Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Pepita2109
    22. Veljača 2016. 16:14

buffy nadam se da su kvrge otišle i da boli od masiranja, mene je sinoć krenulo boljeti lijeva sisa prema pazuhu, jer ih redovno pipkam pod tušem i odmah masaža, vruća voda, beba na sisu i dobro je,, najbolje redovno kontroliraj..
    sonja hvala 
    lady  kod mene su svi oduševljeni maramom  osim svekrve naravno koja smatra da to nije zdravo za njenu kičmu da tak bude, samo sam joj rekla da se prvo informira pa neka priča da sigurno dijete ne bih stavila u nešto što ne valja i otad šuti..
    mrkvica ja se nadam da će tebi brzo bolje, ne znam koji bi savjet dala 
    moja je samo jednom to napravila, i više nikad, Bože ljudi stvarno nisu normalni 
    a igračke (zvečke) najbolje oprati navečer sa malo deterdženta i oprati i preko noći se osuše,ako nisu onak spužvaste, ja spužvasti jedino mobitel imam, pa izvadim kutijicu koja svira ovo operem,ali to najmanje gleda iskreno, najdraža igračka joj je plišani/krpeni patuljčić koji je zapravo ukras za bor hahahah 
    lina baš to najpametnije su na riječima kad treba nešto onda se zapitaš kako su njena djeca živa

životinje su zakon, naš labrador ima već 8-9godina ( ne znam točno jer nije moj a šogica već 2god govori 7godina hahah) i jedva čekam da curka malo poraste da ga gnjavi, velika je maza, obožava djecu, i iako je stariji pas ponaša se kao štene, a ja volim sve životinje.. prošle godine su kokoši jednu istjerale iz društva i sveki ju htjela zadavit ja ju skrivala u podrumu dok nije ojačala hahaha eno je i dan danas nese jaja 

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Pinkypik
    22. Veljača 2016. 16:22

Pepita 😂😂😂😂 ajme,pre dobro...skrivala koku od sveki! To mi zvuči kao spačka moje vrste hahahaha 
    Ne volim i ne cijenim ljude koji ne vole životinje. Takvi ne vole ni djecu,a mogli bi si i izvući metlu iz g... 😎
    Mrkvice,ključ u vrata odmah i sad! Nevjerojatno što si neki ljudi dopuštaju 😠

Sonja8
    22. Veljača 2016. 16:24

Axia, Haha cekam Mrkvicu da je stavim u maramu 😂😂😂
    Evo mi se nasetale (moja mrvica, ne Mrkvica Hihi), a frajerica spavala cijelim putem i jos sat vremena doma ☺️ 
    Sto se tice pasa, znam da djeca smiju uz njih, jedino mi sa svih strana govore da su mačje dlake opasne za djecu. S obzirom da u 35 kvadrata svojeg stana u kuci (imamo i dvorište u kojem su 2 psa) živimo s 4 mačke teško da ce izbjeći dlake i susret s mačkama. 😊 
    Mama, 13 pasa ❤️
    Lady, drago mi je da mrvica sad duže spava, znam kako ti je bilo na početku...
    Mrkvice, dudicu steriliziram otprilike jednom dnevno/jednom u dva dana... A igračkice sam oprala u mašini (neke u mašini za robu, neke u mašini za sude)... 
    Lina, prejaka ti je svekrva. 😳

Ines24
    22. Veljača 2016. 16:48

Kad ste se već dotakle teme ljubimaca, svekiji imaju četiri mace, a jedino moja maza uđe u kuću da se pomazi jer samo vikendom idemo njima... Iako brane macama ulazak u kuću dok je ona tamo, a onda s druge strane govore da ju ne držimo pod staklenim zvonom (??), što ni ne radimo mi nego eto oni al dobro

Ja bih htjela na ljeto nabaviti malog maltezera, e sad ne znam jel to pametno uz malu bebu, moram ga učiti na obavljanje nužde u posudicu, naučiti ga da ne ide u sobu našu... imamo i dvorište ali nekako nije mi mini maltezer za dvorište

Ines24
    22. Veljača 2016. 16:49

A nisam ni sigurna da će nam tata dati da nabavimo psa, pogotovo za u kuću 

visnjass
    22. Veljača 2016. 17:35

Ne mogu vjerovati da sam toliko mutava da ne mogu pogoditi sticker, ne kužim kaj točno trebam kopirat. kod nas još jedna neprospavane noć, sreća pa mi mama dođe i preuzme brigu o malenom i svemu ostalome a ja odem čorit a jadan muž koji je također budan cijelu noć s nama na posao. a svekrva vrata do ali nebi ušla ni pogledati unuka a kamoli nešto drugo (uh odmah se naježim)
    maleni je preko dana miran i puno spava, plaće kad je gladan i to je to ali zato ponoći nema volje za spavanjem. presvučem, nahranim ali svejedno cendra i ako ga nitko ne doživljava onda urla. nadam se da će se i to izregulirati

https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png

Pinkypik
    22. Veljača 2016. 17:35

Sonja, možeš li molim te pogledati ova dva linka? Bi li ti te pelene kupila za svoju bebicu? Nisu skupe pa sam mislila uzeti par komada za probu...od proljeća... Ako tebi nije problem ubaciti ih s robicom zašto bi meni bio 😃
    http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=301677343745&alt=web 

http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=301363188310&alt=web

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.