Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    LuKi5
    23. Ožujak 2016. 11:41

Pinkypik, buffy dobro kaze, godine nisu bitne, ja sam L-a rodila s 21, a imam masu bolescuga koje inace imaju umirovljenici, neke su bile prisutne prije trudnoce, a neke su dosle s porodajem, malo je reci da se raspadam. :) I to se decko odlucio da je ljepse se nositi sad kada ima preko 15 kila hahaha

14.06.2014. L ♥

lillany
    23. Ožujak 2016. 12:28

Shimmer isprobavamo i wake to sleep ali samo za dnevne spavance. Danas je upalilo. Ali moze biti i slucajnost. Dreamfeed je i meni malo onako ali smo bas u razdoblju kad ljepo jede i ne naguta se zraka kao da je usisavac pa reko idemo probati a ako upali onda cu se zrtvovati jednu vecer pa ostati budna do 11 i pokusati. Po mogucnosti kada je mm doma i moze preuzeti jutro ako ja razljutim bogove spavanja.

Eh ko je sad to napisao da se racuna od termina? Nadam se da je. Znam da se za grceve tako gleda. Ako je od termina onda smo mi u 19om tjednu a ne 17 i znacilo bi da cemo uskoro izaci iz razdoblja cendravosti.

Malidebeli nama je sleep trening otisao u pm s ovom nervozom. Budem pokusala kada prestane negodovati na sve.

Mrkvica2
    23. Ožujak 2016. 12:58

Ako se tako racuna mi nismo u 19. tjednu posto je zenska uranila 9 dana.. super 

Malidebeli
    23. Ožujak 2016. 13:00

Lillany, , bas si me nasmiljala.
    je, kaže baby whisperer da se tako računa. a kak ju misliš trenirati?

Mrkvice, zašto niste spavali? što je mišekicu mučilo?

Mrkvica2
    23. Ožujak 2016. 13:16

Pa nista. Jednostavno je tako odlucila.. zaspala u 19 po obicaju, jela u 21, 00, 2 i u 5 se peobudila i nema sanse dobit ju vise spavati. Od tada spava klasicnih pola sata..

Mrkvica2
    23. Ožujak 2016. 13:17

Evo i sad pocinje pi..t u viperu. Bog dragi joj udovoljit nemoze..

• buffy
    23. Ožujak 2016. 13:35

Neee ne moze se od termina racunat moje je uranio 10 tak dana😂😂😂 danas je lud 100 na sat...evo sad je miran jer s njim hopsam na lopti..iz ruku ga pustit ne mogu😰
    Sad idem guglat sta je wake to sleep😀

Tyna24
    23. Ožujak 2016. 14:20

aaaa kak vi mene nasmijete bokić curke, pratim ja vas al večinom nemam vremena zbog mog velikog bebača. mi imamo preko 7kg.
    vidim da imate veselje u noći, baš kao i mi. on je stavio alarm na 6:00 za kakanje. al to nebreš vjerovat kak se pokaka na minutu. hahahaha.i onda naravno, premotavanje i smijanje. nema više spavanja.
    više nisam zombi. jednostavno sam se navikla da spavam 5 sati ukupno. papamo svakih 2 sata u noći, pa onda slušamo kak se srdi dok ga stavim natrag u krevetić, pa čekam da on zaspi, pa onda ja. i tak u krug.po danu spava max 15min svakih 2 sata otprilike.

ja gledam i neznam dal da kupimo veću autosjedalicu. još je u onoj koja se dobi uz kolica, al meni izgleda ko da mu nije više udobno. nekak mu je knap. piše da je do 13kg. al čisto sumnjam da će dočekati tolko kila...

shimmer
    23. Ožujak 2016. 14:23

malidebeli, ne mora značiti da je prošao, samo da će teže ići.
    a da će biti suza i bunjenja, bit će sigurno neovisno o trenutku 
    koju vi naviku pokušavate promijeniti? spavanje u kolicima uz napu?

lillany, meni je wts veći stres od dream feeda 
    ono, dijete spava snom pravednika. i iako se zadnjih 184 puta probudilo nakon 20min možda sad neće. baš sad neće, a ja ga idem buditi i tu nešto kemijati. evo još uvijek spava. ma nastavit će ona sama. :gleda u dijete: kreće se meškoljiti. fuck, fuck, FUUUUUCK. šššššššš. budna. 
    kao ono s avocadom. not yet, not yet, not yet. too ripe 

buffy, imas neku nosiljku?

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Tyna24
    23. Ožujak 2016. 14:49

dajte mi recite kak da vas nađem na fejsu? privatno je pa nemogu vidjeti?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.