Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    shimmer
    23. Veljača 2016. 14:53

axia, nemam aio ni ai2. bas i samo platnene.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

Loli22
    23. Veljača 2016. 14:57

Drage moje, zabrinuta sam, danas smo bili na pregledu kod doktorice jer smo napunili 2 mj, i sve je uredu ali kaze doktorice da ima jaci misicni tonus, i zbog toga mu je cjepiva odvojila i poslala nas sutra fizijatru, al mene muci to sta dok ga je pregledavala i to zakljucila on je jako plakao, a inace kad plaka je tako jak, odupire se, a kad.je miran onda je normalno ave s misicima, i sad ja neznam sta da mislim :/

L<3 B<3

axia
    23. Veljača 2016. 14:57

Bok svima! Mi se javljamo iz dvorista, iznjeli smo vrtnu garnituri, sveki i ja ceprkamo po cvijecu i pijuckamo kavu, a mala spava u kolicima.
    Bacila sam se u sianje presadnics za vrt pa smo cijele dane vani. I mogu rec da i ona uziva i puuuno bolje spava po noci :)
    Mrkvice brzo ozdravi!!
    Mery, zao mi je sto nistw uspheli na rebru obavit... Da probas trazit pedicu a3 uputnicu? Mi u petak na uzv srca... Dosta mi je vise hodanja... U cet imamo cihepljenje i strah me jer sad radi pwdica koja je mm- u bila ped. Iz penzije ju povukli. Sranje (pardon). Baba je skroz senilna... Mijenjala bi ali doci ce valjda u 3 mj nwtko novi...

Nadam se da je i kod vas lijepo i da uzivate vani...

axia
    23. Veljača 2016. 15:03

Shimmer, steta :) onda neka se neka druga mama usreci, platnenih imam hrpu... Sad sam narucila s e bay-a ai2 pa cu vidjet... Coveri me ljute, nikako namjestit... Zuljaju ju.
    Lolli, ne bribi, idite fizijatru, pa ce on vidjet sto dalje, lej uopce hipertonus ili nije....

Mery15
    23. Veljača 2016. 16:15

Mame koje idete ili ste isle na Goljak fizijatru sto ovo znaci 

"Molimo ponijeti uputnicu za pregled fizijatra i med.gimnastiku  oznake
    ambulatnog liječenja  D1" ? Zbunjuje me ovaj podebljani dio recenice.

• buffy
    23. Veljača 2016. 16:15

Shimmer koliko otprilike dodje udio u postarini jer sam vidjela da se to placa plus postarina do kuce preko grupe kad se narucujw...sad sam i na sd nasla svasta..joj mene ce muz lansirat na mjesec i sad cu kao brizna zicat informacije :kakve su pelene i kakca je knjiga
    Idem vidjet sad jo fold...

• buffy
    23. Veljača 2016. 16:16

Lolli ne brini fizijatar xe te uputiti u sve i najbolhe vidjeti kako je... ne skodi kontrola..a ti nakbolhe znas kako je kad ste doma mozda stvarno nije nista nego radi placa

Ines24
    23. Veljača 2016. 17:59

Mery nisam stručnjak, po meni treba ti D1 uputnica, ja sam ju imala kad bih išla u bolnicu na ctg i vrijedila mi je za svaki put kad bih išla, znači nisam za svaki ctg morala tražiti novu uputnicu... Ako vam je rečeno da ćete ići na tu medicinsku gimnastiku, uputnica bi vam trebala vrijediti za svaki put kad ćete ići... Nadam se da si me skužila što želim reći :D

Mery15
    23. Veljača 2016. 18:26

Skuzila sam sto zelis reci.. 

axia
    23. Veljača 2016. 21:18

Cure, kolike su sanse da nas zubici vec sad muce? Mislim, tek je napunila 2 mj..
     Uma 3 bijele tockice na desnima gore, neda ih niti taknuti, okolo je malo crvenije nego ostatak desni. Slini, rijetka stolica, nervoza svaku vecer nevrzana za grceve... Upomoooc !

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.