Dobro jutro svima.
Mi smo danas malo nervozni, ali inače se čini bebac zadovoljniji od kad imamo kombo cika + Ad+ izdajanje u prazno.
Je da traje 100 godina i da nikad ne znam koliko da mu dam Ad, ali valjda ćemo naći modus.
Netko je pitao za sterilizaciju duda meni je mrak ona kutija iz dm-a, staviš vode, min u mikrovalnoj i gotovo.
Mi imamo pesija koji naseg bebaca uvijek cuva i jako laje kad se bebac place kako bi nam dao do znanja da se nesto mora poduzeti.😀 prvo je bio ljubomorko piskio je i kakio po stanu iz protesta, ali sad se.po miris da nije jedina maza.
Mi se vozimo u jajetu jer košaru odbija, ali pazimo da bude max. 2 sata.
Ne znam tko je spomenuo next, ali i ja ću bankrotirati..😊
Mrkvice jel si bolje?
Aleksandra min 500 grama, prosjek je 750 u mjesec dana.
Moki, ja se isto jos uvijek borim s hemicima. Nis mi ne pomaze. Mazala sam sa uljem gospine trave i nis, Pepita je savjetovala svi jsku mast zamrznut u obliku cepica pa stavit ali nisam probala. Ja imam i unutarnje i vanjske.
Hahaha..ja sam spomenula next....zaraza ziva...al vidi se kvaliteta. Velicine su realne, mi imamo oko 5300g i 56cm i narucim 62. Sad cu naruciti 62-68 da ipak duze nosi.
Nama noc koma...ne mogu dvije za refom biti dobre ocito....budenje svako malo, plitak san i okretanje, zivcanoca zbog gaca i tak....glava mi puca. Ona fino sad drzi cicu u ustima, tu i tamo povuce i spava ko da je u raju. Probat cu sad i ja s njom...
pozdrav, evo i nas. mališa gleda mamu kako tipka po tipkovnici, svu me zaslinio koliko ruke gura u usta i onda tu ruku obriše od moju i sve ispočetka.
ja imam kineske pelene i jako sam zadovoljna njima. 2 godine stalnog korištenja - jedino su se ulošci malo ocufali. ima u mulleru za kupiti 2 kom u paketu ako netko želi probati. marka chibolo.
ja svog mališu od početka vozim u kolicima, nikakve košare ni jaja. jaje/autosjedalica koje smo posudili mi je grozno i izgleda mi neudobno tako da se grozim kad se sjetim da ga moram staviti u to da bi se negdje odvezli. a mali bezobrazluk se ne da nosat u marami, kad ga stavim sav se izvije. lopuža.
djeca bi do 6.-og mjeseca života trebali poduplati svoju porođajnu težinu, pa onda izračunajte koliki bi trebao biti prirast težine po mjesecu.
što se tiče higijene igračaka: stavite ih u zamrzivač na nekoliko sati.
Pozdrav drage moje
Nama noć ista kao i prethodna u jednom dijelu noći nit budna nit spava, samo cendra i žmiri, meškolji se ono totalno nemirna i nikako ju smirit pa sad razmišljam da nije zbog punog mjeseca heh
sonja i ja tek trebam otkriti čari sa ai2, tek trebaju stići...
Da to nam je super jer znamo čime ih hranimo, sad ćemo i one za papiti nabaviti, tako da imamo domaćeg kad krene malena jesti..
buffy mislim da je moguće da boli, ja srećom nisam do sad imala nekih većih problema jer svaki dan pregledavam stanje, ali od stiskanja kako ne uh uh..
a šta se tiče nexta bolje da i ne gledam hahah
u manje od mjesec dana auto već drugi put na popravku užas ni tenisice sebi ne stignem kupit grooozno
MaliV
Aleksandra naša zaspi oko 23 ili ponoći, ja poželim da i ranije, a izgleda nikak neku zlatnu sredinu uhvatiti još su mali hehe
moja je dobila 900grama do prve kontrole,a ne znam koliki je minimum, mislim da je 500grama, mislim ako je patronažna zadovoljna da je to ok
Moki ulje gospine trave, ili zamrznuta svinjska mast u obliku čepića.., meni srećom sami nestali
Malidebeli ma biti će to super, ufurat ćete se
lady biti će bolje, i vrijeme se kvari možda i to utječe na nju..
ja next izbjegavam hahahah
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
one koje su probale kažu da za unutarnje hemeroide pomaže izribati/izrezati sirovi krompir i u obliku čepića ga staviti u kremu na bazi nevena i gospine trave, pa sve u frižider. nakon večernje higijene, staviti čepić.
meni se do sad najbolja pokazala krema hemomax. trebate probati koja će vama djelovati.
