Mery jel istovar bio uspješan? kod nas da nakon 2 dana.. taman razmotala pelenu jeeeeeeeiii
napravila sam si sok od mrkve, jabuka i kuhanih suhih šljiva. eto, možda je to pomoglo
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
lillany, svi pišu o dream feedu, ali nitko ne spominje moguće posljedice
ja sam nekoliko puta pokušala s tim, ali mrcina se probudi u uobičajeno vrijeme. ne *ebe nju što joj je pun želudac.
možda da probaš s WTS tj wake to sleep? kad ti je već do eksperimentiranja
jesam ja jučer napisala da ne osjetim baš ovaj skok i wonder week?
neka sam si uskočila u usta.
noć sam provela kao na roštilju. ona sa mnom u krevetu, a ja svakih sat i pol na jednu pa na drugu stranu. jutros nervoza na desetu. muž joj je mijenjao pelenu u 6:15, a ja sam iz kreveta molila neka je povede sa sobom na posao toliko je plakala jutros dok sam bila 2.5 min na wcu da ozbiljno razmišljam da ništa do kraja dana ne jedem ni ne pijem kako se siroče ne bi moralo toliko stresirati dok napušteno leži, a zločesta mama pokušava piškiti.
srce malo, ima da mi iza ovog skoka usvoji zbrajanje do 20 minimalno.
da se i ja pridružim lillanyim online resourceovima (koje deklinacijske sposobnosti )
http://www.hellobee.com/2011/09/27/nap-training/
ovdje ima odličnih iskustava i savjeta što se tiče sleep i nap treninga.
super su i rasprave u komentarima, a lako se pretražuje pomoću ključnih riječi na kraju članaka.
malidebeli, po bedtimingu su povoljni periodi za treniranje u početku 2.5 do 4mj i onda od 5.5 do 7.5mj. ovaj drugi period je navodno idealan. makar ja ne mogu zamisliti da od svoje sad išta novo u tom pogledu zahtijevam.
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Mislim da moj mali ima pristup klokanici i vido sta ja pisem😆 nakon hrsnjenja u 6 je odlucio da njegova mama vise ne treba spavati, a on da naravno..gospodin junior je inzistorao da ja sjedim i tako ga drzim u krilu nagnuta nad njim skroz i lagano ljuljanje... svaki pokusaj da ga spustim je bila vriska.. cak da ga spustim da na meni lezi..tek oko 8 je odlucio da ce lezati na meni ali sam ga morala nastavit ljuljat..
I sad je ko pticica a meni glava puca... nisam se naspavala...glupa nova tv i principe u 12..😁😁😁
Pinky nije puno lakse ni u 20 ima..mene svasta nesto ulovilo poslije porodjaja tako da kazem da se raspadam😕
😙😙 sad idem na fejs skicnut😙😙😙
Dok prijedjem na drugu stranicu zaboravim tko je sto napisao na predhodnoj. Eeee kaso od mozga, hoces li se ikada oporaviti? Ja sam u subotu bila u Areni i u C&A i H&M ima preeekrasnih haljinica za curice. Cijena ne prelazi 150kn. Iskreno, bilo mi je malo, mrvicu zao sto nemam curicu jer za njih ima tako finih stvari a za decke bas i ne. A vidjela sam da su postavili i one standove izvan butika pa ih ima isto par sa odjecom za bebice ali tu se nisam zaustavljala jer je bila guzva. Pa eto, sretno u pronalasku. Od kakice jos nista, frajer je veseo, jede uredno, spava uredno. Mozda ga uopce ne muci. Ni trbuscic nije tvrd. Meni se vise povraca od slatke kamilice ali sve cu napraviti samo da ne guramo opet cepic.
Onda ja imam više sreće nego pameti (za sad, i da nebi bilo ja se hvalim pa eto ti ga) kaj se tiče spavanja tu i tamo koju noć zatulumari ali ne plače nego je razigran (plaće samo kad je gladan, hvala Bogu a i već znam kad mu je vrijeme pa i to izbjegnemo) spava cca od 20h u ponoć ga presvučem i nahranim i onda do 4 ili 5 presvučem i nahranim i još od spavamo do 7, 8 onda dobije ciku i miran je još nekih sat vremena dok ja obavim kupaonu, pripremim flašicu, kapi.. to pojede i opet spavanac. i baš poslala mami sliku i veli; pa spava kam ga god metneš
nadam se da će to tak i ostat
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Budem poljubila svoje zlato kad se probudi sto spava svaku noc od negdje 10 do 6,7. I tako od negdje mjesec i pol. Ni ja ne znam kako. Voznja u kolicima, duda i pjevanje "spaaavaj, sine, spaaaavaaaaj, spavaaaj, sine, spaaaavaj" i tako 10ak min. Kad vidim da je usecerio, onda ga pustim da sam utone bez ikakvih podrazaja. Za sad funkcionira, ali sve me strah ovih sleep regressiona i ostalih slatkih engleskih rijeci.
A po danu mi najsladje (i dulje) zaspe kad krenem raditi rucak pa upalim napu, a njega stavim u sobu. Pase mu kombinacija nape i zveckanja posudja, eno ga spava od pola 10.
lillany bas mi je zao da se nikako ne uspjevamo uhvatiti, ali to je zato što smo mi opet kod mojih staraca, prvo je bilo radi snalaženja, pa radi struje, sad mi mjenjaju ploču u kuhinji pa su ju cijelu razmotirali..
svako toliko dodjem s hrpom stvari u vrecicama, kao sirijac se osjećam.
nemojte nas zaboraviti sad kad imate taj fejs nesretni. :-) imam neku averziju prema njemu.
Shimmer uf, znači prošao je moj window of opportunity? morat ću čekati do 5,5 mj? mislim da sam negdje čekala da se gleda starost kada se trebao roditi,a ne kada se stvarno rodio.
Mi smo danas umjesto u kolica i takvog napa pokušali u krevetac, duda, njegova muzika i mama mazi.
2 sata kasnije, plačem ja, plače on i na kraju otišlo u klinac i izdajanje,a mali opet u kolicima po hodniku..A bas sam se razveselila i ponadala jer mi je jučer doma uspjelo..
kak vi primjenjujete taj nap training?
Sortiraj odgovore
Najstariji