baš pošteno sredilo. Nadam se da bu ubrzo bolje.

JustSmile, jesam, probala sam ju stavit tak na trbuh. Ona se još više razbudi, onak odiže glavu ko kad ju stavim da vježba. Ne zna jadna spustit glavu i spavat tak. Jbg.
    A ti imaš preslatkog malca, baš je famozan.

https://lb1f.lilypie.com/Pqkh.png

JuicyFruit
    30. Ožujak 2016. 13:38

Mogu vam reci da P nije nikad ovako dobro spavala ko sad na moru. Nema uopce plakanja, legne i zaspi! Valjda svježi zrak  i prvi put smo se okupali s osmjesima na licu  😅
    Inače oko nas svi prehlađeni 😳 svaki dan nova žrtva pa se sve bojim ceka li nas... Do sad nijednom nije bila prehladjena niti ista, a ja sam bila vise puta, pa se nadam da ce je i ovaj put zaobići.

MaliDebeli, bravo za porodiljni!! Ja ne znam sto bi da se moram vratiti nakon 6 mj :/ to je bas koma
    MeiMei, meni su govorili da se naučila na ruke kad je imala tjedan dana!! Kao da je dijete ičeg svjesno tada! A evo sad vidim da joj je najdraže ipak biti u kolicima, bitno da netko s njom komunicira 😊
    Sonja, lijepo je biti opet s vama 😘
    Lina, šaljem ti sad pp u inbox

I moram vam reci od kad sam tu puuuno vise jedem pa mlijeka ima na izvoz! Mala se gusi prvih par minuta i svađa sa cicom 😂. Jucer sam ju jadnu cijelu ispricala!! I sebe i nju 😂😂

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.