Jutro
Skicamo se na fb pa ovdje.. ludilo
Nas dan jucer bio sasvim ok. Da tako ostane bila bih presretna.
Dobila sam nosiljku maxi cosi s umetkom za bebe. Pokusala malog staviti i dere se iz petnih zila hahaha
On jednostavno ne zeli biti okrenut prema meni i tocka jer cim ga okrenem prema van to je uzivancija. Sama sam si kriva jer sam ga tako nosila na rukama i djeca ga zabavljala. Jbg
Nije mi to bas drago al sta sad mogu.
Super mi je sto smo se udruzile na fb jer cu napokon povezati lica s nickovima a i lakse mi je tamo neku sliku puknuti jer je ipak nesto manje javno
Nadam se da uzivate u ovom tmurnom danu i da ce bebice odlucati dosta kunjati
Btw...
Ja takoder cekam taj skok s 3 mj jer ove prije nisam osjetila tako da racunam da ce nas ovaj dobrano zakaciti.
Ne znam sto mogu ocekivati ali ja ocekujem.... nesto
Valjda nece trajati cijelu vjecnost
Jutro!
Mi smo super spavali, a posto volimo kisu, spavamo i sad :D
Ja kao i mery, pamtim skok s 3 tj. Ostali su bili macji kasalj. A bio bi i taj da sam slusala svoju bebu a ne pedicu. Podoji od 15 min? Pih, prije od sat i pol :)
Bas me zanima ovaj. Jos kad sw sa zubima poklopi :) ihaj
Mery, jel orao sletio??
Puse saljemo
Mi smo službeno zagazili u wonder week.
Jeeeej.
Siše prste ko blesava a od zubi ni z.
Promjene raspoloženja su nevjerojatne. U jednoj se sekundi smije i onda samo krene plakati da suze frcaju.
Nervozna je ko pas i samo se nositi hoće.
Nervozno se pokušava okrenuti svakih pola sekunde.
Od kako je otkrila da na trbuhu može fiksirati šaku/igračku na pod i tako je stabilno žvakati posve je zadovolna u tom položaju. Sve dok ne krene vrištati jer je Merkur u 7oj kući.
Počela je percipirati objekte u 180 stupnjeva i dohvaćati ih i vrištati kada ih odgurne umjesto uhvati.
Trpa moje ruke u usta.
Uhvati - pogledaj - strpaj u usta je cijelo vrijeme aktualno.
Krene negodovati čim ja izađem iz sobe.
Na pola bočice se krene zaj....ti pa je žvaće i smije se.
Crap naps!!!!
Za uspavljivanje je nova fora da jedno dvije minute cendra i onda samo NJEEEEEEEEEzzzzzzzzzzzzzzz...
Internet kaže da nas čeka još barem dva tri tjedna toga ali da je ovaj pred nama najgori
Evo istiću moje 32.5 minute. Idem vrebati
P.S. baš vas je lijepo na fejsu vidjeti
Eto meni nije jasno, i moj gura ruku u usta, maknem mu on s drugom, ima tek mjesec i pol pa nisu valjda zubi u pitanju? smiješan je, ja mu uvalim dudu i krene on rukom prema ustima haha i onda skuži da ne ide zbog dude, pljucne dudu i nagura šaku u usta
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Hellou zemske!
Nikako uhvatiti vremena da vas citam..samo sam izmedu redova procitala za grupu na FB
Sve ste divne i lijepe
Zanimljivo je kada nekoga po psu povezes
Idem vas sada citati..bas ste se raspisale!
dobro vam ovo kišovito i tmurno jutro! :vakula mode off:
mery, oprosti. zaboravila sam da ste već imali problema s kakcima. nadam se da je orao sletio, kako je axia rekla. ili da je barem pista u pripremi
lillany, i ti pratiš wonderweeks? mi smo trenutno u trećem skoku, ali ne osjetim ga baš. jedino je sinoć i preksinoć češće dojila. vi ste u četvrtom i piše na chartu da je dug piši iskustva.
axia, sretna vam 1/4 rođendana! mi punimo 3mj. u petak. uopće ne kužim kako ovaj ticker to broji.
sonja, ja sam preskočila S jer imam dva rodina u toj veličini. ali nisu mi bili baš nešto i relativno brzo smo prešli na M. imam još dva L, ali sad ne znam da li da naručim M/L ili još jedan M ili još jedan L. baš sam zbunj. M joj sad kopčam na nogicama skroz usko zadnji druker, a na trbuhu srednji. a svi kažu da nema toliko razlike između M/L i L osim u dubini.
što se fejsa tiče, najbolje mi je kad spojim bebino lice preko vašeg, za ove mame koje su prekopirane npr axia i visnjass
If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.
https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing
Lillany.kao uvijek 😂😂😂
Bas mi je super vidjeti vam lica..sad kao da vas i poznajem😁
Mi se isto ludiramo... sad cu ic i ja procitat opet wonder week jer sam vec zaboravila sta pise...😁
Mi smo imali eksplozivnu kakicu..sve je propustilo..mery i tebi zelim jednu takvu😁😁😁
Moj je otkrio da ako bodi nateze da ce biti gol i tako sad imamo sve bodije rastegnute do svemira😕kao da nisu njegovi😕
Spavanje i danas mi se cini da ga nece biti..i da oblacenje mi je nocna mora nema mira ni sekundu sve nateze poteze...😂😂😂
idem pit lonac kave jer za njega energije treba
Jucer je spavao svega 20 minuta, sinoc zacorio u pola 12 i jos uvijek spava. Ok, imali smo jedno budjenje u 8, malo se poigrali na krevetu i samo je demonstrativno zaspao pored mene. Hmm, nadam se da je u pitanju umor od jucer jer inace zbilja ne spava tako dugo. Od kakice jos nista, a ja sluzbeno ne zelim vise vidjeti ni nacrtanu zasladjenu kamilicu. Zbljuv, imala sam osjecaj da ponovno prolazim onaj test iz 7mj trudnoce kada sam pila glukozu. Gusti sokovi.. Ne volim sokove ali ako ce mu pomoci ok, natjerat cu se pa piti.
Sortiraj odgovore
Najstariji