Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • buffy
    22. Veljača 2016. 17:47

Ja imam maltezera i zakon je 
    Pinky na fejsu na grupi ima puno rasprave o kineskim pelenicama..nekima su super nekim ne kao i sve ostalo..jedino sto sam zapamtila je da ne stavljaju te materijale direktno do koze nego tetru prije... isto planiram narucit par kineskica

• moki6
    22. Veljača 2016. 17:57

Cure, da li vozite bebe u kolicima u kosari ili jajetu? Moja ima 2 mjeseca i vise se ne zeli vozit u kosari,jer iz nje nista ne vidi. Je li jos rano za jaje? Neki kazu ne prije 3 mjeseca.

Pinkypik
    22. Veljača 2016. 18:04

Buffy,ni meni kinezi ne ulijevaju povjerenje...al opet...pa sve je sad iz kine,a isto mi izgledaju kao ove naše al su puno jeftinije. A ja nisam ni sigurna hoću li skroz prijeći na pp...moram jednostavno prvo probati.
    Moki,u košaru,a ako je na kratko onda u jajetu.

Mi smo 13 godina imali pudla. Predivan pas,pametan da ne povjeruješ i čist,bez dlake i linjanja (za razliku od zeca) 😄 To je pasmina koja navodno najbolje razumije ljudski govor...s tim se slažem....prisluškuju 😂

Sonja8
    22. Veljača 2016. 18:51

Pinkypink, bas te sam i ja naručila, imamo ih 4. Nisam ih jos nikad stavila, vise su kao AI2 pelene, za malo veće bebe. Mislim da cu ih na ljeto stavljati. Isto sto je i Buffy rekla, sto se materijala tice ja bih stavila tetru do guze... Najbolje da probaš kupiti koju polovnu pelenu za probu. Ili ako ne želiš polovne, ima i nekih po 65 kn pa ako služiš da nije to za tebe prodaš...

Ines24
    22. Veljača 2016. 19:07

Mama ma mamina kolegica jedna ima maltezere pa će na ljeto taman imati mlade tako da bi si nabavila jednog dečkića  a s obzirom da sam cijeli život u stanu nisam imala mogućnost za psa (zbog astme u obitelji) iako mi je velika želja... Da se mene pita imala bih chow chowa, ali nadam se i njemu jednog dana  htjela sam i zeca  ali u 50 kvadrata mi mm definitivno neće dati da imam cijeli zološki vrt  o akvariju da ne govorim  ali možda jednog dana...

Ines24
    22. Veljača 2016. 19:08

Buffy jel pas u stanu? Koliko je vremena potrebno da ga se nauči na obavljanje nužde, jesu poslušni?  pardon na offtopicu 

Pinkypik
    22. Veljača 2016. 19:18

Sonja, a koju vrstu pp koristiš? Meni su se činile kao AIO...a baš su slatke. Mislila sam uložak (bambus) plus pelena pa zato. Kad bude toplo da se ne kuha u ovim jp i bit će toplo za sušenje na zraku. Ne bih uzela lijepu pp i onda još gore nataknula cover. A još i tetra umjesto uloška...tetra+pelena+cover...pa ne može im to sve između nogica ni stati! 😒
    Kupila sam isto s e-baya kineske jastučiće za cike i obični su pamučni..hmm

Sonja8
    22. Veljača 2016. 19:48

Pinkypink, 
    Imam 3 covera vel S (ME, roda i bambinomio).
    Mpp:
    - 5 rodinih (3 bambusice koje su odlične i stalno ih koristim, 1 plišanu i 1 običnu)
    - 5 od Zmajčice
    - 6 od Dolise
    - 4 dajdaj bambusice koje su mi odlične i naručila sam jos dvije
    - imam jos neke AIO i AI2, ali ih jos nisam probala

Preko ljeta se moze pelenica i bez covera staviti ponekad 😉
    Ako usporedis debljinu mpp s jp, naravno da su deblje, ali materijal mpp je sigurno prirodniji...

• buffy
    22. Veljača 2016. 20:44

Ines da pas je u stanu odnosno sad u kuci.. ima 10godina naucila se ful brzo pitat za van mislim niti 1mj s tim da ju nismo ni posebno trenirali jednostavno je pametna
    Pinky ja sam za probu uzela set bambino mio... i sad pocinjem skupljati ostlo..je mpp je deblji nego jp negdje kao da povijas dodjes dok u bambino mio coveru s prefoldom mi je skoro pa kao u jp... pa sam mislila ja tako a pelenice samo za noc..no vidjet cu..sve su mi tako divne da non stop samo pelenice sad gledam...
    I da odlucila sam se i ja na nosenje i planiram od dolise uzeti flexi tai

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.