lillany opisala si tocno ponasanje moje P. Sad idem citati sto su wonder weeks
Napišem i obrišem....grrrrr
Lillany, pametno, tako ću otvoriti face.....a prosvikati ću ak još koji put spomenes neki fancy naziv neke faze a ja brzo Google i onda nas pronadem
Nama dosta sluzi u stolici....slina? A u ustima je sve što stigne,slina svuda, sakice obadvije u ustima....
Ajde lady cekamo te😀 mislim da su sve nase bebe u istim fazama..dosta da jedna javi da je stigla promjena i evo ih redaju se sve 😁 evo moj konacno spava s tim da se vozi u autu 😀al ajde danas sam i rucak napravila pa sam sva sretna i vazna si 😂😂😂
Moj malisa je maloprije prvi puta jos od izlaska iz bolnice imao zutu stolicu
I odmah je progugutao
Visnja malac je copy-paste tebe.
Totalka
Mrkvica vi bi ste trebali biti na izlasku. Utjesi me i reci da noje bilo tako strasno kako ljudi pisu.
A gdje je malidebeli
Taj fejs😑
Ja sam kao stara baba- nemam ja to.Nekako me nikad nije privlačilo a sad sam bas tužna jer svi su gore.
Lillany nabijas mi komplekse. Ja mislila kako sam istraživač, a sad vidim da ti vise znas o bebacima nego pedijatrica. Samo cu ti rec da zbog tebe sada obavezno primjenjujemo cluster feeding (valjda sam dobro zapamtila) sad smo u nap training-u (4 mj.je navodno idealno za to) a malocas sam pitala gugel kaj je to Wonder week jer do sada nikad čula.
Kako dodjes do toga svega?
Malidebeli eto tebe.
Opaki google skilovi. Nisam ja djabe fer zavrsila .
Mi svaki dan u setnji po kneziji i stalno gledam necu li te negdje uloviti.
Napravi i ti fake face s nadimkom samo za grupu. Cure su se bas raspistoljile s skikicama.
Sortiraj odgovore
Najstariji