Da da stala sam u obranu koke hahaha
curke ja mislim da za mene večeras nema spavanja, malena spava već duže vrijeme hahah cijeli dan je nikakva, mene glava boli, dakle do promijene vremena je...
ja imam covere od Dolise i kad sam stavila tetru nije mi se činilo ništa puno veće,ali je onako tvrđe pod rukom hahah, naručila sam još od Molly 2 ai2 Premi i 1 ai2 superior ( ta druga je neka kao extra u koje mogu ići npr bambusice, bikinice) i 2 full bambus mpp za noć... čitala sam i dosta žena otpočetka koristi ai2 pa se nadam da će i nama odgovarati jer će biti divne i krasne.. jučer stavila tetre da se posuše i još su mokre -_-
kak mi je svekrva digla tlak sad zove ona muža danas po ne znam koji put (jer nam je auto u kvaru pa ona vodi brigu) i pita za malu a mm iscrpljen od nje kaže ma prekrasno, a ona nemoj reć da je opet zločesta onak wtf kak beba može biti zločesta, sljedeći put kad ju čujem da to kaže poslati ću je u tri polja mandarine...
maltezera bih i ja tak su mi super i ja sam ga htjela ali muž neće ni čut jer zamišlja kako on jadan šeta mini pasića pa nije frajer hahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Jedno pitanje za vas razbijacice kvrga jel vas jako bolilo nakon razbijanja
Super Buffy i Pepita, vjerujem da ce vam i to biti super... Ja tek moram otkriti draži AI2 pelenica 😉
Pepita, nadam se da ce ipak spavati nocas... I moja isto spava skoro cijeli dan...
A priča i kokici mi je bas super! P.s.bas super da imate svoja jaja ☺️
Opet ja kao padobranac. Stignem vas citati ali ne stignem pisati. Muz po cijele dane radi a ja sama s bebom...
Je li neka od vas imala problema s hemeroidima nakon poroda i kako ih je rijesila?mene uhvatili nakon poroda i 2 mj nakon jos ne pustaju :(
Evo mene opet se sjetila da sam vas zab.pitat... s bexta kad narucujete kakve su velicine? Vec sam slozila takvu kosaru da cu bankrotirat s robom i pelenama cu mm a u propast odvest
Moki ja se mucim s njima..nemam pojma sta cu meni su unutarnji..dodju odu i tako u krug i ja malca vozim.u kosari.meni je jaje samo za u auto ne svidja mi se bas da ga u tom vozim...
Dobro jutro svima ☺️ Uh jedva sam vas stigla poloviti
Pepita, predobra prica o spasenoj kokoski, bas si draga 😍
Mrkvice, kako si ti, jesi bolje? 😘
Cure s platnenim pelenama, svaki put vam se ne mogu nadiviti dovoljno
Buffy, mi imamo blizu 6 kila i oko 60cm, narucujem mu 62/68 posto imaju i ljetne garderobice. Jako su im kvalitetne sve stvari, tako da neke koje imam 56 od prije, malo razvucem i nosi ih jos uvijek. Carapice i rukavicice protiv grebanja su mi najbolje od njih. Samo ti daj 😄
Dobro jutro drage mamice
Kako ste vi i vase bebice ? Kako vam je prosla ova noc ?
Mi vec par veceri imamo iste rituale...spavamo od 20-23h,pa od pola 1-2,pa od 3-4h...i onda nakon 4h veselo...nekima jutro krece u 7,8....a nama u 4,pola 5. Nikako da pomaknemo spavanje poslje 20h. Jucer nam je dosla patronozna,imali smo vaganje,napokon...momcina je dobio 380g od kad smo dosli iz rodilista. Patronazna je za sad zadovoljna s dobivenom kilazom,ali ne znam sta ce nam dokt.reci na prvom pregledu...hocemo li ostat samo na ciki ili cemo morati kombinirat i dohranu ? Jel zna mozda netko koliko bebica treba dobiti do prve kontrole?
Dobro vam jutroooo! Mi smo se bas naspavali i opet pajkimo.sinoc se prvi puta posteno okupali oko 23h,zaspao u ponoc i odcorio do pola 5jutros.mami podario predivnu naspavanu noc. ♡
Aleksandra:tako i ovaj moj,spavanje od 19,19-30-00 i onda od 1-3ili4, poslije toga partyyy..ovo nam je sada bas dobro doslo nocas.cim bude toplije,kupanjac ce biti svaki dan,bas uziva. ♡
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Moki, odakle si ti? Imam ja super melem, domaći, moja mama pravi pa bih ti rado poslala. Ja sam ih se rijesila za tjedan dana. Smrdi k'o sam vrag ali pomaže.
Axia, tebi se nikako javiti. Zvala sam Rebro, kad sam se lijepo ispričala sa sestrom i dogovorila termin ona nađe uputnicu i kaže mi da ta koju imam ne vrijedi za njih. Za njih treba A3 a nasa je A1. Da ne duljim, sad trazimo termin ili na Goljaku ili u Vinogradskoj. Evo cekam povratni mail vec 2 dana.
Sortiraj odgovore
Najstariji