Mery iz vodica sam. Odakle si ti? Ajde ovako sad cu par dana probat s uljem gospine trave, ako ne prodje salji melem. Ludaaa sam vise, kad trebam u wc place mi se hahaha.
Nas sutra ceka druga kontrola i prvo cijepljenje.. Jedva cekam da prodje.
Evo i mene malo..
Ja nisam nista bolje, mislim da na gore ide Disati mogu samo na usta, iz nosa poplave, glava me ubija, kasljem i jos sam sinoc temp imala.. uzas. Sva sreca malena nema nikakve simptome, jutros mi je bila nesto kasljucala pa sam joj mjerila temp ali nema i prestalo je. Bas me strah da ju ne zarazim ali ne mogu sprijeciti pa kako bude. Sama sam s njom vecinom tako da ako ce se zaraziti vec je vjerojatno pokupila. Sinoc je bas bilo grozno, meni lose, mm-a nema, ona cendrava.. dignem ju da ju smirim, pocnem kihati ili kasljati ona se preplasi pa opet plac i tako u krug.. stvarno se nadam da ce proci ubrzo.
Next je divan ali meni trenutno malo poskup. Okej su mi cijene ovoga sto po 4 komada dolazi u paketu ali pojedinacno.. A ionako mala ima stvari da ne stigne nositi, kad gdje god idem nesto njoj kupim.
Sto se tice pasa, i doma i ovdje imamo usvojene mjesance. Nikada nisam patila na neke pasmine odredene, radije usvojim peseka koji treba dom. I iskreno mislim da je psima ljepse vani gdje mogu trcati i uzivati nego u stanu, pogotovo ako imate dvoriste.
Pepita preslatko mi je ovo za koku Koke su zakon, nije se tesko brinuti oko njih a domaca jaja su nemjerljiva sa kupovnima. Ja neznam kad sam zadnji put kupila jaja u ducanu.
Aleksandra nama ti je prirast dosada isao ovako: prvi mjesec 1kg, drugi mjesec 700g, treci mjesec 650g i nismo jos dobili komentar da je prirast premali. Mislim da je neki minimum 500g.
Dillb hvala na savjetu za igracke, nebi mi palo na pamet smrznuti ih hehe.
Hemice nemam pa nemam niti neki pametan savjet.. kantarion sam koristila u trudnoci preventivno i nakon poroda.
Malidebeli drago mi je da ste sad bolje
Lady jel mala ima jos onako jake grcice?
U zadnjr vrijeme sam prinjetila da malena puno lakse i prdi i podriguje. Valjda kako je narasla sada i to postaje lakse. Napokon.
Mi se vozimo najcesce u kosari, kada negdje idemo autom i nosimo kolica onda u sjedalici. Ne buni se kako god, samo da se vozi hehe.
Nadam se da cete moci uzivati u setnji danas, cini mi se da je vani bas lijepo. Ja moram za rucak nesto skemijati i popiti jos koju litru caja
Maliv ja kombiniram ali nije uopce strasno prrem njegovu robu i ovako i samo ubacim pelenice
Ok idem u pohod na next
Pepita i nama je auto u banani ali ja se pravdam da mi mali ne moze svakakav hodat svijetom..a sad nam pidjame trebaju hitno prerasli smo ih..i me pelene trial planiram narucit
Da i mene zanima di nabavit svinjsu.mast jer mi je dosta plakanja i vristanja na wc u
Alessandra moj je dobio 1kg u mj.dana..a 2 od otpusne tezine
Cure upadam, za hemiće, i vanjske, a pogotovo unutarnje hemoex ulje, ima kao cjevcicu pa da se i unutra moze naspricati. Mirisat cete kao hodajuca parfumerija, ali pomaze. I to zbilja jako brzo. Nema papira vec samo pranje poslije wc. Vibram da vas prodje, znam kako vam je.
Create a life that feels good on the inside, not one that just looks good on the outside.
Sortiraj odgovore
Najstariji