Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    10. Veljača 2016. 18:05

Visnja, i stucanje je normalno. Moja je jos u buseku stucala... Zeludac se uci na novu funkciju...

Loli22
    10. Veljača 2016. 18:20

Pff moj svako malo stuca haha, i onda se ljuti haha

L<3 B<3

Mrkvica2
    10. Veljača 2016. 18:26

Naaanaa jako suha koza lica. Rekla je da nastavim mazati i pratiti. Bas je pitala jel bude i kao zuckasto ja rekla da i kaze jako suha koza. Mislim mi imamo s tim problema vec jedno vrijeme, povuce se pa se vrati i tako. Rekla je da mogu kupiti a dermu, la roche posay ili stelatopiu, iako kako cesce mazem obicnom mustelinom za lice vidi se malo pomak. Vidjet cemo kako ce se razvijati pa ako treba otici pedici. 
    Kupila sam i tekuci prasak za ves (tekuci prasak ) da joj s tim perem ves.. vidjet cemo..

Buffy i meni se svida tt ali nije bilo u dmu ni u ljekarni pa sam uzela avent. I to sam trazila staklenu ali naravno ni to nema..

Pepita kod nas pedica ima vrijeme u jutarnjoj i popodnevnoj u koje dolaze roditelji s bolesnom djecom i kada ne narucuje. Inace sve narucuje pa nema bolesnih beba kada smo tamo i ne cekamo red sto je super.
    Nekad mi ju bude zao tako pustiti ali ne buni se a i lakse ce biti objema kasnije.
    Evo jos malo nam fali do 100.. bit ce nesto za papati sutra hehe.
    Uhh ti i o valentinovu razmisljas.. lijepo. Ja iskreno nezam kako da izvedem da mu ista odem kupiti ili da nest nakuhavam ili bilo sto.. eventualno podruziti se navecer 
    Jesi ti spomibjala onaj sapun za mrlje iz dm-a? Moram necim kakicu probati oprati jer ni iskuhavanjem ne silazi 

Axia super da je sve dobro 

Pepita2109
    10. Veljača 2016. 18:34

Mrkvica ja zato zovem svaki put, ali izgleda da bezveze zovem hahahah
    a je li ti plače ako ju ostaviš tako, moja ne da plače nego vrišti ko luda ako ju ostavim samu... nema šanse da se sama uspava -_- ne pomaže ni kad sam uz nju samo na rukama ili da legnem sa njom heh
    Mi bi trebali ionako u kupovinu pa sam mislila da me do dm-a odbaci,ali iskreno dobiti će on batina a ne poklon hahahah

da da ja koristim taj sapun, saaavršen je, samo naravno kad natrljaš dobro malo ostaviš, meni ako se baš puno pokaki ostavim i preko noći...

<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
    🙏👸👸🙏❤️

Mrkvica2
    10. Veljača 2016. 18:58

Pepita a glupo je to jer bas je nezgodno da dodes na pregled i beba ti jos nesto pokupi bezveze.
    Sto se tice uspavljivanja.. ne ne place. Bude nervozna jer je umorna, savim ju u kindac i dam dudu i pokrijem ju. Ona lezi, komesa se, nekad negoduje pa ju mazim po kosici ali ju ne dizem. Nekada joj pustim i zvuk fena na onoj aplikaciji. Onda kada se umiri i gleda u prazno znam da ju slobodno ostavim. Tetru si navlaci na lice i tako se uspava. Normalno ako ju cujem odem ju pogledati ali to vecinom joj duda ispadne. Nekda bas bude kao budna ali vrijeme joj je i znam da je ubiti umorna, pa tada malo dulje traje ali opet zaspi. Nadam se da ce tako uspjeti steci rutinu neku 

Mrkvica2
    10. Veljača 2016. 18:59

Veceras cu i ja onda probati hlacice njene i bodije zakakane oprati tim sapunom.

Sonja8
    10. Veljača 2016. 19:22

Pepita, i ja jedva cekam proljeće... 😊 sto se Valentinova tice, nismo nikad bas držali do toga, mi se volimo svaki dan hehehe 😂 tako da ja nis bas ne mislim...ni podružiti se jos ne mozemo. Ako mrva bude spavala, mozda koji film pogledamo 😊
    Mrkvice, super ti je sistem. Probala bih i ja tako, samo sto moja uvijek zaspi na cici pa jos nije izvedivo, dignem je za podrignuti i ona spava...poslije je samo polegnem. Vidjet cemo kako ce biti kad malo poraste...
    Mamice, koliko je vama stupnjeva u stanu preko dana i navečer u sobi dok spavate?

Malidebeli
    10. Veljača 2016. 20:23

Mrkvice kako ide izdajanje?ja sam na početku izdajala i tako bila skupila 2 bočice. Izdajala sam onu ciku na kojoj je bio i skupljala 3 dana.sad kad su veći sam čula da se radi kak ti radiš-dok je on na jednoj ti izdajas drugu mada mi nije jasno kak je to izvedivo😕 mislim da sam na rodnim stranicama čitala da bebaci od 3 mj trebaju 150 ml-180 ml. Meni su te aventove  bocice bile isto dobre.
    Jel onda ima mlijeka za idući podoj? Mene toga frka..
    Uf,sto ti zavidim na ovakvom uspavljivanju...to se je moj san.
    Ja isto jedva čekam proljeće da stalno visimo vani- vidim da uživa. 

Inace, nama je temperatura u stanu 23 stupnja i to mu je super.kod.mojih je 25 i zna negodovati zbog vrućine...navečer negdje 21

Jel netko zna kad se skače to u 3 mj? Na početku ili?

Naanaa2
    10. Veljača 2016. 20:40

Pepita, koji je to sapun? Meni nesto trrba jer kako je mali poceo jesti kasice i robica je prljavija.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.