Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    23. Ožujak 2016. 05:19

Pitat ću ovdje jer nas je više  dokad bi trebali koristiti onaj umetak u as (jajetu)?

@JustSmile@
    23. Ožujak 2016. 05:20

Dobra vam noc ili dobro jutro vec kako kome. :D ovaj moj se probudio u 3za papicu,zaspao u 4 a mami nikako san na oci.rekoh idem vamo vidjeti sto ima.svasta bome.face,100 engleskih naziva koje me sve strah i pogledati... xD
    Lina;dobro si zapamtila.i ja sam jedna od "baba" starog kova,kako kaze malidebeli pa mi to i nije bas nesto.tu cu ja vas pratiti. Nemojte se samo svi preseliti tamo.mislite i na nas :P nek,nek,samo se vi druzite. ♡♡♡

Mi bili kod dr.jucer jer je momku izbili crvenilo i oteceno na pisku.na kraju jadnom od lica na sva mjesta koje je mogla, dosla atopija i na njega...sad mazemo sa kremom iz ljekarne koju je prepisala dr. i plus sam kupila mustelu stelatopiu pa se nadamo da ce proci sto prije i da se jedno duze vrijeme nece vracati.
    Imamo 63cm xD i 5,350kg.

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

@JustSmile@
    23. Ožujak 2016. 05:23

Aleksandra: znaci cjepimo se isti dan.uh,strah me.nadam se da ce proci sa sto manje plakanja i temperature.malo mi je lakse sada jer cemo se tjesiti i misliti jedna na drugu. ♡♡

♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡

• buffy
    23. Ožujak 2016. 06:13

Evo mi se hranimo a meni kako se ful spava dosla tu😀
    Jooj just brizan maleni... povuci xe se to brzo...mi smo jos na zzorcima od roche i mislim da cemo ostat na toj kremi..
    Koje d kapi dajes?i super napredujete😊😍
    Moj malac vec drugu noc zaspe u 10 i pol..nama je i veceras bilo cudno sjedili do 1 i taman sam docekala hranjenje😊
    Mi imamo kukice kontrolu 31 pa cjepljenje 9...😦

@JustSmile@
    23. Ožujak 2016. 07:44

Buffy: oleovitovove d3 kapi mu dajem.nema grceva od njih.a jos smo i na bio gaii obicnoj.
    rekoh kad smo vec tu,da se vazemo i izmjerimo
    pogledala me cudno opet kad je vaga pokazala "samo" 300g + ali sam ju preduhitrula rekavsi da je od zadnjeg pregleda dobio skoro 5cm. XD

@JustSmile@
    23. Ožujak 2016. 07:52

Ode post.mislim da bi popizditis dobila da je opet spomenula kilazu.
    Buffy:eh da: hvala Bogu,pa morao je i on jednom uhvatiti ritam spavanja.samo nek ostane tako. :)
    neki dan citam da ste komentirali kako se cesto bude po noci,navika,jelo...taman taj dan je ovaj moj odspavao od 20-4 Pa sam se zabrinula sto je sa tim mojim djetetom.jel to normalno? XD 8h u komadu.majko mila,sokirala sam se...
    kod nas kisa.bzvz...

Mrkvica2
    23. Ožujak 2016. 08:17

Jutro i od nas..

Moja cura je od 5 odspavala ravno pola sata pa sam odustala i ustale smo. Znaci hodam i spavam. Prodala bi bubreg za jednu noc spavanja u komadu eto.. 

Ines ja sam ga izvadila ima vec dosta. Nije mi imalo smisla, ono sto pridrzava glavu joj je bilo vec na ramenima a nista bolje nije izgledala s njim nego bez. I sad mi ne klizi unutra. 

Just smile a siroce pa kud bas tuda. Nadam se da ce proci i dobro si odbrusila za kilazu. Nemojte se bojaticijepljenja biti ce okej  evo mi i drugo prosli bez posljedica 

Nadam se danas da ce se malo sunca pokazati da ju izvedem. Mozda ju zrak onesvjesti i odspava duze od pola sata 

tweety91
    23. Ožujak 2016. 09:24

Jutroo :)

Evo mi prezivjeli noc, imao je laganu temperaturu, ali sirup je spasio stvar. Danas js vec puno bolje, moja vesela beba se vratila :))

JustSmile i moj zna po 7,8 sati u komadu odspavati :)

Ovdje isto kisa, fuj, fuj.

[/u

• Mery0303
    23. Ožujak 2016. 10:26

Jutreko. Znam da ste vec komentirale, gdje kupiti haljinicu za krštenje? Bili smo u cc pa nismo bas oduševljeni. Jel netko kupovao u areni? Ima tamo toga?  Il imate neku preporuku?   hvala

lillany
    23. Ožujak 2016. 10:28

Ja sam isto imala veselu noć.
    Ema je okej spavala (odnosno uobičajeno) ali mama je testirala neke svoje lude teorije.

Navijem si ja lijepo sat (vibracijski alarm nisam baš skroz luda) u 3 ujuro i rekoh idem ju probati nahraniti u snu. Možda izbjegnemo sat i pol budnosti nakon noćnog hranjenja ako nam uspije. Inače se ona probudi izmedju 3:30 i 4:30 zadnjih dana pa sam zaključila da je tri okej za probati. Naravno zvonio alarm meni se ne da ustati. Gledam je. Spava mišica. Bojim se pokušati. Što ako je sada probudim i pokrenem nekakvu lavinu nespavanja koja će nam se osvećivati narednih 6 mjeseci.
    Negdje oko 3:45 napokon se odlučim za akciju. Napravim bocu. Polako je uzmem. Zabijem bocu u usta. I papa ona. I spava. Pojela skoro cijelu boćicu vratim je nazad. Nastavlja spavati. Reko super. Sad budemo vidjeli što će biti kroz sat dva. 
    4:30 odjednom stenjanje kroz nos i puf. Cijela soba je kao toksični laboratorij. Mm-a je smrad probudio. Posrala se carica. Nevidjeno nešto. Naravno da ju je prevlačenje i ta bomba u peleni razbudilo. Naravno da je opet bila budna sat i pol.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.