Mrkvica uhhh svaka čast imaš super malenu kod moje ne pali ništa haha
Sonja ma volimo se i mi svaki dan, ali ja ultra special inače pripremim taj dan,a koliko sam tijekom dana razmišljala o tome, sad se pitam da li je zaslužio išta hahaha ;) proljeće će brzo :)
Naanaa
<3 Čuda su moguća ako vjeruješ u njih <3
🙏👸👸🙏❤️
Joojj valentinovo.. moj druzenje ne ocekuje..mi se vec zezamo stta je to..kod nas je kriticno vec..od 9mj.pauziramo tako da
Taj sapun uvijek zaboravim kupiti.
Moj mis spava cijeli dan..budi se svakih 2 i pol do 3 sata za jest pa nastavi..strah me sta mi noc nosi
Sto se tice uspavljivanja sinoc je pr i put bas sam zaspao.. kupila sam mu u mulleru projektor koji i svira i upalili mu i on gledao zvijezdice i zaspao
Pepita klanjam se sapunu! Nakin sto sam kakicu oprala ko od sale isla sam ribati sve sto nisam prije mogla oprati pa cak i mmove tenisice. Skida sve zivo
Malidebeli dok ona papa cekam da nadode mlijeko i kada nadode pocnem vuci na ovu iz koje ne jede. Ide super, nebude sad tu neznam koliko puno ali 30ml izvucem bez nekih problema. I normalno za iduci podoj dam onu iz koje nije jela,znaci ovu koju sam izdajala. Normalno jede, ne buni se. Malo si duze nacicava mlijeko ali to je zato jer nema prepunjenosti. Bez brige nece ostati gladna beba
Mene isto zanima taj skok sa 3mj jer ove dosada nismo osjetili..
Joj ako bebi treba 150-180ja sam i premalu bocu kupila uzela sam onu 125ml a ne 150. Seljanka glupa
a dobro izdojeno imam punu tu bocicu pa ce se zasititi mozda ne skroz ali nece gladna biti.
Probali smo joj dati na bocu malo.. ajme komedije. Nezna piti iz boce. Kada je napokon malo povukla tak se preplasila da se sva scimala odma. Dugo joj treba da skuzi.. a mislila sam da nece biti problema posto dudu duda ko velika. Iako dudu ne vuce.. pa je mozda to problem.
Hehe Pepita, šalim se ja malo 😊
Znaci, oko 23 temperatura? Ja držim oko 21-22...za spavanje oko 20, za kupanje 24. Valjda je ok? 😳
Mama, da, lidl sutra 😉 Poslat cu ja dragog u opskrbu, ako uopce sta ostane dok on dodje...
Evo drugi dan da je mali zaspao u 20.30 i sad nastavljamo do jutra.
Prije smo imali lijeganje poslije ponoci. Ovo mi vise pase.
Zaspe u dnevnoj i odnesem ga na kat da se ni ne trgne. Zakonnnnnn.
Nanana od kad ste krenuli sa kasicama? Kako ih podnosi
Evo i nas! ♡
Sonja: obje pp zapiskene i ukakane,propustilo nije,coveri su super! samo sto je on ogromannnn u tome,jadan sav visi na dolje glavom koliko su pelene debele Pa mi ga zao malo(kako je tebi po tom pitanju?).imam komplet kamarisovih-dosta njih kaze da propustaju ali eto i sa njihovim coverima su super,mozda i zato jer je moj bucko pa stane u te pelenetine. XD
kada bude toplo i bude malo stariji cu mu i one tanke kineskice probati staviti.ajme meni,skupila sam pelena da me sramota i reci koliko xD (oko 50ak) kamarisovih 25novih novcatih i 20ak rabljenih raznih,sveukupno me izaslo 900kn. ;)
danas sam mm poslala po kantu,kupio ju je i sada krecemooo.ali jos se noc ne usudim. :P
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Pepita: koliko dodje sapun?da znam dati mm pare nek ode kupiti.cak sam i sliku spremila,da covjek ne pogrjesi.xD
ee,znam da si jednom davno napisala da ti se mala smiri uz metal od tm.eno i moj,vristao zbog grceva,ovaj pustio neki metal na kompui mali zaspo u sekundi.ja rekoh:definitivno si na tatu Sto se tog tice.hahaha
♡♡♡ Najvažnija stvar koju otac može učiniti za svoju djecu je – voljeti njihovu majku ♡♡♡♡
Justsmile, super, drago mi je da je početak uspješan 😊 I dobra brojka pelenica 😉 mi imamo 23 pelene, neke su deblje, neke tanje, ali ionako sam ih stavljala preko pampersa za široko povijanje tako da mi se tu nije nis promijenilo. Ja za noć stavljam pelene od bambusa tako da ne znam kako bi druge prošle, treba i to probati. Koliko kilica ima bebac?
Sortiraj odgovore
Najstariji