Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    22. Ožujak 2016. 20:16

Lillany molim te da na fejsu u grupi napišeš sve te engleske nazive koje spominješ da ih mogu proguglati kad uhvatim vremena 

MaliV
    22. Ožujak 2016. 20:25

Lillany, pridruzujem se zamolbi za jedan baby google terms 101 😄

Ajme zavidim vama kojima su djeca povukla na vas, moj je isti caca svoj, copy-paste... ne bi nesto imao na mamu, ne daj boze 😂 

Malidebeli & lady, obavezno napravite fejs, pa makar, kako cure kazu, samo za svrhe grupe. Bas smo se razmahale sa slikama, divota ☺️

allegrazg
    22. Ožujak 2016. 20:44

Ne mogu naći grupu na fejsu.
    Jel se vaše bebe znoje? Već dvije noći zaredom kad mi se oko 3 probudi za jelo bude mi znojna po ledima..

axia
    22. Ožujak 2016. 21:30

Allegra, moja je znojna ako ju previse utoplim... Evo sad se uznojila sva...
    A grupa se zove kao tu al neznam jel javna. Mozes me dodat na faceu (davor ana) pa te ubacim

allegrazg
    22. Ožujak 2016. 21:36

Axia, poslala sam ti zahtjev na fejs.

Sonja8
    22. Ožujak 2016. 21:37

Vecer drage moje ❤️
    Evo mrvica spava, a ja čitam, malo tu, malo tamo... 😊
    Pinky, justsmile i ostale koje se jos niste pridružile na fejsu... Cekamo vas ☺️

axia
    22. Ožujak 2016. 22:02

Pogubila se ja... 
    Ugl, super mi je vidjeti vas sve tami, povezat lica s nickom... 
    Cekamo i ostale da upotpunimo fqmiliju :)

Mi nakon lijepog dana kazemo laku noc, uspavala sam muza a i M cu sad, samo sto nisam...

Pusee

• buffy
    22. Ožujak 2016. 22:06

Vi vec na spavancu skoro svi, a ni tek kuci dosli...😊 cekamo ostale cure da dodju na fejs pa da se druzino sa svih strana 😀
    Laku i mirnu noc svima zelim 😘😘😘

LinaKarolina
    22. Ožujak 2016. 22:41

Zene..lakse malo s objavama na fejsu.
    Hodam po kuci s mobom u ruci.
    Dragi ce pomisliti da ga varam jer samo tipkam 

Btw..mislim da ni Justsmile nema fb ili mi se cini da je jednom to napisala.

gagicamamica
    23. Ožujak 2016. 04:09

Ahoooj 
    Malo ovdje malo face. Sto Lina kaze stalno mob i rici. 😊 
    Bas zanimljivo spajati nickove s Imenima i slikama. 😁 
    Jos uvijek vjezbam i ucim tko je koja. 
    Super face sad mozemo slike objavljivati. 😊Ovako na klokanici malo bad. 

Ovaj moj jucer zaspao u 16:50 a prije toga nije bilo sna duzeg od 30min. Onda bidenje u 19, jeo ,presvukla ga. On se nikako probuditi...malo otvori oci i opet zacori.jos ga mislila mapokon okupat al 0bodova. Nastavio spavat.mene samo strah da mi sas nekad ne opali neku tulumarku. A ne znam sta da mislim...samo da ne zamjeni noc i dan. 

Alegra i moj se znoji. Neki dan mi se malo i osuo od znoja. 🙈 odo sad na face vidjet sta ima.😀

R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.