Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    @JustSmile@
    23. Ožujak 2016. 18:32

Meimei: dobro nam dosla! Trebala si nam i prije pisati! :) Bome detaljan opis.hehe.neka,tako treba!neboj se,ostajemo ovdje,nedamo se,ipak smo se tu sve skontale i zblizile.nista bez klokanice. ♡♡♡
    curka super napreduje,prava bebica! :)
    O muzevima:shvacamo se...nemoramo komentirati. :P

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

Igorovabebica
    23. Ožujak 2016. 18:49

@JustSmile@ O muzevima:shvacamo se…nemoramo komentirati. :P
    Još jedna u nizu koja razumije te naše muževe! 

Sonja8
    23. Ožujak 2016. 19:04

Meimei, dobro nam došla 😊
    Drago mi je da si nam se odlučila javiti ❤️ I pridružiti se našoj family 😉
    Ja jos ne znam koliko je moja curka narasla, nisu je mjerili od 12.2.kad je imala 4700 i bila duga 57... Na pregled idemo 9.4.pa cemo vidjeti koliko nam je narasla. 
    Lillany, Shimmer…ja nemam pojma nista o tim strategijama 😔 m

tweety91
    23. Ožujak 2016. 19:04

MeiMei dobrodosla :)) 

Ja sam danas u generalnoj simbiozi s maleckim, ni pomisliti da ga ostavim samog. Odmah galama. Nadam se da mu je to samo danas tako, inace cu ostaviti otisak u kaucu :D

[/u

Sonja8
    23. Ožujak 2016. 19:07

...ode post...bolje da ode nego da ga obrisem 😂
    Htjela sam jos napisati da moja za sad ok spava pa ne želim nista kemijati, ali ako ikad zatreba, javim vam se za pomoć 😉
    Slažem se sto se tice fejsa, bas vas je lijepo vidjeti, i vas i bebice ❤️

• MeiMei
    23. Ožujak 2016. 20:32

Hvala svima 
    Kod nas evo standardni popi...tis pred spavanje. Ali zadnjih par dana je toliko uznemirena kao da se boji zaspat. Probudi se prvi put vrlo brzo. I onda negdje oko 2 ili 3 i po novom u pol 5 obavezno . I nikako zaspat. Ak se probudi u pol 4 svejedno se opet budi i u pol 5. A prije je prvo buđenje bilo nakon 5 sati najranije, najčešće nakon 7. Najgore je što ne znam kak da postupim, dal da joj dam cicu nakon tih sat vremena il ne. Stvarno slutim da je to početak sleep regressiona.
    Evo sad. Sve normalno rutina prije spavanja, al vrišti li ga vrišti. Bome sam se napjevala. Spustim ju u kinderbet polubudnu. Zaspe. 1 min prođe. Plač. Pronjišem kinderbet i pjevam standardno. Mir. 1 min. Plač. Uzimam ju u ruke i na fotelju s njom. Opet pjevam i lagano ljuljuškam. Plače li ga plače, ko u nekom strahu. Spustim je opet u kinderbet. Gnjuri glavu u madrac, ali je zaspala. Bumo vidli dalje kak će  bit.
    Bome sam se opet raspisala.

https://lb1f.lilypie.com/Pqkh.png

Mery15
    23. Ožujak 2016. 20:52

Orao sletio, ponavljam, orao sletio.  Doduse, nakon kupanja i spremanja pa smo opet morali tusirati guzu. Doslovno mi se usr'o na pos'o.  Ali neka je, odmah mi je lakse.

• mama@
    23. Ožujak 2016. 22:00

MeiMei Dobrodošla. 
    Trebala si se i prije javiti cisto da ne budes samo 'spijun' hahaha
    Samo ti pisi svoje raspisarije. Citamo mi sve 

Vidim micite se s spavanjima pa evo malo o nama...
    Mi sad mjesec dana imamo 2 spavanja u danu koja traju 2-3 sata i vecinom su u isto vrijeme. Zadnje budenje u danu je oko 18.30 nakon cega jede, igramo se i u 19.30 je kupanje. Nase kupanje traje dosta dugo cca 20 min u vodi. Lupka nogicama i voli kad sam sebe posprica po licu i ocima .
    Do nekih 20.15 smo obuceni i cisti i onda ponovno igranje do beskraja. Smijanje gugutanje.
    U 21 potjeramo goste ako ih imamo, postavim ga na 'lady' lezaj i legnem kraj njega.
    Stavim svoju glavu kraj njegove i to je to.
    Kad zaspe prebacujem ga u nas krevet u sobu ( da jos uvijek spava s nama) 
    Imamo 2 budenja u noci s tim da je prvo vrlo brzo oko ponoci i nastavi do 05. U 7 je ustajanje.

Ja sam vrlo ponosna na njega 
    I da.... skoro nikad ne place

Znam da ce mi se obiti od glavu al morala sam ga pohvaliti

axia
    23. Ožujak 2016. 22:03

Meimei dobro nam dosla :)

Mery, jeeeej, bravo!! Sto je na kraju upalilo??

• buffy
    23. Ožujak 2016. 22:52

Meimei dobrodosla😊
    Mery jeeeee😀😀 nek se oni seru na posao to je duznost😊
    Evo mi se kao uspavljujemo nakon jako ludog dana..sekundu me nije iz vida mogao izgubit a ako je sirene je odmah upalio..krepana sam ko nikad..jos uz sve to i kolac isla radit..al ajde bar cu sutra imat slatkog ako bude lud ko i danas😀

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.