Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ines24
    24. Veljača 2016. 10:07

Baš sam sinoć gledala Carters robicu i mogu reći da je full jeftina, ali kao što kaže Lillany nema dostave za Hrvatsku  Malidebeli kakve su kod nas cijene? Nekako si mislim da su naši nabili cijenr

MaliV
    24. Veljača 2016. 10:14

Malidebeli, perem na 60, duplo ispiranje, odvojeno tetre i bijelo. Bankrotirat cu s rolerima za mucice, svaku masinu mi nesto umuca. Hvala za preporuku, probat cu s tim... Cula sam i kao da se teniska loptica ubaci, ali niti ju imam niti sam hrabra da pokusam 😄 

Nas tipicni dan pocinje s budjenjem oko 6,7, presvlacenje, papanje, malo se nosamo i pricamo i onda ga stavim u mamaroo, pa se on malo smije igrackicama i zaspe. Opet hranjenje oko 10, i nakon toga mi zna fino odapavati do hranjenja u 1. Onda se igramo, ako je lijepo vrijeme odemo van ili bar na terasu, i onda malo zna odspavati do 4, pa opet papica. I nakon toga nema pravog spavanja do navecer, sve nesto po 10,20 min. Navecer kupanje (ne svaki dan), i onda malo nervozica, isprdavanje i spavanje oko ponoci. 
    Presvlacim ga prije svakog hranjenja ili ako je bas nervozan, onda kratko nakon. 
    Sad sam skuzila koliko su mi zanimljivi dani haha 😂

Lillany, carters i osh kosh sam ja uzimala u ducanu u city centru one, ne znam imaju li dostavu 😕

MaliV
    24. Veljača 2016. 10:33

.. naravno jede i nakon 4  u 7, pa oko 11 opet. 

Što se tiče carters bodića, i ja sam sad gledala, nigdje nemaju dostavu. Mi smo uzimali bodiće u kompletu 4 komada, uvijek su bili na sniženju, mislim 129 ili 149, ne sjećam se. Imamo newborn size koji je kao do 3,6kg, ali ih još uvijek nosi, a ima skoro 6 kila (malo rastegnem) i imamo 3months, to mu super stoji.

shimmer
    24. Veljača 2016. 10:49

carters i oshkosh isto preko grupnog narucivanja ide, ali su presmjesne cifre na svaki artikal. ove sto narucuju zaracunaju veci tecaj i onda jos postarinu po artiklu. ali puno cura narucuje, ne znam koja im je racunica.

robica iz nexta se nista ne skupi. a zara ima skroz mini brojeve, manje od ostalih. mozda je u tome kvaka? i ako je pamuk, zasto da se pere rucno? ili si to dobila neku svilu i kasmir? 

za isprdjivanje je jako dobar polozaj za kakanje kod bespelenasenja. 
    http://godiaperfree.com/wp-content/uploads/2015/05/newborn-potty-training.jpg
    ne znam koliko uspijete skuziti kad vam bebe kakaju. ja svoju uhvatim u 90% slucajeva pa je stavim iznad lavora ili umivaonika. em lakse kaka, em izadje i nepotreban zrak. em nema kakice na peleni. 

svoju dnevnu rutinu s bebom bolje da ne pisem. 

http://www.bookdepository.com/The-Wonder-Weeks-Hetty-van-de-Rijt-Frans-X-Plooij-Gayle-Kidder-Stephen-Sonderegger-Jan-Jutte/9789491882005?ref=grid-view
    evo opis knjige.

i nemam covere. tj imam ali ih koristim  samo platnene dijelim.

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• buffy
    24. Veljača 2016. 11:26

Dan..ovo je moj 3 pokusaj pisanja maleni mi danas stuca kao lud..cini mi se da je neka pisala da je i na to komentar dobila
    Ja od cartera imam pidjamice i zadovoljna sam jako..na patent su i neke imamo jos od rodjenja vicina 0-3..ok za krizne situacije su jer vrat bide malo gol al za krizne situacije ke super... mi to dobivamo iz amerike..mislim da imam jos 1 pidjamicu za curice pa ako koja zeli samo.neka se javi i ppt plati i njena je..naravno da provjerim velicinu i dal.je.jos u kuci
    Danas popodne idem doktoru da mi vidi kvrzicu i malo sam zabrinuta
    Shimmer to sam i ja vidjela da imaju 2 ppt pa mi je malo preskupo
    I sad sam zabs sta je jos pisalo idem opet citat

LinaKarolina
    24. Veljača 2016. 11:26

Olla zenice..

Ova moja turbo beba prespava noc ali zato je danju k'o mala sovica.
    Red sise,red bocice,red prduckanja,red stucanja,red punjenja pelena i red gledanja u prazno i smijanja..tako da nema vremena spavati.

Sto se tice tih hiper i hipotonusa citajuci simptome ispada da moj maleni ima sve tako da se uopce s tim ne zamaram.
    Zdrav je i to je jedina cinjenica.
    Djeca nisu kalupi,svako malo odstupanje ne znaci da nesto ne stima vec da je svaka beba na svoj nacin.

Carters je prije imao krasnu odjecicu ali sada,kako moj dragi kaze izgleda sve k'o pidjamica
    Ja obicno narucujem iz S.Olivera..sve ono sto je kod nas jos na cijeni u Njemackoj je na rasprodaji tako da se svi obucemo za sitne pare.
    Tako sam i prosle godine malenom narucila za krstenje kosuljicu,hlace i sakoic.
    Kod nas ima jeftine odjece u Emporiumu a i brzo stigne.

Platnene pelene..eh da..i ja kao i lillany nisam bas luda za njima.
    S hrpom obaveza bas mi se ne da jos i o njima razmisljati.
    Iako sam nabavila par komada jer ih stavljam preko jednokratnih..to mi je kao "siroki povoj" a i beban mi je cvrsci tako.

dillb
    24. Veljača 2016. 11:46

pozdrav mamice.

mi smo noćas grozno spavali. samo se bacaka i prevrće po krevetu. probat ću noćas spavati kraj njega, možda će biti mirniji, a možda se i ja naspavam. ovo spavuckanje po 20 min me satra.

Mrkvice, meni su se simptomi znali smanjiti kada bih upalila svijeću i nakapala eterično ulje lavande unutra. a možda je i placebo efekt. samo redovno luftaj sobe.

axia, kakve su te bijele točkice u ustima? naše bijele točkice su zapravo bile gljivice pa smo se mazuckali kremicom. i sad preventive radi, mu jednom dnevno istrljam usta sterilnom kompresom na koju namažem kremu.

• buffy
    24. Veljača 2016. 11:56

Cure oogledala sam imam 2 pidjamice iz cartera vel 3 - 6 mj.

shimmer
    24. Veljača 2016. 12:04

ja bih 
    hoćeš ti knjigu da se mijenjamo? kao u osnovnjaku 

If you want something you've never had, you've got to do something you've never done.

https://docs.google.com/document/d/1jDrcvWI8Dx7u9TX6dS7SdxlXXtsNbqakrh7M5-rxlMA/edit?usp=sharing

• buffy
    24. Veljača 2016. 12:05

Hahahha kako si me nasmijala sad  moze prodano 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.