Ma nije kakao od srijede, a i tada je uz pomoc cepica jer je imao pauzu od 13 dana. Zato me frka.
Shimmer ista stvar je s mojim i bradavicom..samos to on mene stipka i grebe dodatno uz to 😁
Znala sam da cu se urec danas kad sam ga pohvalila..cijeli dan je na mojim rukama😑 bas nemam pojma sta mu je doslo da je takav😕 sad opet malo zaspo pitam se samo na koliko minita😕
Moje dijete me zeznulo i zaspalo u 19:30 i ja mislila sad ce se on probuditi. Eto jos uvijek spava, a ja ne znam dal da odem spavati ili ne :) inace zaspi u 22. Jaoo problema :)
[/u
Shimmer, i meni cesto tak neka glupost padne na pamet, tipa ribat kupaonicu dok ona spava :) brzo me prode :)
Mi smo danas imali malo bolji dan. Bit ce da princezi odhovara kisa...
Kad treba ocekivat taj skok sa tri mjeseca? I samo mi nemojte rec da traje citav mjesec :)
Mery, ja sam popila (nisam dala mjoj kako su mi tupili) superslatki caj od kamilice. Dakle ono, odvratnoslatki. Zakakala je poslije sljedeceg podoja i sefa i stanicu i sebe do vrata. Ulaznih. Mozda...
Idem vas dalje skicat na faceu, zabimljivo mi slagat puzlu od lica i imena :)
Noc
moje maleno cijeli dan i cijelu večer spava. jede i spava.. nekako mi se to ne sviđa, inače je dobrica ali danas pogotovo. presvlačim ga i pričam s njim, pokušavam ga razbuditi i onda postane nervozan, počne urlati dobije papati i na pola začori i tak cijeli dan
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Vecer drage moje 😊
Drago mi je sto sam neke nadimke povezala s licima, bas mi je fora to 😉 i sad cekam ostale da nam se pridruže ☺️
Shimmer, sto se tice ME covera, ja sam ih vec bila naručivala, za sad imam s i m veličinu, poslije cu trebati L uzeti, samo ne znam kad je to poslije 😳
Visnjass, ma mislim da se ne trebas brinuti sto toliko spava, vec smo par nas nekoliko puta komentirale koliko dugo nase bebice spavaju... Moja je sad pocela mrvicu vise biti budna nego prije, ali i dalje puko puno spava...
Kod nas je kiša padala pa nismo bile vani danas, ali taman mi je dobro došlo da mi se ledja oporave malo, za vikend sam malo pretjerala s nošenjem pa me ledja bole 😳 i tako bih neku masažu...
Mery, i ja bih radje probala neki caj zaslađeni ili nesto drugo, samo ne bih bebici nista davala, maleni su oni jos...
Makar i mama i svekrva mi kazu da su njima govorili (a oni nama davali) kamilicu kad smo bili tako mali. I njima čudno kako se to sve mijenja svakih par godina. Ali na svu sreću, nitko joj nis ne daje niti ce joj itko davati nesto dok mi ne počnemo. ☺️
Odvratno slatka kamilica.. Hajde probat cu i to. Ali cu to ujutro napraviti da ga ne kupam u gluho doba noci. Mi smo skokic sa 3mj imali u drugom tjednu treceg mjeseca i trajao je 3 dana. Cak nije bio ni strasan. Gori mi je bio onaj od 3 tjedna i taj cu pamtiti cijeli zivot. Sretno.
Jutro, familijo 😄
Mi sinoc imali goste, malac lijepo zaspao u 9 i maloprije se probudio, pa smo se bas lijepo podruzili s ljudima. S druge strane, kad tako dugo spava, budim se usred noci i gledam njegove slike na mobitelu jer mi fali 😂
Axia, i mi ocekujemo skok s 3 mjeseca 😬 Jos nam danas dolaze svekar i svekrva, bit ce tu do nedjelje, sve cekam da mali pocne skakati, da odu u hotel 😂
Bas ste mi super na fejsu, jos da nam se ostatak pridruzi, da sve pohvatam ☺️ Ugodan dan, nadam se da jos spavate 😘
Mery15, ako dojis pij gustog soka. Zapamtila sam da su to savjetovale cure na jesenskim bebama kad su bebe imale problema s kakanjem.
Sortiraj odgovore
Najstariji