Axia, tako je i kod nas bilo prije 3 tjedna. Nervoza, slinjenje, bijele tockice na donjoj vilici samo sto meni malac dopusta da mu prstom prelazim preko toga, godi mu. Mene grebucka kad prodjem prstom i ja sam uvjerena da je zub. Sad je star 3 mj i 22 dana. Medjutim, neki dan kaze pedica nije moguce da je zub jer je prerano.. A nije ni ribu jeo pa da mu se kost zabila.
Lolli, ne brini, ako i imate nije nis strasno, vjezbice ce popraviti. A zasto je odvojila cijepiva?
Bas cu pitat i ja pedicu u cetvrtak... Mozda ova baba kaj je kod nas na zamjeni prizna da je zub. Dobro mery kaze, ribu nihe jela :)
Usput, i mi smo sinoc bili nervozni, jel do zuba, mjeseca ili ordaca, ja zbilja vise neznam...
Lady hvala ti. Nadam se da ce se grcici ipak smanjivati, drago mi je da espumisan bar malo pomogne. Jel vjezbas s njom da izbaci taj zrak? Neznam koliko sad mozes zbog gacica ali ja sam sa svojom znala usred noci vjezbati nogicama i masirati busu da izbaci taj zrqk kada mi je stenjala i patila se.
Sto se tice zubica moguce je, zasto nebi bilo. Zubici mogu klince patiti i po par mjeseci prije nego izadu a mogu doci i da ne primjetimo. Sliniti pocnu ranije, a i guranje svega u usta je normalan razvojni proces pa mozda zato ped vicu da nemoguce da su zubi. Mm je prvi zub dobio sa tri i pol mjeseca. Dva odjednom. Uostalom ima slucajeva kada se bebe rode sa zubicem. Nema nam druge nego cekati. Moja isto jako voli kada ju prstima po desnima, pase joj.
Babygirl jako mi je drago da si nam se javila. Neznam jesi napisala vec prije ali jel znas sto nosis? Jel curka opet ili decko ipak? Kako napreduje trudnoca, jesi nam dobro?
Nasa curka po obicaju vec spava, a mislim da cu bome i ja za njom.
Zelim vam svima mirnu noc i da mi se lijepo odmorite
Enapokon da se i ja javim...danas vec par puta krenem pisat post pa me nesto prekine.
Mary D1 je up za ambulantno lijecenje. Ko sto ke Ines rekla memoras svaki put nosit novu. Ts ti pokriva sve dolaske dok se slucaj ne rijesi.
Hemici i mene muce...mazem cim stignem. Jedno vrijeme bio mir i sad prije 3 dana prokrvarili. Sve si mislim da cu morati uzeti Pilex. To me u prvoj trudnoci spasilo. Samo neznam zbog dojenja...jedno kazu mize a drugi da ne. Znam da su iza toga ko rukom odneseni.
Cure kohe tetrate svaka vam cast. Ja priznajem da nisam tip za to.
I ovako sam razbacana ko đubar po vinogradu i nista nestizem jos da i to moram prati,susit,peglat. 🙈 Uglavnom divim vam se. 👍
Mastitis smo rijesili. Uh, bilo je grdo. Bufy neznam ti reci za kvrgr jer ih ja nisam imala. Meni je nakon masaze bol bila slabija ili sam vec otupila pa se naviknula....neznam.
Noc nam je protekla nila mrvicu mirnija al nije to jos to. Dosta nemirno spava. Nadam se da je to do vremena. Danas iskoristila dan za setnju. Jedva cekam vise takvih dana. Mi u petsk uzv mozga na Goljaku a u pon cijepljenje. Jaooo.
Mrkvice brz ti oporavak zelim. Msloj si putem mlijeka dala antitijela,pa i ako i nju ulovi (nadam se da nece) bolje ce to podnijeti.
Cure jel se vama dedava da zaboravite dati bebicama D kapi? Ja malo malo pa zaboravim 🙈🙈🙈 uzas.
Zelim vam sto mirniju noc....
R. 3/2010. Od kada te znam ja vjerujem u anđele...
Loli, ista situacija je bila kod nas: pedica kaze hipertonus nakon sto je pregledala malog koji je bio u ne placu, nego je urlikao.... poslala nas fizijatru, mi otisli, ova pregledala i kaze da je malac poptpuno normalan i lijepo se razvija (kod fizijatrice nije ni suze pustio jer je ona prvo lijepo s njim, a ne ga pocela odmah okretat ko palacinku). I meni je to dosta jer je fizijatar veci strucnjak od pedijatra sto se tice misica. Poslije pitam susjeda pedijatra za to i objasnim mu kakav je mali bio kod pedijatrice i on mi kaze da je normalno da se dijete zgrci kad place i u strahu je, soku i ne znam cemu sve ne.
Pa ista stvar i od nas. Kad smo bili na pregledu kukova osim sto mi je mis bio gladan i doktor je bio uktra grub prema njemu i ovaj ja vristao i svijao se u luk da bi nam doktor rekao da je to za fizijatra. Pedijatrica blaga zena, prvo se igra s njim pa ga onda pregleda i rekla nam da je sasvim zdrav i normalan. Ali eto, u subotu idemo fizijatru pa cemo vidjeti sto on kaze. Btw, mis se jutros sam okrenuo na stomak. Bio je u potrazi za sisom.
Mrkvice, ne brini. I muz i ja smo odbolovali gripu, prehladu sto je vec bilo i malome nista. Ja sam bila na caju, medu, fizioloskoj za nos i kadulja za grlo. Trajalo je 10-ak dana ali bitno da maleni nije ni kihnuo.
ne znam trebam li se brinuti ali brinem se.. ponekad maleni kao teško diše i čuje se kao fučkanje iz pluća.. pogotovo kad ga stavim na trbuh na sebe da se podrigne.. mislim da ćemo kod pedijatra i prije nego kaj napuni mjesec dana.. nekak mi to nije normalno
https://lb1f.lilypie.com/9YJKp1.png
Sortiraj odgovore
Najstariji