Ja imam maltezera i zakon je
Pinky na fejsu na grupi ima puno rasprave o kineskim pelenicama..nekima su super nekim ne kao i sve ostalo..jedino sto sam zapamtila je da ne stavljaju te materijale direktno do koze nego tetru prije... isto planiram narucit par kineskica
Cure, da li vozite bebe u kolicima u kosari ili jajetu? Moja ima 2 mjeseca i vise se ne zeli vozit u kosari,jer iz nje nista ne vidi. Je li jos rano za jaje? Neki kazu ne prije 3 mjeseca.
Buffy,ni meni kinezi ne ulijevaju povjerenje...al opet...pa sve je sad iz kine,a isto mi izgledaju kao ove naše al su puno jeftinije. A ja nisam ni sigurna hoću li skroz prijeći na pp...moram jednostavno prvo probati.
Moki,u košaru,a ako je na kratko onda u jajetu.
Mi smo 13 godina imali pudla. Predivan pas,pametan da ne povjeruješ i čist,bez dlake i linjanja (za razliku od zeca) 😄 To je pasmina koja navodno najbolje razumije ljudski govor...s tim se slažem....prisluškuju 😂
Pinkypink, bas te sam i ja naručila, imamo ih 4. Nisam ih jos nikad stavila, vise su kao AI2 pelene, za malo veće bebe. Mislim da cu ih na ljeto stavljati. Isto sto je i Buffy rekla, sto se materijala tice ja bih stavila tetru do guze... Najbolje da probaš kupiti koju polovnu pelenu za probu. Ili ako ne želiš polovne, ima i nekih po 65 kn pa ako služiš da nije to za tebe prodaš...
Mama ma mamina kolegica jedna ima maltezere pa će na ljeto taman imati mlade tako da bi si nabavila jednog dečkića a s obzirom da sam cijeli život u stanu nisam imala mogućnost za psa (zbog astme u obitelji) iako mi je velika želja... Da se mene pita imala bih chow chowa, ali nadam se i njemu jednog dana
htjela sam i zeca
ali u 50 kvadrata mi mm definitivno neće dati da imam cijeli zološki vrt
o akvariju da ne govorim
ali možda jednog dana...
Buffy jel pas u stanu? Koliko je vremena potrebno da ga se nauči na obavljanje nužde, jesu poslušni? pardon na offtopicu
Sonja, a koju vrstu pp koristiš? Meni su se činile kao AIO...a baš su slatke. Mislila sam uložak (bambus) plus pelena pa zato. Kad bude toplo da se ne kuha u ovim jp i bit će toplo za sušenje na zraku. Ne bih uzela lijepu pp i onda još gore nataknula cover. A još i tetra umjesto uloška...tetra+pelena+cover...pa ne može im to sve između nogica ni stati! 😒
Kupila sam isto s e-baya kineske jastučiće za cike i obični su pamučni..hmm
Pinkypink,
Imam 3 covera vel S (ME, roda i bambinomio).
Mpp:
- 5 rodinih (3 bambusice koje su odlične i stalno ih koristim, 1 plišanu i 1 običnu)
- 5 od Zmajčice
- 6 od Dolise
- 4 dajdaj bambusice koje su mi odlične i naručila sam jos dvije
- imam jos neke AIO i AI2, ali ih jos nisam probala
Preko ljeta se moze pelenica i bez covera staviti ponekad 😉
Ako usporedis debljinu mpp s jp, naravno da su deblje, ali materijal mpp je sigurno prirodniji...
Ines da pas je u stanu odnosno sad u kuci.. ima 10godina naucila se ful brzo pitat za van mislim niti 1mj s tim da ju nismo ni posebno trenirali jednostavno je pametna
Pinky ja sam za probu uzela set bambino mio... i sad pocinjem skupljati ostlo..je mpp je deblji nego jp negdje kao da povijas dodjes dok u bambino mio coveru s prefoldom mi je skoro pa kao u jp... pa sam mislila ja tako a pelenice samo za noc..no vidjet cu..sve su mi tako divne da non stop samo pelenice sad gledam...
I da odlucila sam se i ja na nosenje i planiram od dolise uzeti flexi tai
Sortiraj odgovore
Najstariji