Opet skok? Skakutali smo proslit jedan... Mrzim skakutanje
Vagala sam se danas s njom. U odjeci i s cistom pelenom ispada da ima 5100g. 25.12.je imala 2790...
Zvat cu patronaznu ako se nastavi..
Pinky, okupala. Promojenilaa pelenu, promijenila okruzenje, osvjetljenje, cicu sve. Bit ce da zbilja glumi zeku
Cure sve hvala jos jednom...pepita i meni fali ta podrska ali srecom imamo ovdje cure....svi su uvijek navikli da ja budem drugima lodrska i rjesavam probleme sama sa sobom i da sam jaka...al eto...
Ko je pitao ne znam....dojim na sjedeci jer mi nikako ne pase lezeci
Axia, pusti dohranu...dovoljno joj je mlijeka...skokic mali
Mi imamo mozda novi problem....par crvenkastih niti u stolici....srecom sutra je cijepljenje pa cu vidjeti s ped
Zelim vam svima mirnu noc
Axia ako se odlucis na ad ja ti toplo preporucam novalac, mi smo se s njim preporodili, jedino sta moj lavic pije novalac night formulu jer je veliki gladus i ova ga drzi sitim 5 sati u prosjeku, a obicni novalac samo 2 :P uz jaku nervozu naravno ;) al u svakom slucaju na oko je vidljivo da je kvalitetan :)
L<3 B<3
Eh da, da vas pitam, sta mislite.o sab simplex kapima? Mi ih koristimo al svejedno ima grcice svako vecer, u ljekarni su nam rekli da vitamin d koji prepise pedica da je jako tezak i da se dosta roditelja zali i da on uzrukuje grcice i da je dobro kupit bio gaiu koja je u kombinaciji s njim, sta mislite o tome?
L<3 B<3
loli, koje d3kapi ste dobili? Mi nemamo grcebe od njih. Koristim sab i super mi je. Dajem ga 3 puta dnevno..
Sortiraj odgovore
Najstariji