Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    23. Ožujak 2016. 15:00

tyna, dodaj me i ti za frenda (davor ana) pa te ja ubacim

lijep pozdrav svima. too je spomenuo spavanje uz nqpu u kolicima? evo upravo to primj3njujemo dok ja dezuram uz nji da uhvatim onih 3 sec kad se krene budit da ju uljuljuskam... i ne pada mi na pamet zasad mijenjat tu naviku, jedva sam se rijesila one da spava na meni... mozda neki drugi put..

guglam ja ove lillanyne i shimmerine fancy pojmove i mislim si 'mohla bi i ja to probat''.. kad se ovo

axia
    23. Ožujak 2016. 15:02

...moje cudo nasmije kao da mi citq misli...

ugl, odoh u lov na meskoljenje

puse svima

• buffy
    23. Ožujak 2016. 16:00

Shinmer nemam nazalost nis..imam neku neispravnu ne zelim ga mucit u tome..cekam lc... bila mi je mama dosla da mogu bar na wc jer je danas ludnica samo hoce da je netko uz njega... evo drugi put mi je zaspoao na lopti dok skakucem s njim...izgleda da cu ga na to naucit😕 a te tehnike nemam pojma kako bi ja to primjenila..cini mi se da to nije za mene..jer ni ja nemam neku dnevnu rutinu😕

Alekssandraa
    23. Ožujak 2016. 16:00

Dan familijo 

Ja nikako da ulovim vremena da vam se javim,zadnjih dana slabo odrzavam nase obiteljske odnose  
    Ugl. stalno neki gosti,svaki dan,vec su mi dosadili,...i sad bas cekamo jedne 

Bas ste svi krasni na fejsu,a bebice su preslatke ! Saljem svima puno pusa 

Nocas sam se probudila u lokvi,cike su mi prenapunjene mlijekom...pa ako slucajno kome treba,neka samo javi  Bas sam sad pitala muza,hoce li kavu s mlijekom ili mlijeko s kakaom 

Moram begat,misko se probudio  Ugodan dan svima !!!

lillany
    23. Ožujak 2016. 16:19

Shimmer hahaha totalno te kuzim. I meni je mozda sad nece stalno u glavi.

Mrkvica2
    23. Ožujak 2016. 16:47

Shimmer tako i ja zivim u laznoj nadi da ce ovaj put ipak produziti.. oce mos mislit 

Idem ja sad nakon proucavanja pokusat wts i cekam po ps-u pola sata da ju idem ususkat da nastavi a kad ono zenska na 25min oci ko u sove  preduhitrila me naravno i normalno da nis od tog.. 

Pinky nasi potomci ocito misle da nije fora spavat po noci. Zasto ali zasto bi mame spavale vise od dva tri sata u komadu.. da je bar tih dva sata ev tri toliko.. nego dok se ona prestane meskoljit pa dok ja zaspem eto ti ostane sat i pol sna 😔

Mery15
    23. Ožujak 2016. 17:14

Ma je li to moj bebac jedini koji ne voli zvuk epilatora, usisavaca, fena..? Bit ce vidio tatu kako usisava pa mu se ne svidja.. 

axia
    23. Ožujak 2016. 17:21

Mery, ni nama ne pase bilosto: bakina napa nam je No1, nas fen dolazi u obzir, ali samo u kriznim situacijama. Ostalo, ma kakvi. A aplikacije na mobu ne pale
     Ni youtube. Samo original, molim 

• MeiMei
    23. Ožujak 2016. 17:44

Pozdrav zimske mame 
    Da vam se i ja napokon priključim. Ustrtarila sam se da ćete se skroz prebacit na fejs pa da vas neću moć pratit. Čitam vas od kad sam praktički saznala da sam trudna prošle godine, otprilike u ovo vrijeme. Otkad je Mrkvica otvorila temu u 12. mjesecu, proživljavam sve s vama i vašim bebicama.
    Uglavnom, da predstavim sebe i svoju curku:
    Imam 28 god., iz Zagreba sam. Rodila sam početkom 12. mjeseca curku tešku 2830 g i dugačku 48 cm. Mala nije htjela van pa sam prenijela ak se ne varam 9 dana. Porod je bio super, prošla bez rezanja i šivanja. Sada mala zvjerka ima oko 7 kg i  64 cm. Isključivo dojim na zahtjev. Cica joj je sve na svijetu, dudu mrzi. Spava u kinderbetu. Pokušavam joj nametnut rutinu koliko ide. Već dva mjeseca sam opsjednuta njezinim spavanjem, pokušavam ju naučit da sama zaspe, ali zasad uspijeva samo po noći. Nikad nije bila neki dnevni spavač, uvrh glave par puta po pol sata. Noć je do prije par tjedana spavala super, od 20 do 8 uz 1-2 buđenja, ali sad je i nas čini mi se uhvatila regresija spavanja . Ali, pribojavam se da grdo tek dolazi. Što se tiče motoričkog napretka hvata igračke, par puta se okrenula s trbuha na leđa, aktivno se okreće s leđa na bok. Voli po novom bit i na trbuhu, hvata igračke, gura ih naravno u usta i gleda se ponosno u ogledalo. Danas mi se čini da je pokušala puzati. Mm je super, pomaže mi u svemu oko male i oko kuće, zbilja sam blagoslovljena. I ne voli baš nogomet . Ali igrice... khm, neću komentirat.  

Zasad mi još niš ne pada na pamet, ali malo po malo ću pisati. I sorry na zbrčkanom postu, pišem s moba.

https://lb1f.lilypie.com/Pqkh.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.