Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sonja8
    23. Veljača 2016. 13:20

Bok drage moje 😘
    Nama noć prošla super, bas je lijepo spavala. Valjda kako joj se potrefi 😊
    Mrkvice, bas mi je zao sto te tako strefilo, onda je puno teze i s bebicom biti 😔
    Malidebeli, drago mi je da vam sad bolje ide, koja god kombinacija bila 😊 dok god ste oboje sretni 😍
    Mi cemo u setnjicu čim se curka probudi ❤️
    Svima lijep dan želim!

Sonja8
    23. Veljača 2016. 13:22

Buffy, drago mi je da je i vama krenulo s pelenicama ☺️ 
    Babygirl, pa kako si nam? Tebe dugo nismo čuli? 😉

baby♡girl
    23. Veljača 2016. 13:27

Sonja citam vas i skupljam info 😁😁 dobro sam, debelo uglavnom 😂 vidim da ste vi sve dobro i da se odlicno snalazite 😉😘

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

• buffy
    23. Veljača 2016. 13:35

Baby girl se moze to ulje dok se doji?.... a uzivaj biti debela
    Mrkvice jojj znam kako ti je...ja sam bila prehladjena kad sam isla rodit i tu noc je prehlada stala al se vratilo kad sam rodila i znam da mi je kasljat bilo uzas sve me je bolilo i bez kaslja...pij caja juhe i meda drzim palceve da brzo prodje
    Sonja nama samo jos.ne ide slaganje tetri u foldove

visnjass
    23. Veljača 2016. 13:47

Mame mi nismo cijelu noć oka sklopili, nije se skidao s cica a između je imao još 3 flašice, jel se još nekome to dogodilo, da li je to uopće normalno? ne mogu vjerovati da se najede i opet traži cicu i tako u krug cijelu noć 

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Sonja8
    23. Veljača 2016. 13:56

Visnjass, jeste mozda u skoku? 😳
    Buffy, ja probala složiti tetru u fold jos dok sam trudna bila, meni to ni na sto nije ličilo, kao da sam zgužvala tkaninu, tako da se poslije nisam ni trudila...iako snappi kopcu imam, kao za svaki slučaj 😂😂😂
    Babygirl, drago mi je da nas pratiš ipak 😉 koliko jos brojis?

shimmer
    23. Veljača 2016. 14:13

pozdrav svima!

visnjass, u dobi ste za skok s tri tjedna, ali moze biti i da se od bocice najede, a cica mu sluzi za uspavljivanje. drzi se!

zapamtila sam pepitu spasavateljicu kokosi 

sto se duzih perioda budnosti po noci tice, ako beba po danu spava u komadima od par sati pa se probudi da pojede i odmah nastavi, nema razloga da tako ne spava po noci. ja sam svoju od prvog dana budila kad bi popodne do kasno spavala. i opcenito po danu kad bi imala ekstra duga spavanja. jer dok spavaju preskoce i hranjenje, a kad ce nadoknaditi kalorije nego po noci?eh sretni dani, kad se samo sjetim.
    sad po danu ne spava, uopce. i opcenito su uspavljivanja grozomorna. sa svih strana me tjese "joj tako je i moj/moja", ali nikakva mi to nije pomoc kad vidim kako je ona jadna i nervozna, a san kao najveci neprijatelj. 
    po noci spava ok, kad zaspe jel. neku noc sedam sati u komadu, nocas isto. ali se uspavljujemo od 19h do 22h :pistolj u glavu:

nadam se da ce vas prehlade brzo proci i da nece prijeci u nesto ozbiljnije.

krstitke smo ugovorili, muka mi je vec sad. ona nece spavati pa ce vristati pa ce biti jel mozda gladna. argh. a rucak nam je svatovski, za 30 ljudi. muz i ja se prvi vjencali, prvi dobili dijete pa se svi na nama izivljavaju. za sljedece dijete sam rekla bez tetaka i striceva pa kome krivo kome pravo. 

a u petak kontrola i cjepljenje. bas me zanima koliko je dobila jer su joj se nogice udebljale bas hihi

next webshop, bankrot 
    ali ja jeftiniju, a jednako kvalitetnu robicu narucujem preko onih grupa za grupni shopping iz webshopa george by asda. i tesco ima odlicnu ponudu, ali vise ne dostavljaju izvan britanije.
    velicinom smo 3-6mj, a nemamo ni dva 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

shimmer
    23. Veljača 2016. 14:20

e htjela sam jos reci za tetre - jo fold! da ga nije spomenula jedna cura na grupi, bila bih odustala od tetranja. sve sam bila slozila u mini kite i origami, ali nikako namjestiti na njoj. kupus nad kupusima. ovaj jo je odlican. i coveri motherease, naklon do poda.

tko treba platnene za probati? ja bih svoje poklonila, ne vjerujem da cu ih koristiti. preglomazne su mi i nemam susilicu. a i vise sam se nasla u tetranju. vec sam ih kupila polovne, ali za probu su i vise nego odlicne. 

a sad sam se sjetila, poklanjam i knjigu the wonder weeks. na engleskom je. greskom su mi poslali dvije. tko zeli, samo postarinu placa.

poklanjam i dijete, kad me vec krenulo.

(salimse )

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

baby♡girl
    23. Veljača 2016. 14:27

Buffy da naravno, svakako ne ide oralno pa ne moze doci do mlijeka, a i hrpa prirodnih ulja u jednom. Pomaze brzo i to je najbitnije. 😉
    Sonja danas 22+6 brojim jos dosta, ali vrijeme leti uz malu, nije kao u prvoj t. 😆😆

Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.

axia
    23. Veljača 2016. 14:52

Shimmer, ja kupujem aio ili ai2 ako imas :)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.