Mery: bravooo za orla! :D hahaha,e neka je! Sad si mirna. :)))
Joooj,moj spava od 18h kada sam ga dobro nahranila i uspavala i ostavila sogorici na cuvanje jer smo mm i ja isli do crkve za krstenje u nedjelju. i jos se ne budi...bit ce nam vesela noc vec vidim...uh...
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
IgorovaBebica: heh,koliko smo ja i pepita puta tu temu spomenuli,nepamtim...ima nas,ima bome...otvoriti temu pod nazivom: zene gejmera. mislim da bi im svima mis iz ruku ispao koliko bi ih mi iskomentirali...-.- xD eh ti nasi muski...nemos s njima,nemos bez njih...♡♡♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Jutro, zene 😘
Mery, super za spavanac 👏🏼👏🏼👏🏼
Mama, svaka cast, ja pored svog mogu lezati koliko hocu, uspava ga samo ljuljanje u kolicima 😄
Justsmile, pridruzujem se klubu zena gejmera 😄
Meimei, dobrodosla, samo ti pisi ☺️
Mi smo sinoc prvi put zaspali u kinderbetu, od rodjenja spava u kolicima, ali vec postaje prevelik za njih. Spavao od 10 do 4, onda papao i stavila ga u kolica opet jer drugacije gospodin nije htio. Prevarant mali. A mene glava rasturaaaaa 😜 Valjda ovo ludo vrijeme
Jutro mamice
Mama, moja nema šanse da tako zaspi. Žao mi je što ne mogu s njom normalno leć u krevet i spavati. Ona ima asocijaciju da će dobit cicu i nema spavanja bez toga. Tak da ju uspavljujem il u fotelji, kinderbetu ili viperu.
Mery bravo za kakač
MaliV bravo za spavanje u kinderbetu! Malo po malo i naviknut će se on.
Naša noć je bila loša. U 8 i 15 zaspala. Prvo buđenje u 9 i 15. Vrištanje da je to užas jedan. Na kraju sam joj morala cicu dat da se umiri. U ponoć opet vriska. Čim ju spustimo u kimbač plač. A nikad nigdje drugdje nije spavala. Ni kod nas u krevetu. Do 5 je bio mir, i onda opet buđenje svako malo.
https://lb1f.lilypie.com/Pqkh.png
Mei dobro došla! !!
Mama zavidim..mi smo probali takvo uspavljivanje, međutim bezuspješno.na kraju je car bio tako nervozan i pospan da ni papati nije mogao.
Držite fige,idem danas na razgovor sa šefom da vidim do kad mogu biti na porodiljnom.
Btw.jel zna netko do kad hzzo-u treba prijaviti kako će se koristiti roditeljski dopust? Zvoni mi do kraja 4 mj. djetetovog života.
Jutro zene...iza nas je nadam se naj nervozniji dan i noc...i molim se da se ne ponovi...
Mama zavidim i ja...😊
Mi cemo danas u setnju opet je sunce😀
jutro svima!
dobro došla meimei
pohvatala si sve bitne teme u sažetku
mery, bravo za orla!
mene da netko pita koliko mi se dijete puta budi po noći, ne bih znala sa sigurnošću reći.
znam da sigurno doji 2 puta, ostalo se meškolji ja uključim white noise i pomazim je ili opet uvalim cicu. bog će ga znati. ali ne sviđa mi se što je sa mnom u krevetu nikako.
sinoć sam skužila da ima habitual waking u 22:30h i to jer sam ju jedva uspavala u 21:30h da bi se opet krenula buditi. ali preduhitrila sam ju. prije kad zaspe oko 20h sam mislila da je možda gladna. moš mislit.
ali postaje prava mala osobica smiješna pa mi se teško i ljutiti na nju
ovdje se razvedrilo, nadam se da će tako ostati do uskrsa
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Sinoć sam napisala i nema...obrisalo post valjda 😠
MeiMei dobrodošla! Mogla si se i prije pridružiti familiji 😄 Vidi se da nas pratiš. Zbog toga mi se i sviđa fb ideja (iako nemam fb,osim sad za ovo) jer smo tamo "sami".
Mery čestitke na 💥 🎉 (izbor slikice nije slučajan) 😂
Mi imamo uspavljivanje na ciki ili uz hopsanje na lopti uz dudu i ruku preko očiju. Ajde,bar imam izbor kad neće papati. Nije neki izbor jer me leđa rasturaju ali ne mogu ga pustiti da plače. Nikad ga ne puštam. Sretna beba,umorna mama...
Sortiraj odgovore
Najstariji