Zimske bebe/mame 2015./2016.

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    axia
    09. Veljača 2016. 20:34

Opet skok? Skakutali smo proslit jedan... Mrzim skakutanje
     Vagala sam se danas s njom. U odjeci i s cistom pelenom ispada da ima 5100g. 25.12.je imala 2790...
    Zvat cu patronaznu ako se nastavi..

renata6
    10. Veljača 2016. 09:11

axia

Opet skok? Skakutali smo proslit jedan… Mrzim skakutanje
     Vagala sam se danas s njom. U odjeci i s cistom pelenom ispada da ima 5100g. 25.12.je imala 2790…
    Zvat cu patronaznu ako se nastavi..

to ti je super napredak, to su dvije kile najmanje, nemaš uopće potrebe za dohranom, samo ćeš zbuniti crijeva, nije to sam tako jednostavno ubaciti, štošta se tu mijenja i probava i unos tekućine, može dobiti i grčeve, mislim da bi trebala zadržati samo dojenje ali naravno ti napravi kako misliš da je najbolje!

axia
    09. Veljača 2016. 20:38

Pinky, okupala. Promojenilaa pelenu, promijenila okruzenje, osvjetljenje, cicu sve. Bit ce da zbilja glumi zeku

lillany
    09. Veljača 2016. 20:49

Axia sorry ja pomjesala ko je pitao.

lady6
    09. Veljača 2016. 20:55

Cure sve hvala jos jednom...pepita i meni fali ta podrska ali srecom imamo ovdje cure....svi su uvijek navikli da ja budem drugima lodrska i rjesavam probleme sama sa sobom i da sam jaka...al eto...
    Ko je pitao ne znam....dojim na sjedeci jer mi nikako ne pase lezeci
    Axia, pusti dohranu...dovoljno joj je mlijeka...skokic mali

Mi imamo mozda novi problem....par crvenkastih niti u stolici....srecom sutra je cijepljenje pa cu vidjeti s ped

Zelim vam svima mirnu noc

Loli22
    09. Veljača 2016. 20:58

Axia ako se odlucis na ad ja ti toplo preporucam novalac, mi smo se s njim preporodili, jedino sta moj lavic pije novalac night formulu jer je veliki gladus i ova ga drzi sitim 5 sati u prosjeku, a obicni novalac samo 2 :P uz jaku nervozu naravno ;) al u svakom slucaju na oko je vidljivo da je kvalitetan :)

L<3 B<3

axia
    09. Veljača 2016. 20:59

Lillany, sve 5, skuzila sam. I hvala svims za savijete 

Loli22
    09. Veljača 2016. 21:15

Eh da, da vas pitam, sta mislite.o sab simplex kapima? Mi ih koristimo al svejedno ima grcice svako vecer, u ljekarni su nam rekli da vitamin d koji prepise pedica da je jako tezak i da se dosta roditelja zali i da on uzrukuje grcice i da je dobro kupit bio gaiu koja je u kombinaciji s njim, sta mislite o tome?

L<3 B<3

axia
    09. Veljača 2016. 21:55

loli, koje d3kapi ste dobili? Mi nemamo grcebe od njih. Koristim sab i super mi je. Dajem ga 3 puta dnevno..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI