Drage moje.
Prijavljujem jako budnu bebu.
Danas je ekstreman dan. Zaspe i otkunja 15min i onda ispocetka.
Od jutros mozda smo skupili 2 sata spavanja.
Ne place vec je jednostavno budan i zeli na ruke.
Jedva sam hednom u wc otisla. Uh.
Nadam se sutra nesto laksem danu i pripisujem ovo promjeni vremena
Loli, uzmite samo Oleovit d vitamin umjesto Plivit i super je. Isto na recept, 2 kapi dnevno,nema okusa i nema grčeve od toga.
Eto nas u krevetu izlezavamo se... noc mirna, jedno hranjenje samo ko i obicno, prvo 4 sata sna pa poslje bocice 5 jos i sad jos sat vremena... samo da je guzica mala s nama hehe... popila sam kavu i sredila stan, al sam mu se sad vratila, nemogu mu odolit koliko mi je medeni... nema nista ljepse nego se probuditi i vidjeti to malo slatko lice tik uz tvoje... uopce mi nije zao sta.spava s nama u krevetu :)
L<3 B<3
Renata, ne zelim si dohranu ni najmanje, tek su mi se bradavice nwvikle i ne boli me dok cica. Lakse mi je izvadit cicu nego kuhat vodu i hladit ad svakih sat dva tri... Samo me strah da nije gladna... Ne ubacujem nista, danas je mir :)
Hvala ti na savijetima...
Axia moja nije toliko u dva mjeseca dobila, a eto zdrava i pedica kaze napredak okej i sigurno nije gladna.. gadni su ti skokici pokolebas se lako. Super ti je bebuska, samo cikite i dalje
Cure moze preporuka za bocice i gdje ste ih kupovale? Mislim da cu ipak morati za sutra izdojiti pa eto da skocimo po neke.. e i da jel se smije mlijeko izdajati tijekom dana pa pomjesati ili sve mora biti iskljucivo izdojeno od jednom? Koliko uopce da izdojim boze komplikacija..
Mrkvica mi od aventa koristimo bocice, i nebi ih mjenjala ni za sto, sve imam od njega, A za izdajanje cuj pogledaj malo okvirno koliko djete jede za tu dob... neznam :/
L<3 B<3
Mozes tokom dana slobodno mjesat mlijeko, to su meni u bolnici rekli, samo je caka sa cuvanjem, vani na sobnoj temp moze stajat 4 sata u frizideru 3 dana a u zamrzivacu 3.mjeseca... babice mi te upute dale
L<3 B<3
Sortiraj odgovore
Najstariji