Lillany molim te da na fejsu u grupi napišeš sve te engleske nazive koje spominješ da ih mogu proguglati kad uhvatim vremena
Lillany, pridruzujem se zamolbi za jedan baby google terms 101 😄
Ajme zavidim vama kojima su djeca povukla na vas, moj je isti caca svoj, copy-paste... ne bi nesto imao na mamu, ne daj boze 😂
Malidebeli & lady, obavezno napravite fejs, pa makar, kako cure kazu, samo za svrhe grupe. Bas smo se razmahale sa slikama, divota ☺️
Ne mogu naći grupu na fejsu.
Jel se vaše bebe znoje? Već dvije noći zaredom kad mi se oko 3 probudi za jelo bude mi znojna po ledima..
Allegra, moja je znojna ako ju previse utoplim... Evo sad se uznojila sva...
A grupa se zove kao tu al neznam jel javna. Mozes me dodat na faceu (davor ana) pa te ubacim
Vecer drage moje ❤️
Evo mrvica spava, a ja čitam, malo tu, malo tamo... 😊
Pinky, justsmile i ostale koje se jos niste pridružile na fejsu... Cekamo vas ☺️
Pogubila se ja...
Ugl, super mi je vidjeti vas sve tami, povezat lica s nickom...
Cekamo i ostale da upotpunimo fqmiliju :)
Mi nakon lijepog dana kazemo laku noc, uspavala sam muza a i M cu sad, samo sto nisam...
Pusee
Vi vec na spavancu skoro svi, a ni tek kuci dosli...😊 cekamo ostale cure da dodju na fejs pa da se druzino sa svih strana 😀
Laku i mirnu noc svima zelim 😘😘😘
Zene..lakse malo s objavama na fejsu.
Hodam po kuci s mobom u ruci.
Dragi ce pomisliti da ga varam jer samo tipkam
Btw..mislim da ni Justsmile nema fb ili mi se cini da je jednom to napisala.
Ahoooj
Malo ovdje malo face. Sto Lina kaze stalno mob i rici. 😊
Bas zanimljivo spajati nickove s Imenima i slikama. 😁
Jos uvijek vjezbam i ucim tko je koja.
Super face sad mozemo slike objavljivati. 😊Ovako na klokanici malo bad.
Ovaj moj jucer zaspao u 16:50 a prije toga nije bilo sna duzeg od 30min. Onda bidenje u 19, jeo ,presvukla ga. On se nikako probuditi...malo otvori oci i opet zacori.jos ga mislila mapokon okupat al 0bodova. Nastavio spavat.mene samo strah da mi sas nekad ne opali neku tulumarku. A ne znam sta da mislim...samo da ne zamjeni noc i dan.
Alegra i moj se znoji. Neki dan mi se malo i osuo od znoja. 🙈 odo sad na face vidjet sta ima.😀
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Sortiraj odgovore
Najstariji